![]() |
internet üzerinde araştırma yaparken haberdar ve üye oldum
|
Facebook da
Kara Düşüncelerden Sıyrılmış AK Görüşlü Bir Gençlik adli gruptan gelen mesajla haberdar oldum... |
uĞur erdoğan;188]gençlik kolları sitesinden haberdar oldum we ak parti den baska bi parti göremediğim için yönetim de bu yüzden hemn üye olmak istedim
|
facebook tan...Özgün Genç tarafından atılan bir mesajla haberdar oldum :)
|
internetten tesadüfen buldum.iykide buldum....
|
Akparti üyesiyim, akparti ile ilgili birçok konuyu netten takip ediyorum, ayrıca çevremde güncel konuları konuşabileceğim pek insan yok, net üzerinden bildiklerimi paylaşabilirim ve öğrenmek istediğim konuları da öğrenebilirm diye düşündüm, devir beyin devri, bakalım burda durum ne?
|
Bülen Arınç Ûstad'ın facebooktaki hayranlarından olduğumdan hergün hayran sayfasını takip ediyorum ve bu sayede linklerde bu forumu buldum, ve üye olmadan edemedim. Aranızda olmaktan mutluluk duyar, saygılarımı sunarım...
|
üyesi bulunduğum partinin yaptığı aktiviteleri gormek ve katılşmak amacıyla arastırıp baktım
|
Ben Google'de Rastladim.
|
Facebook ta üye oldugum bir sayfada gördüm.. pek ak partili oldugumda söylenemez ama kendi görüslerim dogrultusunda kendimi yakin hissettigim siyasi bir hareket diyebiliriz..
|
Selamin Aleyküm
-Böyle bir siteyi coktan beri hayal ediyordum.Sayin Tayip beyi Basbakan olmadan önce Hamburg´da bir Dügünde gördüm. Daha öncede siyasi hayatindaki Dogru ve dürüstlügünden dolayi cekemeyenlerin oyunlarini gördükce kendimi AK parti yaninda olmayi ,bir görev saydim.
-önce bu siteyi kuran ,yasadan herkezden Allah razi olsun. -secimlerde Ak sitesine girerek secim sonuclarini aradim. -siteye üye olmak icin birkac kez denedim ,basarili olamadim. -e-mail adremi deyistirdim derken allahima sükür siteye girebildim. Basarilarinizin devamini Dilerim. |
Alıntı:
onlarda ak partili ve bende olan ve olacak haberlerden bilgilendirilmemi istiyorum |
arkadaşlarım ve ailemden de üye olanlar var bende üye olmak istedim
|
formumuz hayırlı olsun inşallah
|
Selamlar ben bu forumun varlığını FarukARSLAN. ve OTTOMAN isimli üyelerinizden biliyordum zaten. OTTOMAN ın bana imza yaptırması ile " ne duruyorum bende üye olayım " diyerek gerekli işlemleri bitirdim :)
|
www.google.com.tr 'den buldum forumu
|
Google'de garfik ararken bu siteyi gordum :)
|
Facebook
|
NOBEL BARIŞ ÖDÜLÜNE HAKLI TEK ADAY CANIM BAŞBAKANIM RECEP TAYYİP ERDOĞAN
|
Alıntı:
|
ben nette gördüm gezerken ...viva akp diyorum!... :))
|
Alıntı:
|
Google'a AKP forum yazdım ve ilk sıralarda çıktı :)
|
Sunum hazırlamam gerekiyordu gerekli konu ise Ak Parti Forumda mevcuttu.Hem konudan istifade ettim hemde üye oldum bu sayede..
|
Google'dan buldum...
Diger parti forumlarinda akp'yi savundum..Diye bana cok iftira ve hakeretlerde bulundular..:@ Beni akp forumdan geliyor zanettiler..bende googldan arayinca buldum.. Cok memnun oldum.. Saygi ve selamlarla..:saygılar: |
google'den buldum, siyasi parti forumlarına pek üye olmam fakat burdaki atmosfer hoşuma gitti, fikirlerime de yatkın bulunca kaçırmayayım dedim :)
|
Dun internette tesaduf buldum, nasil buldugumu unuttum :)
|
nasipmiş
adobe flash player sorun çıkarıyordu arama motoruna forumdan konu ile ilgili bir mesaj takılınca dedim kapıyı çalalım bir açan olur elbet:gül:
|
tamamıyle gezinirken guzelde olmuş
|
Bir kardeşim tavsiye etti...
|
selam türkiye
akp teşkilatın içindeyim:gül:
|
İnternetten haberim oldu..
|
bende facebooktan öğrendim...
|
Ak parti internet sitesinde dolaşırken farkettim.
|
Hatırlamıyorum...
Çakma Garadenizli ben nerden öğrendiydim lenn forumu...??? ;D |
google da parti ile ilgili bir haber ararken tesadüf eseri farkettik :)
|
hatırlayamadım...
çok uzun zaman oldu.... |
22 temmuz secimlerinden yeni cikmisiz.. cevremdeki bütün ak parti düsmanlari soktalar secim öncesindeki havalari sönmüs ben ise zafer sarhosuyum o hizla internete daldim ve ak parti yazdim burasi cikti :)
|
Başka yer yoktu ki olm o zaman...;D
|
evet oxford vardida biz mi gitmedik :)
|
| All times are GMT +3. The time now is 21:06. |