![]() |
Bir dostun uğrna ölmek zor değil...Uğrunda ölecek dost bulmak zor..
|
Bilirmisin bizde dostluk nedir; Nefesin Kesilirse Al Bu Can Senindir, Yolun Sonu Uçurumsa Dostum Geri Dur İlk Adım Benimdir.
|
Mutlu Olduğum Zaman İnsanları Anlıyorum Sanmıştım, Halbu Ki Onları Ancak Felaket İçinde Tanımam Yazgıda Varmış. Napoleon |
Ak parti forum aydınlık geleceğin adresi........
|
Kelimelerin gücünü anlamadan, insanların gücünü anlayamazsın. (Confucius) |
Kötü söyleme, kötü düşünme, kötü teşvik ve telkinde bulunma; ancak o zaman dünyadaki kötülüklerin sana gelmesinden kurtulursun.
Mevlana |
|
Sözün bittiği yer gözlerine baktığım an olsa gerek.....
|
özendiklerime gibi olmaya çalışırken..
acıdıklarım gibi oldum...C.Kurt |
Yaprak dalından düştügü zaman, sorumlusu ne ağaçtır nede rüzgar.Tek sorumlusu vardır oda son bahar.
|
Kılıçdaroğlu için -- Oturduğu ahır sekisi, çağırdığı İstanbul türküsü:)
|
Alıntı:
güzel sözzzz.......... :güzel: |
|
Ben seni dün sevmedim çünkü dün bitti ben seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecek ben seni yarın sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek...
|
Düşüncen mânevî, varlığın gülse, gül bahçesisin; dikense, külhana lâyıksın. Hz. Mevlâna Celaleddin-i Rumî (k.s.) |
Velhasıl Kelam Yarın 28 Şubat
|
Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz, öyleyse beni anlamıyorlar diye üzülmek niye?
*Oscar Wlide |
Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz, öyleyse beni anlamıyorlar diye üzülmek niye? *Oscar Wilde |
Hiçbirşey için "Benimdir" deme, sadece de ki; "Yanımdadır" Çünkü ne altın, ne toprak, ne sevgili, ne hayat, ne ölüm, ne huzur, ne de keder... Daima Seninle Kalmaz... |
Hayat Yasandigi Kadar Vardir. Gerisi Ya Hafizalardaki Hatira Yada Hayallerdeki Umittir. Husran Ise, Bir Tek Yerde Vardir, Yasamak Varken Yasamamis Olmakta...
Mavro Kizi 1inci. |
Güzelim Diye sevinme, Bir Çıban Yeter.
Zenginim Diye Övünme, Bir Kıvılcım Yeter. |
söylediklerimden çok sakladıklarımda gizliyim.Bu yüzden; konuştuklarımdan çok sustuklarıma kulak verin...
|
Ben Bende Değilim Ben sendeyim!!!
|
Hiçbirşey için "BENİMDİR" deme, sadece de ki;
"YANIMDADIR" Çünkü ne altın, ne toprak, ne sevgili, ne hayat, ne ölüm, ne huzur, ne de keder... DAİMA SENİNLE KALMAZ |
meğer ben hep bırakılan yerde, bırakıldığım yerdeymişim...!
|
imkansız demeyim sevdama ben çünkü imkansızlığın imkanını bekliyorum!! |
Yaprak dalından düştüğü zaman bunun sorumlusu ne rüzgardır ne de ağaçtır.Tek sorumlusu varsa oda sonbahardır.
|
"Şöyle ağız tadıyla küfredemez olduk!"
Deniz Baykal :D:D |
Ben Seni Sevilmek İçin Sevmedim Sırf Seni Sevdiğim İçin Sevilmek İstedim...
|
:D süper..
|
Her sabah kalkınca üç noktayla başlar hayat...her günün sonu virgülle biter,ama bir gün nokta konulacaktır.
|
sabır suskunluk degil,işitilmeyen bir feryattır..
|
Şimdi daha iyi anlıyorumki nefes amak deigilmiş yaşamak ateşte yanmak gibi birşey SENİ SEVİPDE sensiz olmak ......
|
yeryüzü boşaldı, habersiz miyiz?
güneşe göç var da, kalan biz miyiz? -N. FAZIL KISAKÜREK- |
Hiç bir şey ayağınıfa gelmez; en azından iyi olan bir şey.Her şeyi gidip almanız gerek.
|
Alıntı:
Günün sözü buna derler dimi ama:w::w: |
Suskunluğum minnetimdi
yokluğun varlığı kanattı kendimi limana bağladım uçarı aklım halattı kararların ve kesin seçimin bütünü eşittir hayattı bacaklarım kırıldı adın koluma kanattı |
Durmak Yok Hizmete Devam.....
|
Durmak Yok Yola Devam.....
Sen Türkiye'sin Büyük Düşün..... |
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez.
Montaigne |
All times are GMT +3. The time now is 02:19. |