Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençler, Partililer Tanışalım ! (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Siyaset Forumdan nasıl haberdar oldunuz? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=56)

ATILLA URUN 08-09-2015 00:55

Merhaba,

Öncelikle Aranıza Katılmaktan Onur Duymaktayım
,

17/11/1991 23 yaşındayım İSTANBUL doğumluyum ve şuanda halen istanbulda ikamet etmekteyim şuan bir özel sağlık sektöründe ambulans firmasında AMBULANS ŞOFÖRLÜĞÜ yapmaktayım Açık öğretim lisesi okumaktayım lise son BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ WEB TASARIM

Hamit Bulut 08-10-2015 21:54

Ben amatör bir grafikerim ama kendi çapımda iyi olduğum düşünüyorum.Zaten Ak Sevdalı olduğum için Ak Parti ile ilgili tasarımlar yapmaya başladım bu tasarımlarımı gösterebilcek ve aynı zamanda Ak sevdamı haykırabilecek bir yer arıyordum.Zaten böyle bir forum olması gerektiğini düşünerek direk Google'a Ak Forum yazınca direk bi çıktı karşıma.

cakir1234 08-11-2015 10:46

Merak ettim böyle bir forum var mı diye, bir de baktım gerçekten varmış. Kurandan Allah razı olsun.

huzeyir 08-13-2015 22:50

akparti gençlik kollarına nasıl üye olabilirim diye araştırırken haberdar oldum

hlt6363 08-20-2015 11:50

selamlar

gençlik kolları sitesinden haberdar oldum:güzel::güzel::güzel::güzel:

hsb ayk 08-26-2015 14:09

Kadın kollarındaki bir arkadaşım önerdi

harera 08-27-2015 11:24

Yıllardır Akparti seçmeniyim. Ancak bir gün hakkımda genel sağlık sigortası adı altında binlerce lira borç çıkartıldığını öğrendiğimde, artık oy vermekten vazgeçtim. Önümüzdeki erken seçimlerde de Akparti'ye oy vermeyeceğim. Lakin ben hayatımda hastane kapısından içeri girmiş bir insan değilim. Neden zorunlu olarak her ay haraç gibi para kesiliyor...

Çevremden öğrendiğim kadarıyla işsiz gençlere ailesinin maaş ve varlıkları üzerinden binlerce lira borç çıkartılmış. Böyle bir düzen olabilir mi... Bu, Akparti'ye asla yakışmayan, vatandaşlar arasında hayal kırıklığı yaratan, açık konuşayım tam anlamıyla zulümdür.

Böyle bir haksızlık yapmış olduğu için artık Akparti'ye oy vermiyorum. Eminim benim gibi milyonlarca insan ve onların milyonlarca anne babaları vardır. 2-3 milyon oy kaybı nereden doğdu sanıyorsunuz... Artık gençler neden Akparti'ye oy vermiyor sanıyorsunuz? GSS zulümü olduğu müddetçe hayata yeni atılan hiçbir genç asla ve asla Akpartiye sempati duyamaz. Gider Chp'nin Hdp'nin kucağına düşer, sokaklarda eylemci olur, üniversitelerde sol örgütlerin eline düşer. Yanlış anlaşılmak istemem ama GSS Akparti'yi tabanından ve muhtemel sempatizanlardan adım adım kopartmaktadır. Dost acı söyler...

Akparti forumdan nasıl mı haberim oldu? İşte bu düşüncelerimi dile getirebileceğim bir yer ararken burayı buldum. İlk mesajım da bu oldu...

Hayır ve dua ile...

Nzli 08-29-2015 16:24

İnternetten araştırdım ve öyle haberim oldu.

gamzeeee 08-29-2015 17:02

kız arkadaşımdan dolayı haberdar oldum:)

ertgrlbstn 08-30-2015 21:18

Yeni Devir Aldığım Görevde Araştırmalar Yaparken Deng Geldim...

All times are GMT +3. The time now is 18:52.