![]() |
|
Beşiktaşlılar Sohbet Mekanı
evet serdar bilgiliyi zaten indirmek için ne tür pislikler yaptığını yıldırım demirörenin beşiktaşlılar çok iyi bilio
|
ewt bize sümeyye gibi karakartala gönül vermiş insanlar gerek ! başkan sümeyye ! ::) ;D |
sinan engin ' in geçmişte ki hataları malum ..!! buna rağmen hala getirildi ..!! >:( |
ya napak ya şu yönetimi askeri darbeyle mi indirek neeeeeeeeeeee :D :D
|
bu senede kımler gelir kımler gider merak edıyorum..Demiroren kusura bakmasında yöneticilikte basarısız..Besıktası bıraksada kendı işlerine baksa diecemde babasının isi de goturebilir mi bilmiyorum :-X
|
;D ;D tamam fazla ısrar ettiniz adayım 2010'da 8) ya sorma nedir bu transfer faciaları mehmet yozgatlı gordon higuen diatta ve daha niceleri sonra bissürüüüüüüüüü teknik direktör :o ne yapmaya çalışıyor anlamaıyorum ya ben :o mantık aramaktan vazgeçtim :'( :'( :'( ya aman bırakın y.d.'i beşiktaş cola turkdan bahsedelim :-* gurur duyuyorum çok başarılı dev kartallar... http://img501.imageshack.us/img501/2103/26814qe7.jpg |
Alıntı:
Askerde bahane arıyor zaten darbe yapmak için :D |
ya hakan sen neden imza kullanmıyorsun? merak ettim ::) |
Alıntı:
2010'a kadar DEMİRÖREN bu takımı babasını sataaaaarrrr :D |
Besiktas seride 2-1 gerideymis...Gecebilcek mi telekomu?..Besiktasın basketbol maclarıda cok zevkli oluyor hani izleyemesemde her zaman..Özellikle akatlarda izlemek var :-*
|
All times are GMT +3. The time now is 15:50. |
|