Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Ay'ın Enleri ve Ak Üyeleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=222)
-   -   Ekim Ayı İçin, Ay'ın En'leri Başlamıştır.. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=138732)

Mâsivâ 10-15-2010 23:14

Alıntı:

Fırat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820454)
Tutturmuşlar muhalefet..

öylesin yapacak bir şey yok (:

Gönülden 10-20-2010 18:14

En Aktif Üye: Yalçın Karaca,El Emin,Cihannur,Akıncı34,unnamed,akgurbetçi,Mavisa,H atice,Merve,Hüdaverdi,unnamed

En Yardımsever Üye: Yalçın Karaca, NUN,Fırat,SON

En Ciddi Üye: Abdullah Kaç,Haarp,Alperen

En Çok Rastladığınız Üye: Mavera,akgurbetci, unnamed,M.Atilla,Hüdaverdi,Mavisa

En Fanatik Üye: Hipermuhafazakar , EpiVaTeS,Hüdaverdi,Furkanca Bakış,Akıncı34

En Tatlı Başbelası üye: AK Kelebek, NUN,

En Geveze Üye:

En Karizmatik Üye: Yalçın Karaca, Hakan Özkan, ALmi, Fırat,Mavera,Beylerbeyi,Fırat,SON

En Kibar Üye: Yalçın Karaca,rizzelli,Hakan Özkan, SiyahGül, Minikkelebek, Adem Etyemez,Ahmet Yasin,rizzeli,Ay Işığı, Eşref,DelinNur,ALmi,Hazal

En Komik Üye: NUN, Hüdaverdi ve aslında komik olmasada mesajlarına hep güldüğüm Fırat

En Daimi Üye: Yalçın Karaca, Ak Kelebek,Hüdaverdi,Özgüngenç,EpiVaTeS, Furkanca Bakış, Siyah Gül,Beylerbeyi, Mavera,Nusret,unnamed, Eşref, Hıfz-ı Lisan,AY Yıldız,Merve,murat kurt,OTTOMAN,Fırat,SON,

En Paylaşımcı Üye:akgurbetci,Cihannur,M.Atilla,Hazal,Hatice,Mâsivâ, ÜMİT-AK
En Sevimli Üye: NUN

En Sinirli Üye: Ezel,unnamed,Hipermuhafazakar,Benhur

En Heyecanlı üye: Davası olanın heyecanı eksik olmaz ;1

En Sabırlı Üye:Yalçın Karaca, Adem Etyemez,Ay Işığı,Eşref

En Sakin Üye: Yalçın Karaca, Adem Etyemez,Hakan Özkan,Aklı Selim,Siyah Gül,Ay Işığı,Haarp,rizzelli,Delilin NuR

En iyi İmza:Ayrım yok ruh halime göre beğinim değişiyor ;1

En iyi Kullanıcı Adı: Hıfz-ı Lisan,Ukbâ

En Efendi Üye: Yalçın Karaca, Hakan Özkan, Aklı Selim, Adem Etyemez, Ahmet Yasin,BeDeVİ,Tuğrul Paşa,AkKelebek,SON Haarp,
El Emin,Ay Işığı,Siyah Gül,rizzeli, Eşref,Beylerbeyi,Ruh-i zar,Canan Erdoğan,Neşe,Cnnfirdevs,Delilin NuR, ÜMİT-AK,ALmi

En Muhalefet üye:

En Bilimsel üye: Haarp

En Tekrarcı üye:

En Milliyetçi üye: Ezel,Hüdaverdi

En Özgürlükçü üye: Yalçın Karaca,Furkanca Bakış,Mavera,Özgün Genç,rizzeli

En Aykırı üye:

En iyi Yorum yapan Üye: Yalçın Karaca,Haarp,rizzeli,Mavera,BeDeVİ,özgün genç,Cihannur,Tuğrul Paşa,
El Emin,Hüdaverdi,Akıncı34,Ahmet Yasin,Beylerbeyi,Delilin NuR,ALmi

En Kendine güvenen Üye: Yalçın Karaca,
El Emin , Hüdaverdi, Mavera,BeDeVİ,Özgün Genç,rizzeli,Tuğrul Paşa,Akıncı34

En Anlaşılamaz üye: .......

En Anlaşılır üye: Yalçın Karaca,Hakan Özkan,Adem Etyemez,Siyah Gül,Ay Yıldız, Delilin NuR,Ak Kelebek

En Yeteneğini yansıtan üye: Yalçın Karaca,Haarp,rizzeliAlperen,Minikkelebek,Tuğrul Paşa,OTTOMAN,Akıncı34,Fırat,

Unuttuklarım varsa affola...hepimiz ayrı ayrı bu forumu akpartiforum yapan değerleriyiz ve bu forumun olmassa olmazlarıyız...selametle

M.Atilla 10-20-2010 18:33

Alıntı:

Gönülden Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822970)

En Çok Rastladığınız Üye: Mavera,akgurbetci, unnamed,M.Atilla,Hüdaverdi,Mavisa

En Paylaşımcı Üye:akgurbetci,Cihannur,M.Atilla,Hazal,Hatice,Mâsivâ, ÜMİT-AK

Teşekkür ederim..:saygılar:

İntifada 10-20-2010 19:45

enlerinde yer veren herkese eyvallah...

Delilin NuR 10-20-2010 19:48

Kadızade rumi ve Gönülden enlerinizde yer verdiğiniz için gönülden teşekür ederim ... :)

OTTOMAN 10-21-2010 13:34

Alıntı:

En Daimi Üye: Yalçın Karaca, Ak Kelebek,Hüdaverdi,Özgüngenç,EpiVaTeS, Furkanca Bakış, Siyah Gül,Beylerbeyi, Mavera,Nusret,unnamed, Eşref, Hıfz-ı Lisan,AY Yıldız,Merve,murat kurt,OTTOMAN,Fırat,SON

En Yeteneğini yansıtan üye: Yalçın Karaca,Haarp,rizzeliAlperen,Minikkelebek,Tuğrul Paşa,OTTOMAN,Akıncı34,Fırat,

Teşekkürler

hipermuhafazakar 10-21-2010 14:11

Alıntı:

En Ciddi Üye: Abdullah Kaç,Haarp,AlpereN

Değerlendiremelerinize katılmamak elde değil. Yalnızca bu kısımı ben çözemedim. Abdullah Kaç bey bu forumda yazıyormu gerçekten ? Yada başka nickmi kullanıyor. Yada ben çok uzakmı kaldım forumdan, hiç görmedimde

EpiVaTeS 10-21-2010 14:16

Alıntı:

hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823206)
Değerlendiremelerinize katılmamak elde değil. Yalnızca bu kısımı ben çözemedim. Abdullah Kaç bey bu forumda yazıyormu gerçekten ? Yada başka nickmi kullanıyor. Yada ben çok uzakmı kaldım forumdan, hiç görmedimde

;D;D;D

Gönülden 10-21-2010 15:02

Alıntı:

hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823206)

Bir tek yönetim bölümünde denk gelirim mesajlarına ağır abi yani :) zaten birşey yazmadığı için ciddi yazdım güzel kardeşim...
Gerçi yazmayan birkaç arkadaşımda vardı ama gönül koymama adına onlarıda birkaç yere yazdım ;1 ama bu ay içinde aktif gördüğüm herkesi değerlendirdiğimi düşünüyorum..selametle

All times are GMT +3. The time now is 22:45.