Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Erbakan Düğmeye Bastı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=102455)

HAKK DAVA 05-12-2009 18:42

Alıntı:

Gencdadaslar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 608313)
ne kadar yenilense parti içi erbakan yolundan giderler bastonla siyasi hayata başlayacak yine bunda ruh kalmamış hangi ruhla siyasi hayatı oynarki

Muhterem Hocamız hakkında saygısızca, edebsizce konuşmak kimsenin harcı değildir...

Tek gayesi İSLAM Birliği'ni kurmaktır ki bu AKP'li Arkadaşlarımızda bilmektedir... Söylediklerini bazen yadırgıyorlar, anlayışla karşılıyorum... Bu yönden yok efendim bastonla şunla bunla...

Ebu EYYUB El-ENSARİ (r.a) Efendimiz 90 küsür yaşında İstanbul'un fethi için çıkmış gelmiş... Kıyas değildir demek istediğim, sadece İSLAMİ faaliyetlerde bulunan her kim olursa olsun siz bilgi yönünden gördüğüm ve anladığım kadarıyla yoksun kişiler tarafından yorum yapılmayacak kadar İLİM sahibidir...

Kendinizi, ilminizle tartıp öyle konuşunuz,

Alıntı:

İshakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı
Numan Bey hakkaniyet duygularına sahip liyakatlı bir liderdir!Kendisi kurulan kumpasın içine düşmesin yeter!Ne erbakan hocanın böyle bir talebi olabilir,nede kimse arkasından saf tutar!O yüzden aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanların ayyukka haberlerinden başka birşey olamaz!!!

Sağolunuz...

Selametle...

Ertuğrul ÖZGÜL 05-12-2009 19:55

Alıntı:

kararlı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 608301)
doğru konuşmayı öğreniyoruz işde

cahıllik canım

insan olmayı öğren ben sitede nasılsa öyle paylaşırım bi derdin varsa kayna var orda git o sitenin görevlisiyle uğraş adamı sinir etme...

kararlı 05-12-2009 21:31

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 608793)
insan olmayı öğren ben sitede nasılsa öyle paylaşırım bi derdin varsa kayna var orda git o sitenin görevlisiyle uğraş adamı sinir etme...

bir insanlık tiyosu lütfen
sinir olmayada pek teşnesin tavsiye etmem

Ertuğrul ÖZGÜL 05-12-2009 21:33

Alıntı:

kararlı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 608911)
bir insanlık tiyosu lütfen
sinir olmayada pek teşnesin tavsiye etmem

Arkadaşım senle uğraşamam ben...
kendine başkasını ara istersen

kararlı 05-12-2009 21:40

Alıntı:

turkuas Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 608637)
Hayır. 1 Şehirde belki bizimde belediyemizin olma ihtimali vardır diyip Chp nin yapmadığı hakaretler ile Akparti belediyesine saldıran Namertler başda! diyen bir zihniyeti oluşturduğu için ısınamadım.Açıkcası Erbakan hoca arada olama kimse kale almaz zaten. 4 tane partinin adayy göstermediği eski MHP den kovulan bir adayı Saadetin alıp FARK VAR!!! demesi cok komik secimde farkı gördüler zaten %20e %52 Malatya inceleyebilirsin...Secim gecesinden sonra ne fark kaldı ne namertler M.Yaşar Çerçi nedense sonuclar acıklanmaya baslayınca Ankaraya gitti?Yoksa bu sadece seçim için yapılan bir karalamamıydı.Akpartiye atılan çamur iddaların hepsi tek tek broşürde verildi cevabı neden savunmadı kendisini hadi bir aday üzerinden söz etmeyelim.Saadet partisi il başkanı bu adamın yanında beraber acıklama yaptılar neden bu iftiralara göz yumuldu.İzlenilen siyaset yanlıştır! Sonuç alınamaz!

bu şekil dedi kodulara başlarsak sonu gelmez sana on katını yazarım

sende bana yirmi katını
sonuç harcanan zamana yazık elde sıfir

fazla heyecanlanma zaman çok şeyin ilacadır

siyasi alanda en kallavi haksızında söyleyeceklerine şaşarsın

herkesin kendi doğruları vardır

birde( mutlak )doğrular
mutlak doğruları hel hal ve şartta savunanlara selam olsun

FarukARSLAN. 05-12-2009 21:41

Alıntı:

Gencdadaslar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 608397)
:w::w:

boşver bencede benden büyüksün ama şunu sölim o kadar kişi varki ismini büyük gösterip forumda gezinirler onları cok gördüm forum sitelerini iyi bilirim büyük olabilirsin benden henüz erken diyorum zamanla öğreniriz

Karıştırma ortalığı kardeş sende..
Konunun dışına çıkma.

kararlı 05-12-2009 21:44

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 608912)
Arkadaşım senle uğraşamam ben...
kendine başkasını ara istersen

e uğraşma???

