![]() |
Alıntı:
o da bir seçmen onu kazanman gerekiyor. :gül: Her parti yalvarır bunda bir şey yok. :saygılar: Bazen vali ve kaymakamlarla beraber yalvarırlar. :hihi2: di mi? :evet: |
Alıntı:
http://img3.imageshack.us/img3/8238/...aber26mays.jpgDi.. :evet: |
Alıntı:
Gerçekten çok komiksin.Senin gibilerde lazım bu foruma...Kambersiz olmaz değil mi? Allah akıl fikir versin.Bilmediğin konularda niye atlıyorsun siyaset senin neyine. Sen daha ak partiye niçin oy vermediğini mantıklı 1 cümle bile kuramıyorsun... |
Alıntı:
bende varım kardeşim bir kamberde burda bak...:güzel: ak partiyi sevmiyorum..oyumuda vermem..amn şimdi kelime kuramam gibisinden suçlama beni çok üzülürüm..:w: |
Alıntı:
|
BEN GEÇEN SEÇİMDE OYUMU CHP TEHLİKESİNE KARŞI AK PARTİYE VERDİM
|
İNADINA AK PARTİ KISKANANLAR ÇATLASIN ÇEKEMEYENLER ANTEN TAKSIN SAADETLİLER CHP LİLER VE DİĞER ERGENEKONCULAR
|
ARKADAŞLAR BAZILARI HALA BEYNİ SULANMIŞ ERBAKANDAN MEDET UMUYOR YAHU 28 ŞUBATTA KAÇMADIMI BU ADAM NE ÇABUK UNUTTUNUZ TAYYİP BEY 27 NİSAN DA NEDEN KAÇMADI ACABA BİR DÜŞÜNSÜNLER BAKALIM O KUŞ BEYİNLİLER
|
AK PARTİ ÇAĞI YAKALAYAN İSLAMCI BİR PARTİ OŞDUĞU İÇİN TERCİHİMDİR SAADETLİLER GİBİ GERİ KAFALI DEĞİLDİR GLOBAL DÜŞÜNÜR
|
ben neden akpartiye oy verdigimi hangi cümleyle anlatıyımki ?
bana şuanda siyaset yapan partilerin içinde bir taneesinin elle tutulur hizmetini gösterin yeter...diyorummm |
All times are GMT +3. The time now is 22:37. |