Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Osmanlı Tarihi (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=137)
-   -   "Osmanlı Yönetimi İstiyorum" (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=106935)

Red_Neck 06-02-2009 21:28

Sizin verdiğiniz örneklere laf etmedim ki.Ben sözlerinizden cumhuriyeti sevmediğiniz kanısına vardım.Elbette eleştirebilirsiniz.Görüş söylemek suç değildir.Siz de bana Şeriat karşıtı diyebilirsiniz.Gayette doğaldır.

Tarantula_ 06-02-2009 21:29

Osmanlı Yönetiminin her zaman hasretçilerindeniz...!

O zaman ki düzen o zaman ki hoşgörü o zaman ki gelişmişlik...

Esnaf teşkilatları, mahalle teşkilatları vs. vs. keşke tekrar o güzel günler vuuku bulsa..

Ertuğrul ÖZGÜL 06-02-2009 21:32

Alıntı:

Red_Neck Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 628988)
Sizin verdiğiniz örneklere laf etmedim ki.Ben sözlerinizden cumhuriyeti sevmediğiniz kanısına vardım.Elbette eleştirebilirsiniz.Görüş söylemek suç değildir.Siz de bana Şeriat karşıtı diyebilirsiniz.Gayette doğaldır.

ben şeriatın cumhuriyetden daha iyi olduğunu demokrasi olduğunu söylüyorum.....
ve bu nasıl bir özgürlük ki müslümanım ama dinimin grektirdiklerini yapamıyorum sizde bunu savunuyorsunuz ve dinimi yaşaya biliyorum diyorsunuz ya siz başka ülkede yaşıyorsunuz yada islamı yaşadıınızı zannediyorsunuz çünkü ülkemizde yaşamak mümkün değil de....

Red_Neck 06-02-2009 21:34

Ne alakası var?Nasıl dininizi yaşayamıyorsunuz?Örnek...?

Ertuğrul ÖZGÜL 06-02-2009 21:35

Alıntı:

Red_Neck Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 628994)
Ne alakası var?Nasıl dininizi yaşayamıyorsunuz?Örnek...?

Örnekmi? evet güzel
Kutlu doğum etkinleri desem başka örneğe gerek kalmaz galiba ama istersen sürüsüne bereket.....

Red_Neck 06-02-2009 21:38

Kutlanmadı mı ki?Bilgim yok.Okuyabileceğim bir yazı varsa link atar mısın?

Eşref 06-02-2009 21:40

Kutlu Doğum Haftasına yönelik pek çok etkinlik düzenlendi Türk of the Toon. Bizlerde eşlik ettik. Sanırım sen katılmadın :)

Ertuğrul ÖZGÜL 06-02-2009 21:42

Alıntı:

Red_Neck Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 628997)
Kutlanmadı mı ki?Bilgim yok.Okuyabileceğim bir yazı varsa link atar mısın?

Konu kutlanıp kutlanmaması değil o kutlu gün için söylene aşşağılık sözler ben rasülümün doğum gününü kutlamak özgürlüğünü bile kullanmakta zorlanırken daha başka söze ne gerek
haaa güzel bir örnek daha var
hani şu kuran kursları meselesi......

Ertuğrul ÖZGÜL 06-02-2009 21:43

Alıntı:

KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 628999)
Kutlu Doğum Haftasına yönelik pek çok etkinlik düzenlendi Türk of the Toon. Bizlerde eşlik ettik. Sanırım sen katılmadın :)

Ben etkinlik yapılmadı demiyorum ama ne tür engellerle karşılaşıldığından sizin haberiniz yok ve sanırım siz katılmamışsınız çünkü engellemelerden haberiniz olmadığına göre....

Red_Neck 06-02-2009 21:45

Bu sözler cumhuriyetin getirileri değildir.Bu sözler İslam düşmanı olan kişilerin söyledikleridir.Tabii açıkca görüyoruz ki çoğu da solcu.Hatta camii bile yaktılar utanmazlar.Kur'an kursları da aynı öyle.Bunların çoğu kendine kemalist dedikleri için Ata'mızın ismide kirlendi.Böylece çok Atatürk düşmanı çıktı ve buna bağlı olarak rejim düşmanı tabii ki.Tabii bu sözleri sizi önplana alarak söylemiyorum.

All times are GMT +3. The time now is 16:35.