Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=372)
-   -   Recep Tayyip Erdoğan'ı Niçin ve Neden Destekliyorsunuz? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=49692)

BlueMoon 10-11-2014 20:34

islami düzeni islami hayatı 90 yıl rötarla da olsa geri getireceğine inandığım için destekliyorum..

Özgür Suriye 10-12-2014 00:30

İslam düşmanı zalim Suriye rejimine karşı mazlum ve Müslüman Suriye halkının yanında olduğu için destekliyorum.

doxanikee 12-06-2014 19:01

İslamın Halifesi Tayyip Erdoğan

Neden mi Recep Tayyip Erdoğan? Çünki O tüm islam dünyasını tek bayrak altında toplayacak ve kafi dünya milletlerini defedecek tek isim. İçerideki kafir uzantılarını da ya polisle tek tek vurarak ya da öldürerek yok edecek. ve içimizdeki ataistleri de evlerine tıkacak, zorla da olsa islam eğitimi vererek içlerindeki zehri defi hacet edecek.

Allah'ım sana yardımcı olsun reyiz.

Banesa 12-26-2014 20:49

ALLAHIM ONU TÜM KÖTÜ GÖZLERDEN KORUSUN KAZADAN BELADAN YÜKSEL ÜLKEM YÜKSEL İSLAM DÜNYASI BARIŞ VE REFAHI HAZMEDEMEYENLERE İNAT YÜKSEL GÜN BİRLİK BERABERLİK GÜNÜDÜR TÜRK KÜRT KARDEŞTİR AMERİKA KALLEŞTİR .

BRTTKT 12-29-2014 13:34

recep tayyip erdoğan a bugün bi destek veriyorsam bunun sebebi ona olan güvenim kadar, onun etrafında olan insanlara güvenmemem dir. bu devleti bizler yetişene kadar sahipsiz bırakmasın yeter . bizler devraldığımızda inşallah devamını getireceğiz.

hermes 01-08-2015 20:00

Ülkemiz ve Milletimiz ilk defa bir adam gibi adam gördü de onun için destekliyorum. Sayın cumhurbaşkanımıza Allah'tan uzun ömür ve güzel hizmetler nasip etmesini diliyorum.

MEÇHUL ADAM 01-09-2015 10:08

ŞU DEVLET EKABİRLERİNİN ETRAFINDA YALAKALAR OLMASA BU ÜLKE GÜL GİBİ GEÇİNİP GİDER.BU YALAKALARIN YÜZÜNDEN HALKIMIZ ŞİKAYETÇİ OLMAKTADIR.

Bir kimse yalakalığı alışkanlık haline getirmiş ise onu başınızdan kovun gitsin.Çünkü onda sadakat, insan sevgisi ve samimiyet bulamazsınız.Dara düştüğünüzde sizi yüzüstü bırakıp kaçar.

seos 01-09-2015 19:41

İnsan olduğu için.

MEÇHUL ADAM 01-09-2015 21:59

Alıntı:

doxanikee Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1055263)
Neden mi Recep Tayyip Erdoğan? Çünki O tüm islam dünyasını tek bayrak altında toplayacak ve kafi dünya milletlerini defedecek tek isim. İçerideki kafir uzantılarını da ya polisle tek tek vurarak ya da öldürerek yok edecek. ve içimizdeki ataistleri de evlerine tıkacak, zorla da olsa islam eğitimi vererek içlerindeki zehri defi hacet edecek.

Allah'ım sana yardımcı olsun reyiz.

Sayın cumhurbaşkanımızın Ak Saray'ın ilk açılış davetlisi olarak papayı çağırması hiç de olumlu olmadı.Halbuki sayın cumhurbaşkanımızdan ilk açılış olarak tüm müslüman ülkelerinde ki İslam alimlerini davet etseydi çok daha makbule geçerdi.Bir de siyonistlerin sinsi planı olan "medeniyetler ittifakı", bir başka adı ile "dinlerarası diyalog" (sözde) "küresel barış" çalışmalarını sayın papa hz.leri ile sürdüreceğiz" diye söylemesi bizim hilafet devleti kurma hayallerimizi suya düşürmüştür.Biz acele etmiyoruz ama, yeryüzünde müslümanların kanları oluk oluk akıtılırken bunu sonlandırmak için papaya baskı yapsaydı tarihe geçecekti.Ancak, Tayyip Bey'in "papanın fikirlerinde hem fikiriz" demesi bütün umutlarımızı söndürmüştür.Bu saatten sonra İslam dünyasının huzur ve refaha kavuşması artık muhal olmuştur.

Hatta PKK ile anlaşıp sözde " barış süreci" başlatması onlara büyük cesaret vermiştir.Artık doğu illerimizde, hükümetimizin bu pasifliğinden cesaret alan bu vatan hainleri artık doğuyu bir Kürdistan olarak nitelendirmesi yutulacak şey değildir.Askerimiz kışladan dışarı çıkma zamanı gelmiş iken onları pasifise etmesi bizi çok üzmektedir.Bu yüzden, ben şahsen ülkemizin geleceğini pek parlak görmüyorum.Hülasa, ülkemiz adım adım bölünmeye gidiyor.Allah encâmımızı hayreylesin diyorum..

Hatice bad 01-17-2015 14:14

Onu diğer insanlardan farklı kılan dürüstlüğü duruşu insanlığı ve bir baba olması heralde babam olsaydı bu kadar severdim üklemizin başında böyle bir adam olduğu için çok mutlu ve grurluyum :güzel:

All times are GMT +3. The time now is 09:19.