![]() |
Beşiktaşlılar Sohbet Mekanı
Alıntı:
kac senedir Turkiye de balili kac tane sampiyonluk gormus :) |
Alıntı:
gelsin maci anlatir simdi :D |
belediye maçı başından sonuna kadar haketti...2 puandan oldular.bizim takımda HAKAN ARIKAN sayesinde 1 puanı çıkarabildi.maça gelince delgado i.üzülmez burak tandogan ve özellikle şu maçtan sonra ilk 18e bile girmesini istemediğim yozgatlı berbat ötesiydi.takımda tek ayakta kalan cisse ve telloydu.telloda son 10 dakika dağıldı.rico da bu takımın oyuncusu değil artık.hoca yanlış oyuncu değişikllikleri yaptı.higuaini almadı.ne kadar yorulursa yorulsun serdar çıkmamalıydı maçta.....neyse sebebi istemesemde yorgunlukları vardı diye kabul edicem.ancak haftaya da bu futbolu oynarlarsa........ >:(
|
senden ne guzel yorumlar geliyor oyle suskun prenses :)
ben 20 senedir mac izlerim boyle yorum yapamadim :) |
olmaz olmaz haftaya farkli olur ;)
|
Ama beşiktaşın puan kaybetmesi çok iyi oldu.Aradaki puan farkı kapansın ama di mi? :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya tşkler ben biraz fazla maç izlerim iide yorumcuyumdur ya ::) utandım
Alıntı:
|
ama fenerbahçede takım düzenini çok iyi kurdu birde bir forvet alırsak tamamdır bu iş
beşiktaş böyle giderse kötüye gider geçen hafta zar zor kazandı |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu futbolla haftaya oynanacak olan Fenerbahçe maçını kazanmaları çok zor |
Rehavet vardı sanki takımın üstünde.... Bi boşvermişlik her halinden belli oluyordu...+Yorgunluk eklenince... Bulduğumuz 2 tane ataktan birini atman gerekiyor böyle maclarda ama iste olmadı....
neyse diğer maçlarda bu yorgunluk geçecek inş ben Beşiktaşıma güveniyorm |
Alıntı:
|
Alıntı:
ne belediyesi olursa olsun :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
HEP DESTEK TAM DESTEK bu dedigini hic bir takimimiz yapamiyor ki susukun prenses, avrupa maclarinda milli takim maclarinda goruyoruz yukleniyoruz yukleniyoruz yenilip geliyoruz... bir yorumcu diyordu bunu futbolun kolay da kazanilabilen bir oyun oldugunu bir turlu ogrenemedik |
Alıntı:
bence ortada gülüncek hiç birşey yok sadece siz olaya yukardan bakıyorsunuz içerden bakmıyorsunuz siz bjklisiniz tamam tabiki takımınızı korucaksınız ama birde işin gerçek yüzünü görmek lazım değilmi ;) |
Alıntı:
Ankara B.B.:0 Beşiktaş:0 Beşiktaş:0 İstanbul B.B.:0 |
Alıntı:
|
Alıntı:
goztepeye, belediyeye, koye attigimiz gollere degil... fenere attigimiz gollere bakinca anliyorum ben herseyi bobobo.... kleberson un fuzesi... sergenin golleri falan derbi ile lig macini birbirinden cok farklidir madem oyle liverpool macinda biz niye fark yemedik cunku macdan maca fark var :) bir ornek daha yunanistan a 4 attik ama malta ile berabere kaldik ;) |
tmm uzatmayın artık ya ne bu tartışma ne oluyo anlamadım
Beşiktaş bölümğnde olduğunuzun farkında olarak davranın tartışma olmaz bu bölümde |
inanmıyorum arkadaşlar ne bu yaaaa yakıştıramadımm ;) ;) :D
|
olur olur her mac sonrasi gelir arkadaslar besiktas maci hakkinda degil de
fener, gs, trabzon maci hakkinda konusmamizi isterse olur :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hem tartismiyoruz ki arkadaslar
sadece bir lig macinin derbiden farkli olacagini anlatmaya calisiyordum neyse hata benim :) suskun prenses sen haklisin ;) |
hayır ama konuştuğunuz konuya bi bakın ya haftaya oynanacak bi maç :D saçma ama :D :D :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
eyvallah kardesim hem tartisalim dusunen beyinler tartisir bunda bir sorun yok dusunemeyen beyinler kavga eder, kalp kirar ben kimsenin kalbini kirmadigimi dusunuyorum benim ki de kirilmadi ;) |
yorgun takım yorguun ;D tmm kötü oynadı ne yapalım ya anaa bizde bunu kabul ediyoruz ama bi derbide de bunu yapmaz Kartalım ben ona güveniyorm
|
Alıntı:
kardesim biz o kotu futbolu ile de gurur duyuyoruz liverpool macinda ki futbolu ile de bizi attigimiz bir gol ilgilendirmiyor biz renklere asigiz tipki senin gibi ;) |
Alıntı:
;) ;) ;) |
en büyük beşiktaş ;D
|
Alıntı:
|
en büyük çarşı ;D
|