Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=372)
-   -   Recep Tayyip Erdoğan'ı Niçin ve Neden Destekliyorsunuz? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=49692)

isiz3435 01-25-2015 15:59

Cumhurbaşkanımı,büyük düşündüğü,tam liderlik özelliklerini taşıdığı,mağdur olan herkesin yanında olduğu,vatanımızı ve milletimizi korumaya yönelik çalışmalar yaptığı için,istikrarlı duruşu için,herşeyin on adım ötesini görebildiği için,birlik beraberlik içinde yaşamamızı sağlamak için çabaladığı için,çok çalışkan,dürüst,idealist,iyi kul,iyi insan olduğu için ve tüm olumlu şeylerin onda tecelli bulmasından dolayı kendisini çokk takdir ediyorum...iyi ki var....

HarunAk 02-16-2015 03:10

Karanlığa gömülmek üzere olan bir Türkiyenin üzerine güneş gibi doğan Sayın Recep Tayyip Erdoğan olduğu için seviyoruz ve destekliyoruz. Muhtar bile olamaz dediler ama o Cumhur başkanı olmayı başardı! Helal olsun Cumhurbaşkanımıza!

FKoylu 02-16-2015 03:40

Bu toprakların istediği nitelikte ki yeniliklere açık bir başkan. İçimizden geçeni haykıran bir başkan. Osmanlıca ya tekrar önem kazandıran İslâmın değerlerini koruyan bir başkan. Yolun yolumuzdur başkanım. Eksik olma.

MEÇHUL ADAM 02-16-2015 15:46

BU ADAM TÜRKİYE'Yİ HÂLÂ OSMANLI GİBİ SANIYOR.HELE BİR DİNLEYİN BAKALIM NEYMİŞ BUNLAR?

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Akibetimiz ne olacak bizim peki!

Buna AKP'liler niye tepki göstermiyorlar?.Yoksa gazı mı alındı hepsinin?Ölü toprağımı serpildi üzerilerine?!.

barisuzunkaya 02-21-2015 22:15

Çünkü o RECEP TAYYİP ERDOĞAN

ilac 02-25-2015 09:06

Allah rızasını göz ettiği için İslam dinine sahip çıktığı için Adam gibi adam olduğu için

MEÇHUL ADAM 02-26-2015 02:21

Alıntı:

ilac Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1056819)
Allah rızasını göz ettiği için İslam dinine sahip çıktığı için Adam gibi adam olduğu için

Vallahi Azimüşsan çok çok abartıyorsunuz.Ben burada kim nasıl Allah'ın rızasını gözetip gözetmediğini sıralarsam beni hemen buradan uzaklaştırmak istersiniz.Bu kadar yağcılığa gerek yok.Bir insana yapılan eziyetsiz en büyük kötülük, o övülen insanın üzerinde olmayan vasıfları abartarak yüceltmektir.Böyle bir şeye maruz kalan böyle bir kişi kibiriyata ve şirke kadar gidebilir.Onun helak olup gitmesine sebep olabilir.Bu hassasiyeti siz göremediğiniz için gözlerinizde perde var.Onu sorgulayarak aralamanız icap eder..Allah, taasup ehlini sevmez...Biraz mantıki sorular, biraz da tefekkürle ancak hakikatler günyüzüne çıkarılır.

Eğer benim bu sözüme muhalefet ederseniz bilin ki ben de misilleme olarak size bütün delillerimi gösteririm.İyisi mi, kimse kimseyi abartarak övmesin,Zira;

Âyinesi iştir kişinin lafına bakılmaz. Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde...

BeldeiTAYYIBe 02-27-2015 23:54

Alıntı:

MEÇHUL ADAM Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1056831)

Âyinesi iştir kişinin lafına bakılmaz. Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde...

Dogru bir laf...

Bozuk Saat bile günde iki kez dogruyu gösterirmis.

onurcan 02-28-2015 00:46

Alıntı:

BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1056878)
Dogru bir laf...

Bozuk Saat bile günde iki kez dogruyu gösterirmis.

evet çok doğru bir laf öyle olmasaydı % 52 oy alamazdı halk görmüş ki iş yapanı
vermiş oyunu

MEÇHUL ADAM 03-01-2015 01:27

Alıntı:

onurcan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1056881)
evet çok doğru bir laf öyle olmasaydı % 52 oy alamazdı halk görmüş ki iş yapanı
vermiş oyunu

Ahanda sana Türk siyaseti..Çok konuşmayın da biraz akıllı olun.. ;D

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

All times are GMT +3. The time now is 17:02.