![]() |
güzeldi
|
akp ye net ten üye olamaz mıyım ilçeye gitmeye vaktim yok
|
18:57
muhammed fatih 20 koç yok hayır kola turka 7 slow ve adamın içini parçalayan karanfil yükseklerde evet partime ve davama ailemle FENERBAHÇE dogruluk seyit herşeyi gelecek için beşeler yapmak el Malchom X veya Fatih Sultan Mehmed seni seviyorum MFA bike race ve triking normal türkçe yetmezmi :) italiano france english old göktürk farsi ve arabi ak işltme sahibiyim aynı zamanda ögrenci :) |
saat kaç:19 36
adım:yunus yaşım ve borcum:31/balık dövmen varmı:hayır Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu:evet Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı:hiç biri gazlı içeceklere hayır Tercih ettiğin rakam:73 Sevdiğin müzik türü:türksanat müzikleri En sevdiğin çiçek :hepsi Nefret ettiğin sohbet tarzı:boş konuşan ve insanların zamanını boşa çıkaranlar Sevdiğin renkler:siyah beyaz sebebini sorsan insanlara hem güzel hemde dar günleri anlatır Kendini gelecekte nasıl görüyorsun:yarının hesabını yapmak hoş ama dünya ölümlü bir dünyadır Aşık mısın:evet ALLAH,KURAN'I KERİM,NAMAZ.ANNEME.BABAMA.OĞLUMA.KIZIMA.EŞİME.VE MEMLEKETİME AŞIK OLMUŞUM Ailenle misin, tek mi:ailemle Tuttuğun takım :beşiktaş OLmazsa olmazın :ailem Senden uzakta yaşayan arkadaşın:kardeşim bulgaristanda doktorluk okuyor Hayatında neyi değiştirmek isterdin :bu memlekete değiştirecek çok şey var amaaaa Uyandığında ilk düşündüğün şey:bugün günah işlermiyim işlememek için allaha yalvarmak En nefret ettiğin hareket: önyargı, dedikodu, yalan ve iftira Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin: Kendimi Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin:allaha yardımcın olsun Takma adın :başkan En sevdiğin spor:yüzmek Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü:yerine göre -Konuştuğun diller:türkçe kürtçe Kullanmayı sevdiğin bi sözcük:he canım İş , Okul:serbest çalışma |
00:53
mustafa 21 yengeç yok hayır cola cola 1 yok lale yok kırmızı siyasetçi hayır ailemle fenerbahçe yok muhammet hiçbirşeyi yemek yok kendim olmayı tercih ederim defol git çakır yok hoşlanmam utangaç türkçe:) hiç düşünmedim okul kütahya sosyal bilimler |
00 23
Sezer 18 boga Yok Allah aşkiyla Hicbiri 5 Pop Gul Gereksiz bos sohbet Sari kirmizi Akilli zeki ve tuttugunu koparan Evet Ailemle Galatasaray 17-OLazsa olmazın ? Sevgi 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? Daha guzel bir egitim almayi 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? Mutlu birgune merhaba demek 21-En nefret ettiğin hareket? Birini benle yuksek sesle konusmasi 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? 24-Takma adın ? 25-En sevdiğin spor? Futbol ve atletizim 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? Orta 27-Konuştuğun diller? Farsca arapca kurtce ingilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Seni seviyorum okul |
20:13
Elif 21 , Başak Yok Evet Hiçbiri 1 Rock Gül Naptın ? Mavi Mühim insan Hayır Tek de değilim ailemle de değilim Orduspor Bilemedim şimdi Çok Arkadaşlarımdan birkaçını Bugün nasılım ? Kızların erkek muhabbetleri Babamı Allah cezanı verecek :) yok Badminton Biraz utangaç İngilizce - 19Mayıs Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği |
1-saat 14:27
