Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Ülkücüler! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=12356)

maviinsan 03-23-2008 00:51

ÜLKÜCÜLER!

Alıntı:

sadeceali Nickli Üyeden Alıntı
eğer bi ideolojiyse yok olmaz zaten... peki bende birşey sormak istiyorum... bu ülkü ocakları tüürkiyenin her yerinde... nerdeyse her ilçede var... her ocağın onlarca yüzlerce üyesi var... bunların hepsi partiye oy kazandırmak için buraya çekiliyo... bu ocaklara alınıyo dediniz.... eğer ülkü ocaklarına gelen veya bağlı olan her genç 18 yaşına geldiğinde mhpye oy verseydi şu an da mhp hükümet oolmazmıydı????

Yapılan aketlerde görmüştüm.Mhp'ye oy verenlerin ezici çoğunluğu erkek.Ve bunların çoğu 18-27 yaş arasında.Yani ülkücülük bir anlamda ergenlik gazı.
'20 sinde komunist olmayanın 40 ında komunist olanın aklından şüphe ederim' diye bir söz vardır.Bu ülkücüler için de geçerli sanırım :) :-*

anatolia 03-23-2008 00:59

ÜLKÜCÜLER!

ülkücüler iyidir aslında birde şu abartmaları olmasa

eddie 03-23-2008 01:05

ÜLKÜCÜLER!

"askere gidene kadar ülkücü olmayan insan değildir.. askerden sonra ülkücü olan insan değildir.."
duyuntu..
ülkücü çok fazla tanıdığım olmadığı için bu söze pek kulak asmadım ama bu söz burda geçmeli diye düşündüm..

sadeceali 03-23-2008 01:11

ÜLKÜCÜLER!

güzel söz.... aslında doğru yönleride var......

eddie 03-23-2008 01:15

ÜLKÜCÜLER!

Alıntı:

keşke olmasaydı.. askere gidince vatan sevgisi bitiyo mu noluyo? ya da hiç mi kurcalamasam?

maviinsan 03-23-2008 01:16

ÜLKÜCÜLER!

Alıntı:

eddie Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

keşke olmasaydı.. askere gidince vatan sevgisi bitiyo mu noluyo? ya da hiç mi kurcalamasam?

Gözünde büyük verdiği komutanlardan dayak yiyince insanın düşünceleri değişiyor sanırım

eddie 03-23-2008 01:21

ÜLKÜCÜLER!

off .. keşke hiç yazmasaydım şu lafı..

sadeceali 03-23-2008 01:27

ÜLKÜCÜLER!

Alıntı:

maviinsan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Gözünde büyük verdiği komutanlardan dayak yiyince insanın düşünceleri değişiyor sanırım

olabilir.... bu arada okulu sölemedin hala... :D

Saltuk Buğra Han 03-23-2008 13:44

ÜLKÜCÜLER!

Alıntı:

eğer bi ideolojiyse yok olmaz zaten... peki bende birşey sormak istiyorum... bu ülkü ocakları tüürkiyenin her yerinde... nerdeyse her ilçede var... her ocağın onlarca yüzlerce üyesi var... bunların hepsi partiye oy kazandırmak için buraya çekiliyo... bu ocaklara alınıyo dediniz.... eğer ülkü ocaklarına gelen veya bağlı olan her genç 18 yaşına geldiğinde mhpye oy verseydi şu an da mhp hükümet oolmazmıydı?

1965 ten bu zamana kadar gelen süre içersinde ülkü ocakları üye ve sempatizan olanların çekirdek aileleri ile birlikte %20 civarındadır.yani 2 milyon aile ve 9 milyon oya tekamül etmekte.Bu oyların bir kısmı diğer partilere dağılmış durumdadır.
Peki ben size bir şey sorayım akp den sonra ikinci büyük parti hangisi.Biliyormusunuz.Mavera kardeş sende cevaplayabilirsin.

Saltuk Buğra Han 03-23-2008 14:27

ÜLKÜCÜLER!

Alıntı:

Alıntı:

maviinsan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

olabilir.... bu arada okulu sölemedin hala... :D

Askerlikten bu kadar korkmayın.Elbetteki uslu durmaz göze batarsan yeri gelince dayak da yiyeceksin .Nasılki bir çocuk düşününkü evde babasından, okulda hocasından yetmedi ,biraz daha talihsizleri evlenince eşinden dayak yiyorsa askerde de dayak yemeye hazır olacaksın.Disiplin için bu şart.

All times are GMT +3. The time now is 16:13.