![]() |
▄▀▄▀▄▀▄ Online AK Servis ▄▀▄▀▄▀▄
Onlarla ilgili değil,onun için yazdım ..Profilime baktıklarında cezalı görünmüyorum.. :-\ Birkaçgündür böyle bir yazıyla karşılaşıyorumanlamadım bende :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
nickini değiştirmeyi düşünüyor musun :) dikkatli olmalısın ama bu konuda nickini değiştirebilirsen eski adın bende olduğu gibi yazar yine ve sorun nickine bağlı ise çözülebilir 8)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Neyse yinede teşekkür ettim..Benim net sahibi gibi değişik olunca bunları hazırlamış bana demekki ;D Yakında düzelir sanırım ??? ??? sağolun.. :)
|
inşallah teknolojinin düzelmesi temennisiyle :D 8)
|
Alıntı:
Diğer bu sorunu yaşayacak olan arkadaşlarımıza yarar umarım.. Öneri 1: Masaüstü'ne koymak istediğiniz resmi önce paint ile açın ve .bmp formatında kaydedin. Daha sonra resmi "C:\Documents and Settings\Rıdvan\Local Settings\Application Data\Microsoft" klasörüne yollayın. "Rıdvan" yazan yerde sizin kullanıcı isminiz olucak. Resmi kullanarak kayıt defteri dosyalarını oluşturun. http://img291.imageshack.us/img291/8364/aaaase6.jpg Resimdeki "Wallpaper1" isimli yerlere sizin resminizin ismi gelicekdir. Öneri 2: 1.Başlat > Çaşıltır'a gpedit.msc yazın 2.Sırasıyla Kullanıcı Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Denetim Masası > Göster > Sağ taraftaki "Duvar Kağıdı Değiştirmeyi Engelle"ye çift tıklayıp "Yapılandırılmadı"yı seçin. |
Lutfen birisi yardim edebilirmi???
MSN HEP HATA VERIYOR, girmeye calisiyorum hemen hata seyi cikiyor PROXY SUNUCUSU ANAHTAR BAGLANTI NOKTALARI hata veriyor |
All times are GMT +3. The time now is 02:03. |