![]() |
1 senedir dediğim konularda bir değişme olmadı diyorum. acaba oldu da benim mi haberim olmadı ? yoksa aym den döneceğini bile bile bazı şeyler mi ortaya atıldı aym'nin yapısı falan değiştirilip köklü çözümler dururken ?
aym nin yapısını değiştirmenin formülü sende mevcut mu arkadaşım? |
Alıntı:
şimdiki yargı reformunda hafif de olsa bu konuya değiniliyor ama bu çok yetersiz kalacak bir çözüm.. aym üyelerinin tamamını ya da azımsanmayacak kısmını meclise seçtirdiğimizde sorun kalmaz diye düşünüyorum.. anayasayı değiştirecek güç eldeyken hızlı davranmak lazım. bir daha bu kadar milletvekili sayısına ulaşılmayabilir.. |
zaten hükümetimiz anayasa çalışmalarıyla meşgul bu aralar herhalde sizin bizim bildiğimizi yöneticilerimizde biliyordur
selam ve dua ile geç oldu |
Alıntı:
döneceğini bile bile gerilim oluşturmaya gerek var mı ? hani akpartinin sık kullandığı bir laf vardır yavaş yavaş yapıcaz diye.. ee ne oldu ? niye acele ettiniz ? AYM'nin yapısını yavaş yavaş değiştireydiniz de öyle yapaydınız.. ne oldu da birden aklınıza geldi bunlar ? |
Alıntı:
|
Hayret ya adamlar cikmislar ciliz akillariyla..
Iktidar olmus bir parti yöneticilerine ne yapacaklarini öneriyorlar.. Bunlar sanki. Baskanimizin dedigi gibi. bakkal dükkani yönetiyorlar..:w: |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 01:16. |