![]() |
|
Bir tag oluşturdum mahalle teşkilatından bir kardeşim forumdan destek olabilir'ler deyince bende kayıt oldum :)
|
Ak parti gençlik kollarına üye olmak istiyordum internetten arattığımda karşıma bu sayfa çıktı hemen üye oldum keşke daha erken bunu yapsaydım.
|
Eğer bütün siyasi partilerin temsilci hocalarının bulunduğu bi okulda okuyorsanız.kendinizi bu postmodern gruplardan muhafaza etmek için kendinizi ait hissedebileceğiniz bir yer arıyorsunuz.ve araştırmalar başlıyor ak gençlik zaten her yerde var.
|
Alıntı:
|
Selamın Aleyküm.Çanakkale il teşkilatı başkan yardımcısı oldum.Lise birimini kurmak için bilgi edinmek istedim internetten.Baktım ki forum varmış , Buradaki tecrübeli büyüklerim veya arkadaşlar bana bilgi verir, tecrübelerini paylaşır ve yardımcı olurlar diye düşündüm :)
|
Kendi cabalarim la haberdar oldum
|
bulunduğum yerde ki teşkilatlanmaların zayıf olduğunu düşünmekteyim. bu nedenle bunu nasıl düzeltirim diye araştırma yaparken rastlantı üzerine bu sayfaya rastladım..
|
Recep Tayyip Erdoğan forum yazdım karşıma bu çıktı bende direk kayıt oldum :))))
|
akparti kadın kollarına uye olmak istiyordum.sitede gezinirken uyelik formunu gördum üye oldum
|
kendi isteğimle araştırarak
|
All times are GMT +3. The time now is 10:23. |
|