Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   Saadet'in Şişli ve Çankaya Açılımı (!) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=55326)

FarukARSLAN. 02-13-2009 23:31

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 511253)
Fethullah Erbaş, PKK'nın kaçırdığı askerleri anlatıyor

http://www.ensonhaber.com/gundem/917...anlatiyor.html

işte burdan bilgi edine bilirsiniz...
iftira iftira dediniz...peki bu ne?

Yahu bari siz yapmayın.. Hani bilginiz yoktu az önce..
Hani böyle saçma 'siper'liğinizi özelden halletseniz?

el-EMIN 02-13-2009 23:31

Genc bak uyarildiginin farkinda degilsin sanirim..?

Cevap yazma hakkim oldugu halde bu hakki yazmayacagim.

Üç mevsim 02-13-2009 23:32

O günleri hatılıyorum Refah Partisi milletvekili Fethullah Erbaş gidip askerleri kurtarmıştı. Ama medya sırf Refah Partisi'ne hasedinden dolayı meseleyi -Pkk bayrağı altında- -Pkk mağarasında- gibi çirkefçe yayınlarla sabote etmeye çalışmıştı. Bu başarıydı, burada askerler kurtarılmıştı, bunu alkışlamaları gerekiyordu. Ama tam tersini yaptılar.

Buradan çıkarılacak sonuç; İcabında Pkk ile de görüşülür, öyle hemen insanları maşa, piyon vs diye karalamamak lazım.

ebu ubeyde 02-13-2009 23:33

Alıntı:

el-EMIN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 511296)
Genc bak uyarildiginin farkinda degilsin sanirim..?

Cevap yazma hakkim oldugu halde bu hakki yazmayacagim.

PEKİ TAMAM SİZİNLE İNŞALLAH DAHA ÇOK TARTIŞRIZ NEYSE ALLAHA EMANET OL

FarukARSLAN. 02-13-2009 23:33

Alıntı:

ebu ubeyde Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 511290)
HA HA DAVOS MUHTEŞEM BİR TAVIRDI AMA ŞUNU UNTMAYIN Kİ İSLAM ÜLKELERİNDE ARAPLAR DA DAHİL ALİMLERİN VE HALIKN EN ÇOK DESTEKLEDİĞİ İNSAN ERBAKAN HOCAM BİZZAT KONUŞTUĞUM CEPHEYE GİTMİŞ VEYADA ARAP ASIILI MÜSLÜMAN SÖYLEDİ BUNU

Yahu kardeş sana da bi arap asıllı müslüman söylüyor bi HAMASlı arkadaş söylüyor.. Ya.. Ne denir bilmiyorum artık hadi güzellik işinize gelmiyor şu bulaıklığı bırakın bari..

'Yalanla iş mi yürür bee' dedirtmeyin millete tamam?.. Hani diyorum diye değil, kimse öyle bi zan altında bulunmasın diye!!!

ebu ubeyde 02-13-2009 23:34

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 511298)
O günleri hatılıyorum Refah Partisi milletvekili Fethullah Erbaş gidip askerleri kurtarmıştı. Ama medya sırf Refah Partisi'ne hasedinden dolayı meseleyi -Pkk bayrağı altında- -Pkk mağarasında- gibi çirkefçe yayınlarla sabote etmeye çalışmıştı. Bu başarıydı, burada askerler kurtarılmıştı, bunu alkışlamaları gerekiyordu. Ama tam tersini yaptılar.

.

BUARAYA KADAR KATILIYORUM....

ebu ubeyde 02-13-2009 23:36

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 511302)
Yahu kardeş sana da bi arap asıllı müslüman söylüyor bi HAMASlı arkadaş söylüyor.. Ya.. Ne denir bilmiyorum artık hadi güzellik işinize gelmiyor şu bulaıklığı bırakın bari..

'Yalanla iş mi yürür bee' dedirtmeyin millete tamam?.. Hani diyorum diye değil, kimse öyle bi zan altında bulunmasın diye!!!

ABİ YALAN SÖYLEMEDİM LÜTFEN İFTİRA ATMAYINIZ İSTERSENİZ İSMDE VERİRİM AMA BENİ ÇILDIRTMAYINIZ ÇÜNKİ CEPHE DE SAVAŞMIŞ ÇOK MÜCAHİD GÖRDÜM GAZZE DE HAMAS TARAFINNDAN EĞİTİLMİŞ TÜRKİYEDE ÇALIŞAN DOKTORLARLA TANIŞTIM LÜTFEN BU MESAJI SİLİN ÇÜNKİ YALAN SÖYLEMEDİM........

FarukARSLAN. 02-13-2009 23:37

Alıntı:

Buradan çıkarılacak sonuç; İcabında Pkk ile de görüşülür, öyle hemen insanları maşa, piyon vs diye karalamamak lazım.

Karteli sende İŞİNE GELDİĞİ GİBİ kullansana kardeş.. Sende cihad yapmıyor musun?..
Yani bu şiarın yanlış geldi bana..

Üstlere bildirmeliyim seni. Böyle dava mı olur :karasız: !!!
(Anlayan anladı.)

el-EMIN 02-13-2009 23:37

Alıntı:

anlayana selam olsun.

FarukARSLAN. 02-13-2009 23:40

Alıntı:

ebu ubeyde Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 511305)
ABİ YALAN SÖYLEMEDİM LÜTFEN İFTİRA ATMAYINIZ İSTERSENİZ İSMDE VERİRİM AMA BENİ ÇILDIRTMAYINIZ ÇÜNKİ CEPHE DE SAVAŞMIŞ ÇOK MÜCAHİD GÖRDÜM GAZZE DE HAMAS TARAFINNDAN EĞİTİLMİŞ TÜRKİYEDE ÇALIŞAN DOKTORLARLA TANIŞTIM LÜTFEN BU MESAJI SİLİN ÇÜNKİ YALAN SÖYLEMEDİM........

Bak, son cümlem ne kardeş;

Alıntı:

Tamam?.. Anlamadan direk pehlivanlık yapmasak?.. Daha da komik oluyoruz çünkü!

Yoksa sana iftira atan senin gibi olsun..
Ne haddime! . . .

All times are GMT +3. The time now is 16:56.