![]() |
Genel seçimlerde % 20 nin altında oy alırsa genel başkanlıktan çekilir diye düşünüyorum..
Belkide oylarının bu seviyeye inmesini hesaplamışta ola bilir o yüzden çekilmeyide düşünüyordur.. |
Sn Başbakanımızın 7 yıldır yaptığı siyaset "ben" merkezli bir siyasetti. Her açılışa, mitinge bizzat kendi katıldı. Halk artık Başbakanı görmekten bıktı. Bunun örneğini İnönü stadında gördük. Eğer Gençlik kolları olarak aynı organizasyonu 2004 de yapsaydık, hiç çalışma yapmadan o stad dolardı. Fakat şimdi, bütün teşkilatlar harıl harıl çalışmasına rağmen stat dolmadı.
Başbakanımız önümüzdeki 3 yıla farklı isimleri ön plana çıkartmalıdır. Farklı bir politika uygulamalıdır. Eğer böyle devam ederse 2011 de koalisyon görülüyor. "Ben" merkezli siyasetten uzaklaşıp "AK PARTİ" kimliği ön plana çıkartılmalıdır. Selam ve dua ile. |
Allah korusun bırakmaz inşallah bazı kişilerin ekmeğine yağ sürmesin biz sayın başbakanı herzaman aynı yerde görmek istiyoruz :karizmatik:
|
Yeni Adalet Bakanı Nihat bey az önce bir açıklama yapmış:
"Millet bırakmadıkça Tayyip bey bir yere gidemez" diyor. |
Alıntı:
Niye olamaz sayın bur-ak? |
Alıntı:
|
ArkadasLar daha durun 2015'e kadar kim öLe kim kala ..
Basbakanımız Bırakırsa Ak parti dagılır diyenLer var ßu nasıl ßi dusunce bu nasıl ßir ideolejı ya ? Basbakanımız ne diyor benim yansıtmak istedigim kısılerin önemi degil partinin ve ideolejının önemi ... Ak partinin Sonu Anavatan partisine benzeyecek diyenlerde cok beklerler ... Basbakanımız aday olmasa ßile ßiz gene İktidar olacagız Cunki ßiz Kisilere DegiL Ak parti Ruhuna Sahip kişileriz .. |
All times are GMT +3. The time now is 19:53. |