Seyyah 05-13-2009 00:47

Alıntı:

kararlı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 608919)
bu şekil dedi kodulara başlarsak sonu gelmez sana on katını yazarım

sende bana yirmi katını
sonuç harcanan zamana yazık elde sıfir

fazla heyecanlanma zaman çok şeyin ilacadır

siyasi alanda en kallavi haksızında söyleyeceklerine şaşarsın

herkesin kendi doğruları vardır

birde( mutlak )doğrular
mutlak doğruları hel hal ve şartta savunanlara selam olsun

Numan Kurtulmuş'a ısınamadım dedim ki kendi bileceğim iştir tartışılmaz! Dalgacı bir tavırla Akpartili değil diyemi dedin. Sebebini söyledim sosyal mesaj vermeye başladın demogoji yapma tartışmıyorum senle sebebini sorduğun soruya cevap verdim. Güzel kardeşim savunduğun şeyleri bi kenara bırak bana bu foruma gelmendeki amacı söylesene dürüstce?
Aslında sevmediği , hazmedemediği partinin forumuna gelip hiç bir savunulacak olay yokken sadece yeni başkanlarına ısınamadım dediğim için tahrik edici yorum yapan bunların ardından.Seninki yanlış bizim savunduğumuz mutlak doğru anlamında (mutlak doğruları hel hal ve şartta savunanlara selam olsun ) gibi mesaj vermeye çalışan.Ve asıl niyeti kalpten inanıyorumki huzur bozmak olan bu ve bunun gibilerin şerrinden Allah korusun bizi. Allah herkesin kalbindekini bilir nutuk atmayla olmuyor niyet önemli kardeşim. Ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme !

redyellow 05-13-2009 09:49

Eleştiriye evet. Hakarete hayır.

Herkes eleştiri ile hakaret arasındaki farkı farkederek yazarsa hiç bir tartışma çıkmaz.

kararlı 05-13-2009 10:27

Alıntı:

turkuas Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 609001)
Numan Kurtulmuş'a ısınamadım dedim ki kendi bileceğim iştir tartışılmaz! Dalgacı bir tavırla Akpartili değil diyemi dedin. Sebebini söyledim sosyal mesaj vermeye başladın demogoji yapma tartışmıyorum senle sebebini sorduğun soruya cevap verdim. Güzel kardeşim savunduğun şeyleri bi kenara bırak bana bu foruma gelmendeki amacı söylesene dürüstce?
Aslında sevmediği , hazmedemediği partinin forumuna gelip hiç bir savunulacak olay yokken sadece yeni başkanlarına ısınamadım dediğim için tahrik edici yorum yapan bunların ardından.Seninki yanlış bizim savunduğumuz mutlak doğru anlamında (mutlak doğruları hel hal ve şartta savunanlara selam olsun ) gibi mesaj vermeye çalışan.Ve asıl niyeti kalpten inanıyorumki huzur bozmak olan bu ve bunun gibilerin şerrinden Allah korusun bizi. Allah herkesin kalbindekini bilir nutuk atmayla olmuyor niyet önemli kardeşim. Ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme !

demokojinin ne olduğunu bilenlerdenim iyide yaparım faydasına inanmam
savunduğum değerler benim çok şeyimdir bırakamam

yukarıdaki yazının cevabı buysa konuşacak bir şey yok demektir

milli görüşü ve erbakanı elertirecek en son partidir akp liler

bir çok konuda bir çok yorum yababilirim denedim fakat çok fazla objektif diyoloğa açık değil siniz trafolar patlıyor sebebini forumda bulabilirsin

ve insanlar arası konuşmalar helede bir siyasi görüş mensubuysa sosyal olur a sosyal değil

erbkana ve milli görüşe saldırılmatıkca yazmıyorum mümkün olduğunca sözümde dururum

All times are GMT +3. The time now is 17:17.