Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum Anketleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=309)
-   -   Temmuz Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=131485)

redyellow 07-20-2010 21:00

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771874)
banlanmak mı?
korkun olmasın abim öyle birşeyden...
forumda banlanacak o kadar adam varken, gelip seni banlarlarsa....
bilmiyorum bu sefer ne olur...

Teşekkürler, fakat gene de yönetici konumunda olanlarla tartışırken dikkat etmek gerekir:)

NûN 07-20-2010 21:28

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771865)
Listenin ipi kısmen elinizde de oy vermek de bizim elimizde:)

Bİzi kızdırmayın bi tane bile oy kullanmayız, sıfıra sıfır elde var sıfır türünden herkesi birinci ilan etmek zorunda kalırsınız:)

Hımm alenen tehdit hı? =)
Emekli maaşınıza el koyacağım :hihi2: ya da gerekli mercîlere dilekçe ile başvurup, asgari maaşınıza yapılacak muhtemel bir 5 kuruş zamma mani olacağım :hihi2:

Oy kullanırsanız eğer :) Hımm bakalım ne yapsam ne yapsam =) Yukarıda saydıklarımı yapmam işte ödül olarak :hihi2:

redyellow 07-20-2010 21:30

Alıntı:

.::NûN::. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771893)
Emekli maaşınıza el koyacağım :hihi2: ya da gerekli mercîlere dilekçe ile başvurup, asgari maaşınıza yapılacak muhtemel bir 5 kuruş zamma mani olacağım :hihi2:

Oy kullanırsanız eğer :) Hımm bakalım ne yapsam ne yapsam =) Yukarıda saydıklarımı yapmam işte ödül olarak :hihi2:

aha gördün mü unnamed, ban geliyor:)

Feride 07-20-2010 21:31

Alıntı:

.::NûN::. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771893)

: )) Ya böyle sakin sakin okurken, senin yazına gelince bi anda bi yerde birden bir gülüyorum seslice..Evdekiler ne yapıyor delirdi mi bu diyecekler senin yüzünden: D

Ya Nun bak bence emekli maaşınael koyma. Zamma mani ol daha büyük bir ceza olur bana göre de: D

redyellow 07-20-2010 21:33

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771895)
: )) Ya böyle sakin sakin okurken, senin yazına gelince bi anda bi yerde birden bir gülüyorum seslice..Evdekiler ne yapıyor delirdi mi bu diyecekler senin yüzünden: D

Ya Nun bak bence emekli maaşınael koyma. Zamma mani ol daha büyük bir ceza olur bana göre de: D

Ya zammın neyine engel olacak, zaten sayın nun'un partisi emekliye minnacık zam yapıyor, engel olsa da dokunmaz, emekli maaşına el konulması daha tehlikeli:)

NûN 07-20-2010 21:35

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771895)

:hihi2:
Doğru dedin Feride, Redyellow Abimiz zamlardan şikayetçi zirâ :hihi2:
Ona en güzel ceza kocaman(!) zamına mani olmak, en büyük ödül de sanırım kocaman(!) zama gelen engelleri ortadan kaldırmak zuhaha :hihi2:

Feride 07-20-2010 21:37

Alıntı:

.::NûN::. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771898)
:hihi2:
Doğru dedin Feride, Redyellow Abimiz zamlardan şikayetçi zirâ :hihi2:
Ona en güzel ceza kocaman(!) zamına mani olmak, en büyük ödül de sanırım kocaman(!) zama gelen engelleri ortadan kaldırmak zuhaha :hihi2:

Kesinlikle..: D

Doğru söze ne hacet: D

unnamed 07-20-2010 22:02

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771894)
aha gördün mü unnamed, ban geliyor:)

şaka abim(:

Fırat 07-20-2010 22:07

Nun notumu görmezden gelme..

Birde ikisi berabereymiş unutmuşum iki birincimiz var bu durumda..

Neşe 07-20-2010 22:17

oyumu ukba ya kullandım. paylaşımlarının devamını dilerim.

All times are GMT +3. The time now is 02:16.