Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Sözcü Gazetesi Bu Manşetle Provakatörlük Yapmıyor Mu Sizce? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=100012)

ishakyilmaz 04-30-2009 18:43

Alıntı:

bryan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 597443)
faşist gazete teröre karşı... diye bilir miyiz..

Konunun ön sahnesinden kurtulup,perde arkasını irdelersen sende ne demek istediğimizi anlayacaksın güzel kardeşim;1

politikaci 04-30-2009 21:49

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 597283)
Özetle kardeşime şunu demeliyim ki mesele DTP li vekilerin TBMM de olması değildir! Sözcünün bu çıkışı art niyetli,ve kesinlikle toplumu galyana getirmeye yöneliktir.Bu manşette bakarak bilinçsizce hareket edip ülkeyi kaotik bir ortama sürekleyenler çıkarsa o zaman Türkiye nasıl mansur medeniyetler sevyesine yükselecektir.Kardeşim on yıllardır bu bela ile savaşıyoruz,ki ben hep içinde olan biri olarak konuşuyorum.Bu sorunun neden ve sonuçlarını benden daha iyi bilen biri daha olamaz.Ben terör olaylarının artığı yıllarda doğuda bulunmaktaydım,pencereden kafamı çıkardığım zaman kurşunlar gözümün önünde dans ediyordu.O yüzden salim akıl ile düşünüp hareket etmeliyiz.Bu tür basit tuzaklara asla gelmemeliyiz.

Aslında sizin düşüncenizi anlıyor ve mantıklı buluyorum.

pkknın birsonraki eylem adına bunu bir bahane olarak uygulayacağını düşünüyorsunuz.

Haklısınızda..

Ancak bu manşeti atmasaydı yeni bir eylem olmayacakmıydı?

Elbet olacaktı..

Size hak veriyorum.

Ama bu tarz manşetler bazen bizim içimizde birikenlerin yansıması olarak bakıldığında,doğru olarak nitelendirilebilir.

Ertuğrul ÖZGÜL 04-30-2009 22:07

Bunların amacı birbirimize düşürmek zaten bir tür türk-kürt çatışması çıkarmaya çalışıyorlar aynen sağ-sol gibi....

ATmaCA53 04-30-2009 22:55

şehide ölü diyen cumhuriyet gazetesinden bir farkı yok sözcü gazetesinin amaçları provakatörlük yapmak, insanların beyinlerini yıkamak.

hipermuhafazakar 05-01-2009 13:52

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 597250)
BUNU NEDEN Mİ SÖYLÜYORUZ
Bunu neden mi söylüyoruz. Çünkü Türkiye geçmişte bunun acılarını çok çekti. Medyanın bu konuda daha hassas olması gerekir. Ne olursa olsun Meclis'te bu ülkenin seçilmişlerinden olarak bulunan bir partinin milletvekillerinden bahsediyoruz. Nasıl demokratik bir seçimle geldilerse, demokratik bir seçimle de gideceklerdir. Bu asla DTP'nin tavrını onayladığımız anlamına gelmiyor. Ancak bu kadar bariz şekilde hedef göstermenin gerilimi daha da tırmandıracağına ve tehlikeli sonuçları olacağına inanıyoruz.
Bende bunun altına imzamı atıyorum.Ağızınıza sağlık,bu ülke için hizmet edilecekse salim bir akıl ile hareket edilir,milleti galyana getirerek değil!

Bu ülkede acıyı çeken hep millet oldu. SÖZCÜ denen ERGENEKON GAZETESİ zaten hep ergenekonun içini yansıtmıştı bu güne kadar. Bu manşetide gene o amaçlara hizmet ettirici karışıklık çıkartmak için atmışlardır bence. İçimizin her sesi manşet olacaksa basında bu ülke karışır.

Bence DTP meselesinde en muhteşem çözüm NİSA SURESİ 91. AYETTE !!! ama ah ah Kuranı dinleyen yokki

halilky 09-24-2009 21:46

Ağır provakasyon...

EpiVaTeS 09-24-2009 22:09

sözcü herzaman provakatif başlık atıyor
Ülkenin Başbakanına Tayyip diyen gazeteden! ne beklenebilir ki
ben tuvalete paspas çektiğim zaman bu gazeteyi seriyorum yere işe yarıyorlar bak haklarını yemiyelim

All times are GMT +3. The time now is 10:13.