ALPEREN4425 |
06-12-2009 22:31 |
Alıntı:
türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı
(Mesaj 635891)
Arkadaşım öyle bir yazmışınki sanki İMF ye biz mahkum ettik ülkeyi aksine uzun süredir onsuz idare ediyoruz....
Sanki AB bizim suçumuz sanki ABD bizim zamanımızda ğlke onların güdümüne girdik incirliği biz mi verdik........
Eğitimimiz konusunda sorunlar olabilir ama senin abarttığın kadar değil....
dengeli konuş laf atması kolay bekara avrat boşamak kolaydır diye bir laf var adından beli ki bbplisin sanki bi kıskançlık kokusu alıyorum bu tavrından Yazıcıoğlunu severdim ama başkada işe yara adamınız yok fazla gürültü yapma istersen senin kandıracağın adam yok bu forumda.......
|
İMF'siz mi idare ediyorsunuz. Kriz çıkınca İMF'nin kapısında aylarca bekleyen benmiydim. Yok şartlarda anlaşma sağlanacak ,yok biz İMF'ye yedirmeyiz kendimizi bilmem ne ayaklarına kaç ay beklendi İMF den gelecek para.
AB ye gelince ; AB'ye girmek için en fazla AKP hükümeti döneminde çalışıldı. ABD nin BOP eşbaşkanlığı ilk defa AKparti hükümetine verildi.
Ben her olumsuz şeyin AKP hükümeti döneminde yapıldığını iddia etmedim. Fakat AKP hepsinden daha iyi şeyler yaptığını iddia ediyor.
AKP yi kıskanmıyorum. Kıskanmak sizin yapabildiğiniz şeyleri benimde yapmak isteyipte yapamamam durumunda olur. Sizin yaptıklarınızı kıskansaydım bende Alperen değil AKP li olur bende sizin safınıza katılırdım.Bizim sevdamız koltuk sevdası değil , vatan sevdasıdır. Birilerinin vatanını sevmesini ise kıskanacak değiliz. BBP içinde sadece Muhsin Yazıcıoğlu'nu tanıyorsan , bu , partinin diğer üyelerinin suçu değildir. Çiçek Abbas filminde Şener Şen 'in bir sözü vardı hani.
"Neyini kıskanacam lan KÜÇÜK DEVE"
|