2-ismim Hamit 3-doğum tarihim 01 Ocak 1988,burcum oğlak 4-dövmem yok, yaptırmayı aklımdan bile geçirmem 5-çok şükür öyle bir durumum olmadı 6-kola vb. sevmiyorum 7-tercih ettiğim rakam 1 9-türk sanat müziği 10-gül(peygamberimizin simgesi) 11-tek kişinin herkesi zoraki dinletircesine tek başına konuşmasını sevmem, konuşma soru cevap olmalı 12-mavi ve siyah 13-gelecekte kendimi çok iyi bir siyasetçi olarak görmek istiyorum, inşallah bu da gerçekleşir 14-evliyim ve eşime aşığım 15-eşim, ben ve doğacak çocuğum 16-galatasaray 17-kırmızı çizgilerim var elbet ama olmazsa olmazım yok sanırım 18-yok 19-ülkemizin bu güzel değişiminde akp ile birlikte olmak isterdim 20-bu soruyu geçiyorum 21-En nefret ettiğin hareket vardır elbet ama şu an söyleyecek sözüm yok 22-başka biri olmak istemem 23-birşey söylemek isteyipte söyleyemediğim biri yok 24-takma adım yok ve hoşlanmam 25-yüzmeyi ve okumayı çok severim 26-açık sözlüyüm, utangaçlığım yoktur 27-sadece türkçe konuşuyorum, ingilizce çat pat 28-karşımdakine göre değişir 29-Anadolu Üniv. İşletme Fakültesi Mezunuyum, 7 yıldır KİPAŞ Holding' te çalışıyorum |
1) 14:15
2) Hakan Arslantuğ 3) 21 (Burçlarla ilgilenmiyorum.) 4) Dövmem yok. 5) Hayır 6) Türk Kızılayı ürünleri. 8) 7 9) Türk Sanat Müziği 10) Lale 11) Bağırmak ve nefret söylemleri 12) Kırmızı-Beyaz 13) Başarılı bir öğretmen 14) Evet 15) Tek 16) Galatasaray 17) Türk Milletinin istikbali ve refahı 18) Var 19) Hiç bir şeyi 20) Günün nasıl geçeceği 21) Argo el işaretleri 22) Allah'ın verdiği beden ve ruhtan memnunum 23) Öyle bir kişi yok 24) İstemihan 25) Futbol 26) İkisinin ortası 27) Türkçe, İngilizce 28) Ya sabır... 29) Üni. öğrencisi |
2-İsim? ilhan
3-Yaşın kaç ? 18 4-Dövmen varmı ? hayır 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? evet 8-Tercih ettiğin rakam ? 7 12-Sevdiğin renkler? mavi, (turuncu) :) 15-Ailenle misin, tek mi? ailemle 16-Tuttuğun takım ? galatasaray, (kasımpaşa) 17-Olmazsa olmazın ? araba 29-İş , Okul? şuan lise 4 |
1-21.01
2-Ariel 3-Terazi 4-Var 5-Allah askiyla yaniyorum 6-Ulker Link 8-31 9-Dubstep 10-Kaktus 11-Araba 12-Pembe 13-Isci 14-Allah'a olan asktan daha buyuk ask mi var ? 15-Tek 16-Maccabi Tel-Aviv 17-Haci-Sakir 18-Musa 19-Dis macunum 20-Peygamber efendimiz 21-Yalan 22-Fatih Sultan Mehmet 23-Allah'a havale ederim. 24-Haydar 25-Boks 26-Aciksozlu 27-Arapca, Ibranice, Turkce, Ingilizce, Lehce 28-Insallah 29-Felsefe |
1-12:36
2-Ahmet 3-33 KOÇ 4-2 KOLUMDA VE SIRTIMDA VAR 5-HİÇ OLMADIM 6-PEPSİ 8-45 9-ROCK 10-KASIMPATI 11-KADINLAR 12-MOR 13-DEVLET BAKANI 14-HAYIR 15-AİLEM 16-KAYSERİSPOR 17-ANAHTARIM 18-MURAT 19-SAÇ ŞEKLİMİ 20-SU İÇMEK 21-KAFAMA DOKUNULMASI 22-STURM BRIGHTBLADE 23-İYİMİSİN ? 24-ŞEKİL 25-CURLING 26-HEPSİNDEN BİRAZ 27-TÜRKÇE İNGİLİZCE ALMANCA FARSÇA RUSÇA ARAPÇA 28-ALLAHAŞÜKÜR 29-İŞ |
12.14
|
Çok güzel bir forum sayfası cok begendım
|
|
saat:12.43 yaş:27 burç:başak dövme :yok aşk:evliyim cola turka sevdiğim rakam yok müzikle sorunum yok kulağa güzel gelen her tür sevdiğim pek çok çiçek var sohpet ederken en çok nefret ettiğim şey karşımdakinin lavbali olmasıdır bütün renkleri severim gelecekte iyi biyerde olmak isterim ailemle beraber eşime aşığım ailemle yaşıyorum tuttuğum takım fenerbahçe olmazsa olmazım tabiki ailem benden uzakta yaşayan pek çok arkadaşım var hayatta değiştirmek istediğim şey maddi sıkıntılar uyandığım da ilk düşündüğüm şey akşama eve ekmek getirebilecekmiyim nefret ettiğim karakter iki yüzlü lavbali insanlar başka biri olmak isteseydim babam gibi olmayı isterdim takma adım yok pek fazla utangaç değilimdir ortama çabuk ısınırm açık sözlü sayılırım sadece türkçe konuşurum kullanmayı sevdiğim sözcük annem hem iş hem okul
|
