Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum Anketleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=309)
-   -   Forum yönetiminden memnun musunuz.? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=104819)

ishakyilmaz 05-22-2009 13:49

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 619102)
Ne güzel olurdu ya böyle bişey olsa.. Yani hukuksal bağlamda çözümler üretilmesi..

Var mı öyle ağzına geleni söyleyip söyleyip durmak!..

Kesinlikle olamaz!Bu şahıs tamamen devlette sövüp durmakta,mevcut hükümetimize hakaretler yağdırmakta,dinimize küfürler etmektedir.Forumun hukuk biriminin olması ve bu birimde ehil kişilerin olması gerekir,bunun yanında teknik arkadaş gerekli tespitleri yapıp rapor oluşturulur ve bu rapor hemen cumhuriyet savcılığına verilecektir,o zaman gör bakalım o sünepenin yeri neresi olaaktır!

Supraliminal 05-22-2009 13:53

Yönetimin revize edilmesini daha öncede belirtmiştik.
Şu anda yönetimin önemli birimlerinde yer alanlardan bazıları aktiflik gösterememekte.
Bununla ilgili değişimler yapmak gerekiyor.

ishakyilmaz 05-22-2009 13:54

Forumun yönetimi yani genel olarak yönetimi ile ilgili en önemli madde ise bence 'Seçme,ve Seçilme ibresinin'getirilmesi..Forum ekibi seçimle iş başına getirilmelidir!

Ak_Kelebek 05-22-2009 13:58

Alıntı:

adem etyemez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 619094)
sizler burada forum hakkında görüş bildiriken kırlangıç denilen postal yalayıcı forumdakilere hakaret ve küfür etmektedir.bizleri böyleleriyle muhatap ettiğiniz için teşekkürler..

Gerekeni yaptım hakkınızı helal edin arkadaşlar ama iş yerindeyiz bizide mazur görün :utangaç:

Yıldırım 05-22-2009 14:06

Burada normal üyelerin yorum yapması gayet normal fakat yönetici arkadaşlarımızın bu konu hakkında yorum yapmasını doğru bulmuyorum.Yönetici arkadaşların bu konu ile bir sıkıntısı varsa bunu özel bölümden halletmek daha doğru olacağını düşünüyorum...

Abdullah KAÇ 05-22-2009 14:06

Arkadaşlar bu konu daha öncedende gördüğümüz yanlış bir noktaya kaymaktadır.

Öncelikle şunu belirtmek gerekir. Burası bir Forum Platformudur. Aramızdaki tüm arkadşalarımızın gerçek hayatı sorumlulukları vardır. Bazı arkadaşlarımızın bazı dönemlerde farklı sorunları çıkabilir. Bu doğaldır. Ama tüm arkadaşlarımız imkan dahilinde elinden geldiğince foruma vakit ayırmaktadır.

Yukarıdada dediğim gibi AK Parti Forum adı üzerinde bir forum platformudur. Ve çalışmalarıda forum platformu niteliği dahilindedir. hukuki birimler şikayet mahkeme vs gibi durumlar bu platform için uygulanamaz.

Bunun dışında ekibimizdeki arkadaşlarımızın hepsi ellerinden geldiğinin en iyisini yapmaktadır. Ekibimizdeki herkesin farklı bir görevi misyonu vardır. Bir kişinin görev yapıp yapmadığını mesaj sayısından anlayamayız. Bu şekilde bir yaklaşım tüm ekip arkadaşlarımıza haksızlık olur...

Ve son olarak seçim konusuna değinmek istiyorum. Bu sahneleri daha öncedende gördük dediğim gibi. Tanıdık sahneler... Ancak platformumuzun bir forum platformu olduğunu bu noktadada unutmayalım.

Ekibimizdeki tüm arkadaşlarımıza ve üye arkadaşlarımıza teşekkür ederek. Yönetici arkadaşlarımızın da konu altına yazmmasını rica ediyorum...

Ekibimiz görünsede görünmesede forumumuz için elinden gelenin fazlasını yapmaktadır.

Selam ve dua ile arkadaşlar...

All times are GMT +3. The time now is 08:38.