Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   İsrail Erbakan'ı haklı çıkardı! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=105135)

*AZRA* 05-27-2009 14:04

Alıntı:

kararlı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 622916)
SEN ANLADINDA ERBAKAN ANLAMADI YA BIRAK KALSIN

:):)Benim ne yazdığımı isterseniz siz bir daha okuyun:utandım:

Seyyah 05-27-2009 19:11

Azra hiç cvp yazma tavsiye etmem kararlıya. Tecrübe..

"Beritan" 05-27-2009 20:59

Alıntı:

*AZRA* Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 622711)
Doğruyu soyluyor ama tek kendisi sanıyor doğruyu bilen ve sanıyor ki kendisi olmazsa islam sona erecek ve kıyamet kopacak hayır efendim erbakandan çok daha güzel hizmetler veren çok değerli insanlar var Millet bunu anladı.Fakat erbakan anlayamadı!!

:güzel::güzel:

Necip Fazıl 05-27-2009 21:01

Muhalefet de de karırlı... ;;) ;ı:

Necip Fazıl 05-27-2009 21:05

Sanki sp ve destekçileri müslüman diğerleri değil sanki onlar kadar kimse hizmet edemez bu ülkede...

Bütün iyi yöndeki ENler bunlarda toplanmış sanki...

Seyyah 05-27-2009 23:10

Arkadaşlar konu herzamanki gibi sapmaya başladı bence bitirelim. Erbakan hocayı hepimiz severiz kalpten sadece Saadet politikasına bir sitemde bulunduk oda hakkımızdır beğenmeyebiliriz. Erbakan hocanın şahsına söylenmiş birşey gibi algılayıp tartışmayalım.O şirin insana kimse birşey demiyo:) Ve konuyu bitirelim lütfen.

VuralTunc 05-28-2009 01:35

azra ve turkuas kardeşlerimiz gibi yanlış düşünenler hem Saadet Partimizde hem Ak Partimizde olacaktır.. Siyaset zor ve meşakatlidir.. Herşey bir yana insan fıtratı itibariyle yanlıs düsünmeye önyargılı olmaya ve bilmediği konular hakkında konuşmaya meyillidir.. Bu gibi kardeşlerimize güzel olanı anlatmak ve kardeş üslubunu benimsetmekde bizim gibi aciz kulların en hayırlı görevlerindendir..

Vesselam

Ak - Saadet Kardeşliği

{ Herşey planlıdır, vakit yakındır... }

Seyyah 05-28-2009 01:58

Alıntı:

VuralTunc Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 623873)
azra ve turkuas kardeşlerimiz gibi yanlış düşünenler hem Saadet Partimizde hem Ak Partimizde olacaktır.. Siyaset zor ve meşakatlidir.. Herşey bir yana insan fıtratı itibariyle yanlıs düsünmeye önyargılı olmaya ve bilmediği konular hakkında konuşmaya meyillidir.. Bu gibi kardeşlerimize güzel olanı anlatmak ve kardeş üslubunu benimsetmekde bizim gibi aciz kulların en hayırlı görevlerindendir..

Vesselam

Ak - Saadet Kardeşliği

{ Herşey planlıdır, vakit yakındır... }

Teşekkür ederim. Benim yanlış düşüncem bana kalsın, bilme konusunda anladımki bana önyargı derken önyargının ne olduğunuda anlatmış oldunuz. Görüşünüze saygım var fakat bilgisiz gibi terimler şık durmuyor daha öncede konuyu sizin gibi başka yerlere cekmekde usta olan kişilerden dolayı konuyu kapatalım dedim lütfen inatla uzatma cabasına girmeyin. Tamam ne diyorsanız o siz feleğin çemberinden geçmiş bir siyasetçisiniz.:saygılar:Eleştirilere böyle göndermeli cevap vermeniz saadeti bana sevdirmez aksine... Neyse hayırlı geceler.

redyellow 05-28-2009 09:17

Alıntı:

turkuas Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 623730)
Arkadaşlar konu herzamanki gibi sapmaya başladı bence bitirelim. Erbakan hocayı hepimiz severiz kalpten sadece Saadet politikasına bir sitemde bulunduk oda hakkımızdır beğenmeyebiliriz. Erbakan hocanın şahsına söylenmiş birşey gibi algılayıp tartışmayalım.O şirin insana kimse birşey demiyo:) Ve konuyu bitirelim lütfen.

Alıntı:

Doğruyu soyluyor ama tek kendisi sanıyor doğruyu bilen ve sanıyor ki kendisi olmazsa islam sona erecek ve kıyamet kopacak hayır efendim erbakandan çok daha güzel hizmetler veren çok değerli insanlar var Millet bunu anladı.Fakat erbakan anlayamadı!!

Bu konu başlığına yazılan bir yazı.

Erbakan hocanın şahsına söylenmiş mi söylenmemiş mi bunu vicdanınıza bırakıyorum.

Yorum yapmıyorum.

Alıntı:

Sanki sp ve destekçileri müslüman diğerleri değil sanki onlar kadar kimse hizmet edemez bu ülkede...

Bütün iyi yöndeki ENler bunlarda toplanmış sanki...
Bu yazıyı da sayın MEÇHUL'un vicdanına bırakıyorum.

Yine yorum yapmıyorum.

Seyyah 05-28-2009 16:45

[quote=redyellow;624034]

Bu konu başlığına yazılan bir yazı.

Erbakan hocanın şahsına söylenmiş mi söylenmemiş mi bunu vicdanınıza bırakıyorum.

Yorum yapmıyorum.

[quote]

Alıntı:

turkuas Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 622718)
Katılıyorum ama Erbakan demeyelim yeni saadet yönetimi bence

Evet abi sözümün arkasındayım şahısa birşey demedim vicdanım rahat .Saadete Parti olarak politikasını ve ağır eleştirilerininde halen karsısındayım. Belki size sahte gelecek ama ben Erbakanı cidden severim saygı duyarım geçmişde icraatlerini az çok bilirim fakat ben nedense saadet dedikçe hep Erbakan algılandı..

All times are GMT +3. The time now is 01:26.