Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençler/Gençlik Meydanı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=285)
-   -   6.Tartışma Konumuz : AKpartiforum // 16 Kasım Perşembe (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=14262)

Yavuz_ErTürk 11-17-2007 00:42

6.Tartışma Konumuz : AKpartiforum // 16 Kasım Perşembe

Alıntı:

akgulrafet Nickli Üyeden Alıntı
selamün aleyküm
ben geldim konuyu okumadım bir saniye arkadaşlar

a.s. hoşgeldiniz

EpiVaTeS 11-17-2007 00:42

aleykumselam hoşgeldiniz..

bayonet 11-17-2007 00:45

evet arkadaslar saat 12 ye 5 var bütün konuya katılan ve yorumlarını bizimle paylastıkları için tesekkür diyorum hayırlı geceler allaha emanet olun

loneliness 11-17-2007 00:45

Bakın arkadaşlar bir şey dikkatinizi çektimi... Bu akşam forumu konuşmak için toplantık katılan üye sayımız.. 10 dan fazla peki diğer günler neden aynı sayıya ulaşamadık... Demek ki katılacak arkadaş var..Neden diğer konulara katılım olmadı mesala bunu da konuşalım...

akgulrafet 11-17-2007 00:46

ARKADAŞLAR SORUN ETTİĞİMİZ VE SAATLERCE TARTIŞTIĞINIZ KONU ÇOK YERSİZ NİCE KONULAR VARKEN. BAKINIZ GİDENLERİ DEĞİLDE FORUMDA KALANLARI NASIL TUTMALIYIZ BUNLARI TARTIŞMALI İDİK

loneliness 11-17-2007 00:46

Alıntı:

bayonet Nickli Üyeden Alıntı
evet arkadaslar saat 12 ye 5 var bütün konuya katılan ve yorumlarını bizimle paylastıkları için tesekkür diyorum hayırlı geceler allaha emanet olun

Konuyu kapatmayacağım... bu konu 1-2 gün açık kalacak.. gelemeyen üyelerimiz için gececi olan varsa devam edebiliriz..

akgulrafet 11-17-2007 00:47

neyse bu konu benim uzmanlık alanıma girmiyor ama kardeşilerim bu sevgi bu bağlılık hiç bir yerde yok diyerek cümleden kardeşlerime iyi geceler temnnisi ile aranızdan ayrılıyorum

bayonet 11-17-2007 00:47

Alıntı:

loneliness Nickli Üyeden Alıntı
Bakın arkadaşlar bir şey dikkatinizi çektimi... Bu akşam forumu konuşmak için toplantık katılan üye sayımız.. 10 dan fazla peki diğer günler neden aynı sayıya ulaşamadık... Demek ki katılacak arkadaş var..Neden diğer konulara katılım olmadı mesala bunu da konuşalım...

birde duyuru yapmak iyi oldu bence ben radyodanda bir cok kere duyudum arkadaslara duyuruda önemi :)

Yavuz_ErTürk 11-17-2007 00:49

arkadaşlar bende müsadenizi istiyorum. Faydalı bir tartışma olduğu kanısındayım. En büyük sorunumuz reklamımız bunu tekrar dile getirmek istiyorum. yarın görüşmek üzere hepinize hayırlı geceler

loneliness 11-17-2007 00:50

Alıntı:

yavuz_niksar Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar bende müsadenizi istiyorum. Faydalı bir tartışma olduğu kanısındayım. En büyük sorunumuz reklamımız bunu tekrar dile getirmek istiyorum. yarın görüşmek üzere hepinize hayırlı geceler

Tşk yavuz başkan.. hayırlı geceler..

All times are GMT +3. The time now is 19:25.