Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Fenerbahçe (FB) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=161)
-   -   Ankaraspor 2- Fenerbahce 2 (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=25612)

CeVHeR 04-14-2008 00:29

Ankaraspor 2- Fenerbahce 2

Abi herkes haksızlığa sesini çıkartsın. Gerekirse adalet yerini böyle bulsun...
Ama bu ligde en çok şaibeli maç oynayan, en çok haksız puan toplayan bir takım çıkıp da temiz-lig istiyoruz diye kendi şaibelerini örtmek için biryerlerini yırtarcasına bağırarak hedef saptırmasın...
Osman geçen hafta da uzatmalarda çift vuruş olmuştu ve hakem o oynanmayan bölümü oynanmıştı. Burada bir Galatasaraylı arkadaşa senin dediğini söylediğimde bana uzatmanın uzatması olmaz demişti...

mavera 04-14-2008 00:32

ben gecen haftadan beri haykiriyorum bunu kardes eger adaletse herkese adalet eger temiz bir lig isteniyorsa herkes icin istensin ancak bazi takimlar kendi menfaatlerine ters birsey olunca hemen yaygarayi kopariyorlar..
herkes olaylara kendi penceresinden bakiyor..gecen hafta hep beraber kayseri maci berbat dedik mi niye bir gün sonra genclerbirligi icin ayni tepkiyi veremedik!..

AkSa- 34 04-14-2008 00:34

Alıntı:

nusret Nickli Üyeden Alıntı
Ama bu ligde en çok şaibeli maç oynayan, en çok haksız puan toplayan bir takım çıkıp da temiz-lig istiyoruz diye kendi şaibelerini örtmek için biryerlerini yırtarcasına bağırarak hedef saptırmasın...
Osman geçen hafta da uzatmalarda çift vuruş olmuştu ve hakem o oynanmayan bölümü oynanmıştı. Burada bir Galatasaraylı arkadaşa senin dediğini söylediğimde bana uzatmanın uzatması olmaz demişti...

nusretime katılıyorum.çok haklısın hemde çok ;)
geçmiş olsun nusretim inan haberi alınca hemen sen aklıma geldin.dedim şimdi morel bozuk bana ihtiyacı vardır.üzülme nusretim yavuz sultan selimde ne dediğini bilmiyo sevinçten bakma sen ona..tekrar tekrar geçmiş olsun NUSRETİM.. :-X

mavera 04-14-2008 00:35

aksa durumdan hemen vazife cikardin kendine :D :D

Hüdaverdi 04-14-2008 00:37

maç 2-2 bitti
bu kadar :D

AkSa- 34 04-14-2008 00:40

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
maç 2-2 bitti
bu kadar :D

hüdaverdi sende yangına körükle gidiyon be kardeşim.ne olmuş yani 2-2 bitmiş nusretimin canı sağolsun dimi :-X

Hüdaverdi 04-14-2008 00:41

Uzatmanın anlamı yok onu diyorum ben :-X

YavuzSultanSelim 04-14-2008 00:45

Alıntı:

AkSa- 34 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

nusretime katılıyorum.çok haklısın hemde çok ;)
geçmiş olsun nusretim inan haberi alınca hemen sen aklıma geldin.dedim şimdi morel bozuk bana ihtiyacı vardır.üzülme nusretim yavuz sultan selimde ne dediğini bilmiyo sevinçten bakma sen ona..tekrar tekrar geçmiş olsun NUSRETİM.. :-X

beni başka biri ilgilendirmez nusret ama çok haklısın böyle ligin tadı tuzu yok...

CeVHeR 04-14-2008 01:00

Aksa-34 abi ( Kusura bakma ismini bilmiyorum... ::) ) sizinle Ali Sami Yen' de görülecek bir hesabımız var... :-X
Geçmiş olsun dilekleri için de teşekkürler... :-X

Üç mevsim 04-14-2008 01:22

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Geçen hafta hakem uzatmaya 20 saniye koyduğu ve bu sırada da Fenerbahçe gol attı diye, piyasada bir yerlerini yırtan temiz-lig çiler nerede...
Bugün neden konuşmuyorlar...
Bugün 40 saniye koydu, uzatmaya...

Temiz ligciler beni ilgilendirmiyor ama sunu söyleyim nusret kardes gecen haftanin adaleti yerini buldu haksiz miyim? hakiz olarak alinan 2 puan bu hafta hemde ayni sekilde kaybedildi..
ayni sekilde diger takimin haksiz puanlarida insallah bir sekilde cikar diyorum ;)

"Şunu söyleyim nusret kardes gecen haftanin adaleti yerini buldu haksiz miyim? hakiz olarak alinan 2 puan bu hafta hemde ayni sekilde kaybedildi..
ayni sekilde diger takimin haksiz puanlarida insallah bir sekilde cikar diyorum "
mavera

All times are GMT +3. The time now is 02:16.