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? 01:08 2-İsim? Emre 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 17 Ekim 1990 Terazi 4-Dövmen varmı ? Asla! 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? İlahi Aşk için oldu Evet. 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? Coca Cola 7-Boy? 1.90 8-Tercih ettiğin rakam ? 58 9-Sevdiğin müzik türü?Türk Halk Müziği 10-En sevdiğin çiçek ? Lale 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Gurur ve kibir sahibi insanların sohbeti 12-Sevdiğin renkLer? Siyah Beyaz Kırmızı 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? Elbette var düşündüğüm bişeyler ama hakkımızda hayırlısı diyorum :) 14-A$ıkmısın? Karamsar 15-AiLeiLen mi tek mi? Ailem 16-Tuttuğun takım ? BeşiktAŞK 17-OLmazsa oLmazın ? AİLEM 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? 21-En nefret ettiğin hareket? 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? 24-Takma adın ? EFE 25-En sevdiğin spor? Basketbol,Yüzme 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? Açıksöz sahibi 27-Konu$tuğun diLLer? İngilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? "Hayırlısı" 29-Şimdi saat kaç? 01:17 ;) |
özel bir işte çalışıyorum ve ak partiyi gönülden destekliyorummm
|
bu forum tam olarak amacı nedir:(
|
düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim???
|
hedef kitleniz kimlerdir???
|
inancı tam destegi tam güven tam
|
1-2300
2-Harun Reşit Özen 3-16 Akrep 4-Dövme Yapmam Günah. 5-Evet oldum. 6-Yedigün 8-2 9-Anlamlı olduktan sonra türü önemli değil. 10-Yayla Çiçeği. 11-Küfürlü. 12-Sarı Lacivert. 13-Başbakan. 14-Evet 15-Ailemle. 16-Fenerbahçe 17-İrem'm'İrem ÇAM". 18-batuhan Ahmet Yalçın. 19-Hiçbirşeyi şükürler olsun her şey var. 20-İREM 21-Saygısızlık. 22-RECEP TAYYİP ERDOĞAN 23-Seni Allah Islah Etsin. 24-Q^!M@L$ 25-Futbol. 26-Utangaç. 27-Türkçe. 28-Biz ki ustasıyız vatan sevmenin. 29-Okul lise 2 GTOV TML |
1- 02,04
2- Ahmet 3- 21 ve Oğlak Burcu 4- Yok 5- Hayır 6- Coca Cola 8- 3 9- Türkü 10 KAranfil 11- Saygısız sohbetler 12- Kırmızı Sarı yeşil 13- Devlete ve vatana yarar sağlayacak iyi bir noktada görüyorum 14- Evet 15-Ailemle 16-Galatasaray 17- Saygı ve Telefon 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? anlamadım 19- Dar kafalı yobaz ve dinine karşı yaşayan insanlar 20- Ne yiyeceğim 21-Her şeyi kendi biliyormuş gibi konuşmak 22- Steve Jobs 23-istediğim şeyleri söylerim genelde 24- Kıvırcık 25- Futbol 26-açıksözlü 27-ingilizce osmanlıca 28- Efendim 29-Okul |
1-Saat kaç ?
2-İsim? 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 4-Dövmen varmı ? 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? 8-Tercih ettiğin rakam ? 9-Sevdiğin müzik türü? 10-En sevdiğin çiçek ? 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? 12-Sevdiğin renkler? 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? 14-Aşık mısın? 15-Ailenle misin, tek mi? 16-Tuttuğun takım ? 17-OLmazsa olmazın ? 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? 21-En nefret ettiğin hareket? 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? 24-Takma adın ? 25-En sevdiğin spor? 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? 27-Konuştuğun diller? 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? 29-İş , Okul? 1 ) 17:30 :) 2 ) CEYLAN 3) 20 TERAZ, 4) YOK 5) AŞIK OLDUM EVET AMA HİÇ AĞLAMADIM :) 6) KOLA İÇMEM :) 8 ) 6 9) KULAĞA HOŞ GELEN HER TÜRLÜ MÜZİĞİ DİNLERİM FARK ETMEZ BİR TAKINTIM YOK YANİ 10 ) PAPATYA ORKİDE 11) YILIŞIK SOHBET TARZI 12 ) SİYAH-BEYAZ 13 )DOĞU TARAFINA ATANMIŞ BİR SINIF ÖĞRETMENİ :) 14 ) EVETTT 15 )AİLEMLE 16 ) BEŞİKTAŞ 17) HİÇ DÜŞÜNMEDİM :) 18) EVET :/ 19 ) İŞ OLAYINI 20 ) DİĞER YARIM 21 ) - 22 ) BAŞKA BİRİ OLMAK İSTEMİYORUM BEN KENDİMİ SEVİYORUM.. 23 ) SÖYLEMEK İSTEDİKLERİMİ HEP SÖYLERİM.. 24 ) YOK 25 ) HEPSİNİ SEVİYORUM 26 ) UTANGAÇ 27 ) TÜRKÇE 28 ) TATLIM 29 ) AÇIKTAN LİSEYE DEVAM EDİYORUM ŞUANDA DA ÇALIŞMIYORUM ./ |
ak parti yola devam.
