Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   5 vakit namaz kılan komünist. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=126692)

HaArP 06-16-2010 16:18

Alıntı:

fikirleri ne kadar mantıklı beni orası ilglendiriyor.
kurucları çooktan öldü. biz bugune bakalım insanlar sömürülüyormu ona bakalım

İşte onların fikirleri Masonların fikirlerinin anarşist kısmı ! Tabiki herkez böyle düşünmez önemli olan onlar için Toplumun çoğunluğunun önderlik etmesidir... Fikirlere gelince Artık Kuantum Fiziği sayesinde Rahmani bakılıyor Elhamdülillah..

Sömürü konusunda katılıyorum sadece bu alan üzerine yazacağınız yazılara saygı gösteririm acizane şahsım olarak...

novek 06-16-2010 16:19

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754483)

İşte onların fikirleri Masonların fikirlerinin anarşist kısmı ! Tabiki herkez böyle düşünmez önemli olan onlar için Toplumun çoğunluğunun önderlik etmesidir... Fikirlere gelince Artık Kuantum Fiziği sayesinde Rahmani bakılıyor Elhamdülillah..

Sömürü konusunda katılıyorum sadece bu alan üzerine yazacağınız yazılara saygı gösteririm acizane şahsım olarak...

sömürü sistemin eseridir.
bende bu yuzden fikirleri ve sistemleri tartışıyorum. sizin gibi o masondu o şuydu diye şahısları tartışmıyorum.

sizde fikirleri tartışın şahısları degil.

İntifada 06-16-2010 16:20

Mesele basit dayı komünizmin ne demek olduğunu bilmiyor...
Komünizmin ağa babaları dinle savaşırken hepsi materryalistken kendisini nasıl komo görüyor şaşırıyorum...

HaArP 06-16-2010 16:24

Alıntı:

sömürü sistemin eseridir.
bende bu yuzden fikirleri ve sistemleri tartışıyorum. sizin gibi o masondu o şuydu diye şahısları tartışmıyorum.

sizde fikirleri tartışın şahısları degil.
Anlatamadım heralde... Sömürüden bahsederseniz katılırım demek istedim... Sistemlerden bahsedersek Komunizm'in Anti-Tez olarak İlluminati tarafından kurulduğunu beyan ettim... Her iki fikirde birbirine zıt gösterilirken Dünyada neler oluyor ?

Şahısları değil Şahısların nerelere hizmet ettiğini kast ettim...

Fikirleri çıkaranları konuşmadan Kim olduklarını ve Hangi Fikre sahip olduğunu konuşmadan olmaz... Mesele Net Nevus Ordo Seclorum ! 1 Doların Sırrı Türkçesi Yeni Seküler Düzen yada moda adıyla Yeni Dünya Düzeni... Mesele budur !

novek 06-16-2010 16:46

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754487)
Mesele basit dayı komünizmin ne demek olduğunu bilmiyor...
Komünizmin ağa babaları dinle savaşırken hepsi materryalistken kendisini nasıl komo görüyor şaşırıyorum...

ben şahısları tartışmayın dedikçe şahısları tartışıyorsun komunizmin aga babalarını bırak komunizmi tartış.

HaArP 06-16-2010 17:02

Alıntı:

ben şahısları tartışmayın dedikçe şahısları tartışıyorsun komunizmin aga babalarını bırak komunizmi tartış.
Ağa Babalarını bıraktığımızda Komunizmin tartışılacak bir alanı yok ki ! Sadece Anti-Tez olan bir araç... Sömürü bahanesi ile Duyguların ve Dinin sömürüldüğü bir Araç...

Bence sende yapılan sömürülerden bahset...

novek 06-16-2010 17:06

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754512)
Ağa Babalarını bıraktığımızda Komunizmin tartışılacak bir alanı yok ki ! Sadece Anti-Tez olan bir araç... Sömürü bahanesi ile Duyguların ve Dinin sömürüldüğü bir Araç...

Bence sende yapılan sömürülerden bahset...

duyguları ve dini somurerek insanları köleleştirenler. nolcak?

HaArP 06-16-2010 17:08

Alıntı:

duyguları ve dini somurerek insanları köleleştirenler. nolcak?
Onlar İnsanların bireysel Hataları... bunları öğütleyen yahut destekleyen bir sistem var mı ? Ayrıca dini sömürmek Din karşıtlarının işi... Detay verin derinlere inelim...

İntifada 06-16-2010 19:02

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754503)

Novek harbiden sana diyorum ben senin konulara yorum yaptıkça sen ne dediğini bilmiyorsun..

Yav komünizmi çıkaran adamları bir kenara bırakırsam komünizmi nasıl tartışacağım?

novek 06-16-2010 19:39

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754541)
Novek harbiden sana diyorum ben senin konulara yorum yaptıkça sen ne dediğini bilmiyorsun..

Yav komünizmi çıkaran adamları bir kenara bırakırsam komünizmi nasıl tartışacağım?

komunizmi çıkaran adamlar öldüüü.
gunumuze gel gunumuzde kapitalizmmi daha adil komunizmmi sebebi?

All times are GMT +3. The time now is 09:32.