![]() |
Muhammed sana kötü bir haberim var :) sana verilen bir oy malesef gecersiz cünkü arkadasin sadece 3 mesaji var en az 35 mesaji olanlar oy kullanabiliyor :)
|
Alıntı:
Alıntı:
Hepsi böyle işte..Zaten benden şakirtte olmuyordu.. Hem fakirim param yok,hemde böyle yalçın abi adem abi gibi olamadım.. Bu arada ben onu söyledim zaten oy geçersiz diye..:) Ama kim bu veren merak ettim.. Acımış desem benden kötüler var.. Ama isim karizma doğru ya..;D |
lafa bak hizaya gel;D
|
Alıntı:
öyle konusmayla olmuyor siz bayanlarida listelerde görmek isteriz o zaman burasi mahalle cesmesine dönmezse ben bu isten anlamiyorum ;D |
Alıntı:
Ne varsa yine grevsin cemaatte var desene ;D;D |
hap sayın karacanın sıcak tavırları nun reyize...
konuyu buralara o getirdi... |
Alıntı:
Bir kavga olsun iki yüz kişi toplanıyor.. Tayfa tayfa dolaşıyorlar.. Şehrin Azizleri onlar..Onlar Mücahidler... :hihi2::hihi2: Yarından tezi yok hemen acil bir ayinle onlara katılıyorum.. Adamlar 8-9 yıldır çekmeye çalışıyorlar zaten. Hemen beyin takımında da koltuğumu alırım ha.. |
bu ankette millet dirdir yapsin diye acilmadimi yok öyle degilse bu kadar agir abiyi niye bir ankete toplayip, birbirine kirdiriyorsunuz :)
asil ben yönetimden söyle bir anket bekliyorum.. en cok hangi yöneticiyi begeniyorsunuz a)yalcin karaca b)esref c)gönülden d)nun f)hic biri :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
asfalt neki :) sayın karaca küresel ısınmanın baş sebebidir... |
All times are GMT +3. The time now is 06:56. |