|
-Saat: 19:56
-Adım: Emre. -16 yaşındayım burcum oğlak. -Dövmeye Karşıyım. -Hayır. -Kola gibi içecekler içmiyorum. -Tercih ettiğim bir rakam yok. -Kafama uyarsa her türlü müziği dinlerim. -Nergis in kokusunu severim. -En nefret ettiğim sohbet tarzı haksız olduğu halde haksızlığını kabül etmiyen bir tarafın olduğu sohbet. -Sevdiğim renk kum grisi. -Hiç düşünmedim. -Hayır , değilim. -Ailem ile yaşıyorum. -Takım tutmuyorum. -Olmazsa olmazım arabalar. -Benden uzakta yaşıyan ersin abim (dosttan öte) -Hayatımda haksız gidişatı değiştirmek isterdim. -Uyandığımda ilk düşündüğüm günümü nasıl geçireceğim. -En nefret ettiğim hareket saygısızlıktır. -Kendi yaşantımdan memnun Allah'a şükür başka biri olmak istemezdim. -Kimseye birşey söylemek isteyipte söyleyemediğim olmaz Açık ve net şekilde konuşmayı tercih -ederim. -Takma adım yok. -Yarışlardan hoşlanırım. -Yeri geldiğinde utangaç yeri geldiğinde aşırı açık sözlü olurum. -Türkçe , tarzanca ingilizce. -Bütün sözcükleri kullanmayı severim Türkçe zengin bir dil ve cümlemi sözcük bakımından oldukça -zengin hale getirmeyi severim. -Liseye gidiyorum. Bu arada kendimi tanıtmak istedim ama mesaj engeline uğradım hepinize merhabalar :) EDİT:Siyatsetten çok iyi anlamam Öğrenmek ve Kendi bildiklerimide paylaşmak isterim. |
tanışma
gökhan yıldız
1990 hopa doğumluyum 24 yaşındayım hopa akparti teşkilatına üyeyim eskişehir anadolu üniversitesi eskişehir meslek yüksek okulu emlak ve emlak yönetimi bölümü okumaktayım beşiktaşlıyım |
19:45
sezgin 26 - oğalak hayır hayır hiçbiri sağlık açısından kullanmıyorum 23 slow klasik orkide kızlar ve arabalar sarı lacivert planlı yaşamayı sevmem ama siyasete girersem parlak olmak isterdim ama aşkı hak edecek biri olursa ailemle yaşıyorum fener bahçe hiç olmadı asker arkaşları maddi durumumu yardım eli bekleyen çok kardeşlerimiz var o günkü programa bağlı iki yüzlülük yalan dedkodu kendimi ne ekersen onu biçersin takma adım yok futbol ikiside değilim çok şükür ana dilim:) ben demiştim iş |
30 mart herkes ak partiyi konuşacak
|
1- 19:25
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi |
1- 19:25
2- Hülya 3- 29 yaş burcum boğa 4- evet 5- evet 6- kola turka tatbiki de... 8- 6 9- kulağa hoş gelen hertür müzik çeşidini dinlerim ayrım yapmam 10- kırmızı Gül ve lale 11- seviyesiz ve fazla samimi konuşulması ciddiyetsizlik 12- tüm renkler Allah'ın bir Lütfü hepsini seviyorum 13- inşallah başarılı saygın bir iş kadını 14- evet 15- ailemleyim 16- Galatasaray 17- inancım 18- yok 19- okul dönemimi 20- eşim ve ailem 21- arkadan konuşulması 22- başka biri olmayı düşünmedim yaradan beni ben olduğum için bu hayatı bana vermiş. 23- iyi ki hayatım oldun 24- kikirik:) 25- karate 26- gerekti yerde her ikiside oluyorum 27- Türkçe 28- Rabbim 29-geçici sura işsiz okul Isparta Üniversitesi işletme bölümü iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi |
1-11.19
2-eda 3-8 agustos 1994 aslan burcuyum 4-yok 5-hayir 6-hicbiri 8-8 9-pop daha cok rock ta dinlerim 10-gül 11-bos gereksiz ciddiyetsiz 12-mavi,mor 13-mucahit bir genc olarak en büyük temennim 14-evet 15-aile ile birlikte 16-galatasaray 17-cep telefonum kitaplarim 18-bir sürü 19- |
tanışma
ben talha ak partide olmayı çok seviyorum ve herşeyden haberdar olamk için katıldım:)
|
1- 11:30
