![]() |
Bir dost önerdi..
|
uzun zamandır düşünüyordum
|
Bi tane arkadaşım bi forum link atmıştı.Çoğu ateistti ve chp ciydiler.Bende onlarla kavga ede de kendi görüşleimde biriler olsunlar artık diyim googleye ' "ak parti forumu" yazdım ilk burası çıktı :w:
|
Kendim araştırarak buldum çünkü Ak partiye ve sayın Başbakanıma büyük hayranlığım var.
|
da önceleride akp ye güvencim oldugundan secimlerde benle 30 kişi kayıt yaptırdım oysa kayıtlarımı başka biri kendi üzerinden göstermiş bende internetten kendim buldum ona görede bütün kayıtlarımı ben kendim yaıyorum:gül:
|
GoogLedan BuLdum .. Çokta MutLuyum ;)
|
internette gördüm ve üye oldum...
|
AK Parti Teşkilatına Nasıl Üye Olunur. diye www.google.com da arama yaparken sizin siteyi karşıma çıkardı bende üye oldum. inşAllah güzel vakitler geçiririz.
Herkese iyi çalışmalar dilerim. Saygılarımla. |
internetten arkadaşlar.
|
Internette kocaeli parti teskilatina nasil uye olurum diye arastirirken siteyi buldum ve uye oldum...
|
Selamünaleyküm, benzer bir forum daha varmi yokmu bilmiyorum, ben arama motoruna akparti forum yazdim buraya ulastim, icerige kisaca baktiktan sonra üye oldum, emegi gecenlerde Allah razi olsun.
|
internet sayesinde
|
yuregimle
kanımla canımla yürüdüm ve yürüyecegime yemin ederim..:gül:
|
ben ak partiye üye ol diye googleden yazdım üye oldum hepsi bu :))
|
İnternette gezinirken AK PARTİ gençlik kollarının sitesinden haberdar oldum merakımdan üye olmak istedim
bakalım bu forum bana ne katabilecek |
google dan araştırarak buldum
|
İnternet arama motorundan
|
Alıntı:
|
kendi araştırmalarım sayesinde denk geldim
|
Google amca sayesinde buldum :D
|
tamamen tesadüf oldu.. ama güzel oldu
|
İnternette araştırken buldum. Aranıza hoşgeldim...
|
İnternetten
Ak parti gençliği olaraktan teşkilatımıza üye olmak istedim.Ancak ilimizde online başvuru olmadııgndan bu eksikliği burada bildirmeyi ve üye olmayı istedim.
|
AK PARTİ GENÇLİĞİ OLARAKTAN SANAL ALEMDEN TÜM KAPILARA ULAŞAILABİLECEK YÖNTEM OLAN FACEBOOK LİNKİNİZİN DENEME SÜRÜCENİN GENEL SÜRECE GEÇMESİNİN FAYDALI OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.BU YOLLA GELEN MESAJLAR YADA ONLİNE OLAN KİŞİLERİN FİKİR ALIŞVERİŞLERİ DAHA ANLIK OLACAĞI İNANCINDAYIM.
|
slm
çünkü ben doğuştan ak partiliyim:)... ama 81 doğumluyum tayyip baba veca evine girerken muhterem babam dediki allahın izniyle bu adam iyi bir insandır ve çıktıktan sonra bi parti kuracak ve tek başınada iktidar olacak bunu diyende benim babam bizim ortalama 1500 sabit AK PARTİLİ İNSANLARIMIZ VAR. saygılarımla :)
|
arama motorundan
|
google iste
|
bizimkilerde arama motoru yapıyor ama bakalım
|
ak parti nin sitesinden
|
slm
ak partıye uye olmak ıstıyordum ışlerim dolayısıyla vakıt bulup gidip uye olamadım ınternetten arastırdım bu sayfayı buldum ve uye oldum
|
selam kardeş.ben formdan nasıl haberdar oldum zaten biliyodum Ak Parti ile kuruluşundanberi içli dışlıyım yani aktif olarak deil ama çok büyük sempati duyuyorum Dayımda Samsun İl başkanı onunda etkisi yok deil.
|
ne zamandan beri aklımdaydı zaten hatta dırekt gidip bıkac arkadasım da var benım gıbı partı bınasına gıdıp aktıf gorev almak ıstıyorduk bu da bı vesıle oldu ılk adım ıcın...
|
internette görünce üye oldum.
|
SİYASETE İLGİ DUYMAK
ak parti ile ilgili nette araştırma yaparken gördüm ve abone oldum...
|
merhaba arkadaşlar..
forumda emeği geçen herkese teşekkürler.nasılsınız arkadaşlar...
|
internette gordum ve geldim :)
|
selamlar herkese. internetten ak parti ile ilgili araştırma yaparken gördüm. girdim baktım inceledim. hoşuma gitti ve buradayım :)
|
ben googledan ak parti diye arama yaparken buldum
|
Sayın Abdullah KAÇ kardeşim; Gerçekten çok zor haberdar olmuşsunuz..
Şaka bir yana, elinize, emeğinize sağlık bazı internet siteleri ve forumların yöneticisiyim. Elimizden gelecek birşey olursa yardımcı oluruz... Saygılar.. Ben nasıl buldum sorusuna gelince; Ben de partimizin bir forumu var mı acaba diye google den araştırırken buldum. Not: Linklerde bir problem var. Browser dan mı yoksa sizden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama üyelik kontrolünü yapan php sayfasında bir sıkıntı var sanırım veya server'a bağlantı kuran desem onda değil season ayarında da olabilir..Yok yok, sayfadaki sürekli refresh yapan bir includeden kaynaklanıyor olabilir.. Bilimyorum artık. bakmak lazıım.. |
Kendim de böyle bir forum kurmak istedim. Öncesinde kurulup kurulmadığını araştırırken bu forumu buldum
|
| All times are GMT +3. The time now is 01:19. |