![]() |
Alıntı:
Bence ikiside adil değil... Biri faizcidir diğeri hak olan kar kavramını engeller... ortak özellikleri emperyalizm ve din düşmanlığı... komünizm 120 milyon insan katili... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben öyle bir rakam şimdiye kadar duymadım ama bir insanı öldürmenin bütün insanlığı öldürmek gibidir diyen bir dinden olduğum için 1 in yada 10000000 önemi yoktur benim için..kapitalizme karşı olduğumu defalarca dile getirdim... kapitalizm yılandır sende komünizm yılandır diyebilirmisin? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Şu an ülkemde ne kapitalizm nede sosyalizm uygulanmadığı için şu an bir mahsuru yok benim için... |
işte buna gulunur daha turkiyedeki sistemden haberin yok turkiyede kapitalizm vardır. şuanda
|
Alıntı:
doğru işte buna gülünür :w::w::w::w: yoldaş devlet sosyalist değil diye hemen kapitalistmi oldu ya |
Alıntı:
|
Alıntı:
yav yoldaş karma ekonomi duydun mu hiç :) Bu kadar kit,idt olan merkez bankasının para politikasını hükümetten bağımsız düzenleyemediği ülkede ne kapitalisti... Özelleştirme olunca hemen kapitalist olunmuyor ... |
Alıntı:
bak konu başlığıyla bizim geldiğimiz yere... hemen kapitale çekiyorsun meseleyi bu taktik stratejik çözümlemeyi nereden kaptın yoldaş... |
All times are GMT +3. The time now is 18:12. |