Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Dualar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=147)
-   -   DUA KARDEŞİ OLMAYAN KALMASIN..LİSTE DEĞİŞİYOR... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=8913)

bayonet 11-21-2007 21:10

DUA KARDEŞLİĞİ

YAVUZ KARDESİM ÖZEL MESAJA BAKRMISN ÖNEMLİ

sidre 11-21-2007 22:18

DUA KARDEŞLİĞİ

S.a dua kardeslerım nasılsınız

Rafet kardesım ???

Yavuz_ErTürk 11-21-2007 22:24

DUA KARDEŞLİĞİ

Dava kardeşim Feyza hanım şimdide dua kardeşim olmuş. çok mutlu oldum . Allah cc.Bakara Suresinin 186.ayetinde (Rasulum)''Kullarım sana beni soracak olurlarsa bilsinler ki, ben, şüphesiz onlara çok yakınım. Bana dua edenin duasına icabet eder (kabul eder)im. O halde onlar da benim davetimi kabul edip bana itaat etsinler ve bana iman(da sebat) etsinler. Ta ki bu sayede doğru yola (kurtuluşa) ulaşmış olsunlar'' şeklinde buyurmuştur. Duanın ne kadar kıymetli olduğu bu ayeti kerime de de açıkça ortadadır. Her zaman dualarımda olacaksın kardeşim..

Necip Fazil 11-21-2007 22:28

DUA KARDEŞLİĞİ

Mevla dualarınızı kabul eylesin, İnsanların temiz ağızları ile başkalarının nefisleri için dua etmeleri yapılan duaların en güzellerindendir.

VesseLam

Feyza 11-22-2007 10:56

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

yavuz_niksar Nickli Üyeden Alıntı
Dava kardeşim Feyza hanım şimdide dua kardeşim olmuş. çok mutlu oldum . Allah cc.Bakara Suresinin 186.ayetinde (Rasulum)''Kullarım sana beni soracak olurlarsa bilsinler ki, ben, şüphesiz onlara çok yakınım. Bana dua edenin duasına icabet eder (kabul eder)im. O halde onlar da benim davetimi kabul edip bana itaat etsinler ve bana iman(da sebat) etsinler. Ta ki bu sayede doğru yola (kurtuluşa) ulaşmış olsunlar'' şeklinde buyurmuştur. Duanın ne kadar kıymetli olduğu bu ayeti kerime de de açıkça ortadadır. Her zaman dualarımda olacaksın kardeşim..

Sende benim dua larımda olucaksın dua kardeşim :)

akgulrafet 11-22-2007 11:33

DUA KARDEŞLİĞİ

zeynep kardeşim burdayım ben, yoğunus bu aralar pek uğrayamıyorum ravza kardesim attıpın ortaya koyduğun
bu fikir nelere kadir oluyor bakınız. ben anlatamıyorum bu duyguyu . ZEYNEP KARDEŞ aklımdasım her daim inşallah rabbimiz bu şekilde yarın huzurunda da birlik ve beraberlik içersinde cennete girmeyide nasip eder.
Bu temenniler ile tüm bu işe sebep olan başta ravza kardeşime ve bu güzellikleri destekleyen kardeşlerimize şükranlarımızı iletiyorum. Zeynep kardeşim dualara ihtiyacımız var. dualarımdasın selametle......

tozkaldiran 11-22-2007 11:40

DUA KARDEŞLİĞİ

beni de aranıza alırmısınız kardeşlerim....
duanıza o kadar ihtiyacım var ki anlatamam kelimeler kifayetsiz kalır... :'(

Ayşe_Berra 11-22-2007 13:12

DUA KARDEŞLİĞİ

ESra'm hep duamdasın prensesim..Kendine iyi bak..

Ayşe_Berra 11-22-2007 13:13

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

tozkaldiran Nickli Üyeden Alıntı
beni de aranıza alırmısınız kardeşlerim....
duanıza o kadar ihtiyacım var ki anlatamam kelimeler kifayetsiz kalır... :'(

RAbbim inşallah gönlünün muradını versin ve sıkıntılarını tez zamanda gidersin inşallah..HEpimiz dua kardeşiyiz sonuçta duamdasın kardeşim ;) ;)

sumeyra_tonkal 11-22-2007 18:52

DUA KARDEŞLİĞİ

RABBİM! BÜTÜN DUA KARDEŞLERİNİ HAK SÖZ İŞİTİP SENİN NURLU YOLUNDAN GİDENLERDEN EYLE..

All times are GMT +3. The time now is 23:26.