![]() |
facebook yoluyla...ak partinin sayfasındaki linkten
|
İnternette
siyaset sitelerini gezerken size rastladım
|
ben başbakanımız adına fan sayfa açtım.. onu herkese duyurmak için googlede arama yaptım ve buldum...
|
google ve parti üyeliği.
işin gerçeği ben bulunduğum kentte parti üyesi olmak istiyorum. bilgi edinmek için aranıza katıldım.
|
yok :)
selamın aleyküm kımsenın sayesınde olmadım kendım ak partici oldugumdan dogru yolda oldugumdan üye oldum.
|
internetde googleye ak partiye üye ol diye yazdım bu form çıkdı karşıma bu şekilde üye oldum
|
mesaj yazmak
öz eleştiri yapmak için internette aradım
|
oncelikle herkesee selamun aleykum ak partiye uye olmaya gelince benimhayatim yada soyle soyleyeyimdunyada bir gercek ak parti sessizligin sesi yolsuzluklara karsi adalet ak parti hakkin sesi akparti sadece talebe oldugumve yurtdisinda bulundugum icin uyelikte olmakta biraz bekledim ak partinin ilk kuruldugu yillarda zaten genclik kollarina uyeolomustumama sonra tabi yenilemem gerekti bende unv kazandigim icin bekledim biraz tekrar aktif olma konusunda
|
merhaba, partinin sitesine girdim inceledim,burda bende yeralmalıyım dedim,baktım forum hemen üye olmak istedim,
|
mecit
ERZURUM / İSPİR TEŞKİLATINDAN....
|
tesadüfen interneten ama iyide oldu hiçdeyilse
fikirlerimizi tartışabilriz |
Ben arama motorlarından haberdar oldum. Kendim gazeteciyim. Adım Ufuk Bayram benimle alakalı bilgiyi www.ufukbayram.com.tr adresinden alabilirsiniz. Yayın Organımın web sitesi ise www.reelsiyaset.com iyi forumlar...
|
ak parti gençlik kolları ile ilgili sayfalarda gezerken tesadüfen bu foruma girdim ve memnuniyetimden dolayı üye oldum bizler ak gençleriz :)
|
şehrimizin ak parti ilçe başkanına seçilişinden dolayı tebrik emek amaçlı
gezinirken tesadüf oldu iyide oldu |
selamun aleykum..kendim ak parti ile ilgili araştırma yaparken haberleri okurken internette gördüm
|
bu formu internetten ögrendim ak partiye üye degilim ama oyumuzu hep akp ye verdik ben konyadan akp genç kollar başkanı benim hocamın oglu tabiki nasip olursa tanışıp akp nin içine daha da girecegiz imam hatip artı 4 yıllık işletme mezunuyum bu forma girmemin sebebi tanışmak ülkemizi yönetenlerle daha iyi kaynaşmak saygılar
|
Arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine bende bu foruma dahil oldum.hayırlısı olsun
|
google da bir yazıyı ararken çıkan veriler içerisinde dikkatimi çekmesi suretiyle haberdar oldum.
|
merhabalar,
ak partiyi ve onun calismalarini elimden geldigi kadar takip etmekteydim. böyle bir bilincli partinin türkiyenin dünyada ki önemini de arttiracaginiayni zamanda ülkemizi en iyi sekilde refah seviyesine getirecegine zaten kanaatim tam di. internet üzerinden almanya da yasadigim icin sizlere ulastim. Mahmut Kahraman |
Ak Parti sitelerinde paylaşım varmı diye araştırma yaparak haberdar oldum.
|
internette dolaşırken,4c ' li çalışanlar soruyor ? forum başlığı dikkatimi çekti.
|
gençlik kollarına katılmakiçin araştırma yapıyodum ve bu siteyi bulup üye oldum.
|
selamın aleykum arkadaşlar internette buldum
|
ak parti ile ilgili siteleri ararken buldum
|
İnternetten kendi çabalarım doğrultusunda araştırma sonucu buldum.
|
ak
internetten arastırarak
|
akp sitesini açmak istedim ve karşıma öyle çıktı.
|
İnternetten araştırıp buldum,geç oldu ama,koşullardan dolayı anca gelebildim:)
|
Ben bana gelen bi tebrik mesajı eli haberdar oldum önceden olsaydı haberim ilk üyesi olurdum formun.Fatih beyden gelen iletiden haberdar oldum Allah razı olsun kendisinden vesile olduğu için...;1
|
akparti ilk kurulduyunda eyüpte üye oldum internetde üyeliyimi tazeledim
|
Ben Ak Parti gençlik kolları teşkilatı hakkında araştırma yaparken şan eseri bu forumu gördmü :)
|
Facebook'tan ve googleden linklerini gördüm.
|
2007 seçimleri sırasında google sayesinde buldum, ama ne arıyordum hiç hatırlamıyorum :)
|
Alıntı:
|
kilise aramaya girmiştir aga...
|
Alıntı:
|
ak partiye sempati duyan birisiyim
internete gezereken ak parti sitesini inceledeim ve üye oldum
|
internetle ögrendim üye olmakistiyordum internette gezinirken buldum sizi
|
Konu Ararken Buldum.. ))
|
İnternette AK PARTİ gençlik kollarının sitesinden haberdar oldum hayırlı olsun.teşekkürler
|
| All times are GMT +3. The time now is 00:49. |