2- Abdulbaki Öz 3- 32 kova 4- hayır 5- bilmem 6- Hiçbiri 8- 7 9- enstrumental 10- Nergiz 11- Kadın ve erkeğin aynı ortamda bulunup konuşmaları 12- Siyah- Larcivet 13- Şimdiki gibi 14- evet herzaman 15- ailemle 16- galatasaray 17- eşim ve çocuklarım 18- çom var 19- işimi 20- vay arkadaş genemi iş 21- el kol şakaları 22- babamı 23- konuya bağlı 24- yok 25- futbol 26- hem utangacımdır hemde açıksözlü 27- türkçe/kürtçe 28- var ol 29- iş |
1-23:40
2-tufan 3-36- oğlak 4-hayır yok 5-... 6-coca cola 8-3 9-sanat ve slow 10-gül ve papatya 11-absürt 12-siyah beyaz 13-senedim yokki geleceğe dair kafa yorayım.sadece ölüm sonrası akibetimi düşünüyorum 14-evet 15-evliyim,ailemleyim 16-beşiktas 17-ailem 18-hepsi yakın 19-namaza baslamadan önceki hayatımı 20-sabah ezanı okundumu? 21-el hareketleri 22-yaratılışa muhalefet ne haddimize 23-Bi git yaaa 24-yok.. 25-futbol 26-ıkısıde denebilir.. 27-türkçe 28-inşaallah 29-ilaç firmasında calışıyorum |
feto sağolsun ak partiye bağlılığımi arttırdı :)
|
1-Saat kaç ? 14:53 :)
2-İsim? Halil İbrahim 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 16, Yay 4-Dövmen varmı ? yok 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? :) 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? kola sevmem :) 8-Tercih ettiğin rakam ? 4 :) 9-Sevdiğin müzik türü? Pop ve uğur ışılak :) 10-En sevdiğin çiçek ? Gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Oyun muhabbeti 12-Sevdiğin renkler? Sarı-Kırmızı 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? Başbakanın koltuğunda otururkene.. 14-Aşık mısın? :) 15-Ailenle misin, tek mi? tek 16-Tuttuğun takım ? GALATASARAY 17-OLmazsa olmazın ? Dinim 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? Yunus emre 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? milleti, hepsini akpli müslüman yapardım 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? biraz daha uyusammı :D 21-En nefret ettiğin hareket? Oturgaçlı olmayanları sevmem :) 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? RTE <3 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Koltuğun artık benim :D 24-Takma adın ? İbo 25-En sevdiğin spor? Futbol 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? Az az ikisinden de 27-Konuştuğun diller? Türkçe, ingilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Hacıı :) 29-İş , Okul? Öğrenciyim amasya macit zeren fen lisesi :) |
slm Ben can ali
|
Bir Garip Yolcu
1)Saat 15.22
2)İsmim Kemal. Göbek adım RECEP TAYYİP :güzel: 3)19 yaşındayım. Burcum Yay 4)Hayır kesinlikle dövmem yok 5)Beşeri Aşk' a inanmıyorum desem 6)İçmesek güzel de içince de Coca cola 8)7 bana hep daha sempatik geliyor 9)Ruh halime göre takılıyorum 10)Gül 11)En nefret ettiğim sohbet gülencilerin sohbeti 12)Lacivert-Siyah 13)Huzurlu bir sahil kasabasında 14)Yok onuda nerden çıkardın:utangaç: 15)Ailemden çok uzaklardayım ne yazık ki :ağla: 16)Niğde Belediye Spor 17)Allah'ım Peygamber'im Kitab'ım 18)Muhammed 19)Müslümanların içinde bulundukları hali değiştirmek isterdim 20)Yine sabaha çıktık 21)En sevmediğim hareket gülenizm hareketi 22)Recep Tayyip Erdoğan :karizmatik: 23)Güle güle 24)Kamil 25)Futbol 26)Yerine göre ikisi de olurum 27)Türkçe and English 28)Kardeş 29)Marmara Ü. Hazırlık |
| All times are GMT +3. The time now is 21:51. |