![]() |
11. 05. 2005
Siyahla da baksak: 1-5 Kırmızı ile de baksak: 1-5 Tarihde pek güzel uymuş: hani fenerliler 6 kasımda 6 attık derler ya:) 1 Fener 5 GS 1-5:= sonuçta GS ne aldı: http://2.bp.blogspot.com/_ReBn96WcpG...iye_kupasi.jpg 6-0= sonuç ta fener ne aldı? ??????? :) |
Cimbomlular iş başında :)
Yahu alın kupalar sizin olsun takan kim : ) 1911 nerede 2002 nerede.. Madem öyle 1911 de siz ne aldınız ben bilmiyorum babam da dedem de bilmiyor ;D:hihi2: 5-1 lik maç mı dediniz :) 4-0 lar 4-1 ler gel gollerim gel :) |
Sadece gülüyorum. :):):):):):)
|
Alıntı:
Bknz. Fenerbahçe - Manchaster United Maçı ;1 |
Alıntı:
Alıntı:
GÜL TABİ KARDEŞİM GÜLMEK HER İNSANA YAKIŞIR...;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sizinde Chelsea hatıralarınız yok değil hani ;D Biz burada birbirimizi yemeye devam ettikce değil Fener sizde rüyanızda görürsünüz bir daha Uefa'yı :) Efendim tamam bu yıl Kadıköy'de daha insaflı olacağız Aziz başkan ile görüşdüm ;DAğlamayın şimdiden :hihi2: Bu sene umutluyum hayırlısı bakalım bekle bizi Uefa ;D:w: |
Alıntı:
hıh............birbirimizi yemeye devam.....durmak yok yola devam:hihi2:.....biz birbirimizi yesekte yemesekte uefayı görücez yine inşallah :hihi2::hihi2:siz hiç görmediniz ya ona üzülüyorum ben canım arkideşim.................hıh kadıköyde yanlışlıkla biz sizi ağlatmayalım hanfendi kanaryayı ezmek kolay çünkülüm ;D;D;D;D;D;D;D...................bu senede bizi yine bekle uefa hep seninleyiz uefa..........yayaya şaşaşa gs gs çok yaşa.........................:w::w::w::w: |
[quote=LeyaL;659728]Sizinde Chelsea hatıralarınız yok değil hani ;D
eyvah çok kötü yakalandık ;1 olur ya böyle şeyler (sizden de bişey kaçmıyo ha :) ) bu sene insaflı olmanızın nedeni bizim kadromuzdan ve oynadığımız mükemmel oyundan korkuyor olmanız değil mi acaba ;1;1;1;1 |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 08:41. |