Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Son dakika! Ak Parti Kapatılmadı! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=38091)

Hüdaverdi 07-30-2008 19:53

Son dakika! Ak Parti Kapatılmadı!

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar chp nin forum sitesi cenaze evi gibi ;D ;D

Anıtkabire Anayasa mahkemesini şikayet etmeye gitmişlerdir hocam ;D

bilgi müdavimi 07-30-2008 19:53

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

bilgi müdavimi Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar sevinmeyin

Biz birer deviz.Devler herşeye sevinmez.Hep birlikte bir konu açıp,gelecekle ilgili projeler üretelim.Hatta üreteceğiz.Ben gerekli işlemleri ve yazıları yazar,konuyu açarım.Ben açamasam bile benim güvendiğim kişi HATİCE BAŞKAN açar.

Sevinmeyelim,ülke için proje üretelim.

biraz sevinmekte zarar getirmez be kardeşim.. bırakalım sevinsinler ve bizde sevinelim... insanoğluyuz gülmeye ve mutlu olmaya ihtiyacımız var heleki şu zamanlarda :)

Doğru söylüyorsun Hatice Kardeş.Fakat üzülmemiz bile lazım.Bu davanın olmaması gerekirdi.Ülke zarar gördü.Bu zararı toparlamak her mekanda proje üretmerliyiz.Bizler Osmalı Torunlarıyız.

YavuzSultanSelim 07-30-2008 19:53

Paranız kesildi haahha diye gülcekler utanmasalar :D

|||tuĞba||| 07-30-2008 19:54

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

|||tuĞba||| Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

KEMALİİSTLERE BURDAN KAPAKKKKKKK

Kapatılmayacağı biliniyordu!

Kemalistlere değil kapak! Atatürkçülere neden laf uzatıyorsun bu konudan! Sevinirken Atatürkçülere laf atmasan. .! :-X

ne diyon sen ya .. kemalistlerin hepsi çakma atatürkçü.. konuşturma şimdi

Sizin Songül Karlının dediği gibi Sağınızda Yalan Solunuzda

Ergenekonu över durursunuz ancak.Fakat Ergenekon yöneticisinin Dağda APOYLA ÇEKilmiş resimleri var.

Atatürkü kullanmayın.

AKPARTİLİ arkadaşlar bizler bbiraz sakin olalım.Görüşlere saygı duyalım.

Nerden biliyorsunuz ? Ergenekonu övdüğümü? Saçma saçma konuşmasan iyi olur.. Çünkü hiçbiriyle alakam yok.. Ne chp ne add ne bkk nede diğerleri! Ben sadece atatürkçüyüm ve bu yazılana tepkimi gösterdim!!!!

BaDe_EsNa 07-30-2008 19:54

ooooooo Ak parti oley Ak Parti oleeeeyyy Allahımmm çok mutluyuuummm

politikaci 07-30-2008 19:55

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Arkadaşlar sevinmeyin

Biz birer deviz.Devler herşeye sevinmez.Hep birlikte bir konu açıp,gelecekle ilgili projeler üretelim.Hatta üreteceğiz.Ben gerekli işlemleri ve yazıları yazar,konuyu açarım.Ben açamasam bile benim güvendiğim kişi HATİCE BAŞKAN açar.

Sevinmeyelim,ülke için proje üretelim.

biraz sevinmekte zarar getirmez be kardeşim.. bırakalım sevinsinler ve bizde sevinelim... insanoğluyuz gülmeye ve mutlu olmaya ihtiyacımız var heleki şu zamanlarda :)

Doğru söylüyorsun Hatice Kardeş.Fakat üzülmemiz bile lazım.Bu davanın olmaması gerekirdi.Ülke zarar gördü.Bu zararı toparlamak her mekanda proje üretmerliyiz.Bizler Osmalı Torunlarıyız.

haklısın..bu dava zaten kesinlikle yetki ideolojileriyle açılan bir davaydı .. halkı yokasayma...herkes ağzının payını aldı .. şimdi sevinip kendimizi toparlamamız lazım :)

Hıfz-ı lisan 07-30-2008 19:55

İyi tepkini gösterdiyseniz artık size sükut zamanı..Herkes sizinle aynı görüşte olacak değil ;D

Hüdaverdi 07-30-2008 19:55

Alıntı:

YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı
Paranız kesildi haahha diye gülcekler utanmasalar :D

Pranın yarısı kesildi sanırım ama olsun ak parti ayakta durur,para nedir ki elin kiri ;D

İktidar mıyız hala ? İktidarız,parti ayakta,geris boş :-*

----
(konuyu bulandırmaya çalışanları kendi haline bırakalım,tadımız tuzumuz bozulmasın)

BaDe_EsNa 07-30-2008 19:57

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

KEMALİİSTLERE BURDAN KAPAKKKKKKK

Kapatılmayacağı biliniyordu!

Kemalistlere değil kapak! Atatürkçülere neden laf uzatıyorsun bu konudan! Sevinirken Atatürkçülere laf atmasan. .! :-X

ne diyon sen ya .. kemalistlerin hepsi çakma atatürkçü.. konuşturma şimdi

Sizin Songül Karlının dediği gibi Sağınızda Yalan Solunuzda

Ergenekonu över durursunuz ancak.Fakat Ergenekon yöneticisinin Dağda APOYLA ÇEKilmiş resimleri var.

Atatürkü kullanmayın.

AKPARTİLİ arkadaşlar bizler bbiraz sakin olalım.Görüşlere saygı duyalım.

Nerden biliyorsunuz ? Ergenekonu övdüğümü? Saçma saçma konuşmasan iyi olur.. Çünkü hiçbiriyle alakam yok.. Ne chp ne add ne bkk nede diğerleri! Ben sadece atatürkçüyüm ve bu yazılana tepkimi gösterdim!!!!

gerçekten Atatürk'ü sevip gönül bağlayanlara lafıımız yok bizim lafımız sözde Atatürkçü olup Atatürk ismi adı altında her türlü pisliği yapanlara...
siz onlardan değilseniz onları savunmanıza da söylenenleri üstünüze alınmanıza da gerek yok

B@YR@KT@R 07-30-2008 19:58

Arkadaşlar selamlar!
Öncelikle kararın tüm halkımıza, vatana millete hayırlı olmasını diliyorum..

İlk bakışta toplumu rahatlatan, kabul edilebilir bir karar olarak görülse de, bu kadarını dahi AkParti'nin haketmediğini düşünüyorum. Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek tam da buna denir bence..

Yine de hepimize hayırlı osun!

All times are GMT +3. The time now is 01:14.