Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   AK Partili Kadın Milletvekilinden Kolbastı Şov! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=107735)

Supraliminal 06-10-2009 18:48

Milletvekili olması Sosyalleşmesini engellemez.Bayanda olsa erkekte olsa.
Ortada uygunsuz bir durum söz konusu değil bence abartılmış.

dilemma 06-10-2009 18:58

Ben de olumsuzlamıyorum..
"Millet sizden hizmet bekliyor" ifadesi de sapla samanın karışmış halidir zannımca..

ishakyilmaz 06-10-2009 19:23

'Millet sizden hizmet bekliyor'cümlesinden zat-ı aliniz ne anlam yüklenmiş bilmiyorum,lakin söylediğinizden bi haber olduğunuz ortadadır!..Sapla samanın nasıl bir karışım meydana getirdiğini bu cümleden anlamış değiliz,ama sizin ufkunuz bunu çözümlemiş görünüyor..Bu kadarı yeter sanırım,sapla saman meselesine girersek çıkışımız zor olur!!!

Terennüm 06-10-2009 19:32

sayın millet vekilimiz oradaki ortamı görünce dayanamamış ve spontane gelişen bir olay olmuştur.şahsen bunda yadırganacak birşey göremiyorum.ishak bey ve eleştiren kardeşlerimizde şunu göz ardı etmemeliler. vekilde bir insandır duyguları ve hisleri var.ayrıca kimsede eleştirilemez diye bir kuralda yoktur.

ishakyilmaz 06-11-2009 12:23

Olumlu veya olumsuz görüşler meydana gelebilir bu konu hakında..Özelikle altını çizerek söyledim;ben bu davranışı bazı delillere dayandırarak uygun görmediğimi beyan ettim.Uygun görenler ve beğenenler olabilir,saygı duymak gerek.Konu bu kadar basit,asıl mesele birbirimizin düşünce eksenine ipotek koymamaktır!

aşk-ı ilahi 06-11-2009 14:31

kıvırıyo tabirinde ne var anlamadım..

eee canım bu oyunlarda kıvırmadan olmazki:)

çilik 06-11-2009 14:49

Saadetliler rap yaparken birşey olmuyorda bu kadın mı göze battı şimdi:)

yavuzdemir 06-11-2009 14:53

Alıntı:

çilik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 635137)

Konunun başka bir partiyle alakası yok sanırım.:olmaz:

aşk-ı ilahi 06-11-2009 15:00

Alıntı:

çilik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 635137)

bencede bu konunun saadetlilerle hiç ama hiç alakası yok...zaten ak partiylede alakası yok..tamamen şahsi bir olaydır bence:)

ha bunu bi saadetli üst düzey yetkilide yapsaydı asla tasvip etmezdim...kınardım..eyi kıvırmış derdim..bundan şüphen olmasın canım...

Seyyah 06-11-2009 15:19

[quote=xhidayet;634696]
Alıntı:

turkuas Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 633349)
Kıvırıyo ne demek be kardeşim yakışırmı bu söz..
Kol bastı ile kıvırmanın ne alakası var kol bastı ayak hareketlerinin ön planda oldugu bir oyun... iyi kıvırdı demek şık olmaz..
Duvar gibi oturan bir vekil değil işde hemen yaftalamayalım..[/quote

Amman haa!.. hiiç eleştirmeyelim..Bütün yaptıkları "HEP DOĞRU!.." Sonra duyar da üzülür vekilim.. ???
Yanlış işte... yanlıışşşş!!..
Kolbastı mol bastı..ben anlamam..?!!
Biz açlıktan kırılıyoruz o nisbet eder gibi göbek atıyo.. Tövbe tövbe!..:(

Öf be kardeşim nasıl bir düşüncen var yahu.. orada belki 45 saniye felan genclere ayak uydurdu diye neredeyse ekonomiyi batırdı diyecen pes..
Vallahi pes yorum yok daha...

All times are GMT +3. The time now is 06:27.