YuZaRSiF |
10-20-2009 20:17 |
Alıntı:
sudaduran Nickli Üyeden Alıntı
(Mesaj 679421)
kafam her zaman güzel ALLAH'a ŞÜKÜR;1,golleri ne yapacan bu size yeter,gol videolarını kalbine inmesin diye koymuyorum sonuçta sen de insansın:)
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK CİM BOM :güzel::güzel::güzel::güzel:
|
Ya sen golleri getirde benim kalbim insin sanane benim kalbimden felan. Evet golleri bekliyorum hadi bakalım. Sakın lafını yeme olurmu
|
Ertuğrul ÖZGÜL |
10-20-2009 20:17 |
Alıntı:
YuZaRSiF Nickli Üyeden Alıntı
(Mesaj 679414)
Senin kafan güzel mi ? Sağdan soldan konu topla getir demedim sana. Benim sana6 - 0 gollerini göstereceğim gibi sende bana getir göster dedim.
|
sizde iyi biliyorsunuzki o dönemde kamera yeni yeni kullanılıyordu....
Adamların başka işi yokta maçımı kaydedecekler......
Ha siz dersenizki ben kamerasız inanmam o zaman güzel bir cevap daha alırsınız...
|
YuZaRSiF |
10-20-2009 20:18 |
Alıntı:
Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı
(Mesaj 679423)
sizde iyi biliyorsunuzki o dönemde kamera yeni yeni kullanılıyordu....
Adamların başka işi yokta maçımı kaydedecekler......
Ha siz dersenizki ben kamerasız inanmam o zaman güzel bir cevap daha alırsınız...
|
Burda birisi golleri getireceğini iddaa ediyor da bende ona göre konuşuyorum. Daha terbiye edileceğiniz çok şeyler varda neyse şimdilik bunu ispat etsin
|
Ertuğrul ÖZGÜL |
10-20-2009 20:20 |
Alıntı:
(Mesaj 679424)
Burda birisi golleri getireceğini iddaa ediyor da bende ona göre konuşuyorum. Daha terbiye edileceğiniz çok şeyler varda neyse şimdilik bunu ispat etsin
|
??? ne anlamda kullandığınızı merak ettim umarım yazıldığı anlamda değildir...
|
YuZaRSiF |
10-20-2009 20:22 |
Alıntı:
(Mesaj 679428)
??? ne anlamda kullandığınızı merak ettim umarım yazıldığı anlamda değildir...
|
Sen ne anlamda algıladın ?
|
Ertuğrul ÖZGÜL |
10-20-2009 20:25 |
Alıntı:
(Mesaj 679431)
Sen ne anlamda algıladın ?
|
Terbiye etmek tehlikeli bir kelime okunduğunda nasıl anlanıyorsa o şekilde anladım siz başka şekilde kullandıysanız belirtin ama olduğu gibi kullanmışsanız ayıp oluyor....
|
YuZaRSiF |
10-20-2009 20:29 |
Alıntı:
(Mesaj 679437)
Terbiye etmek tehlikeli bir kelime okunduğunda nasıl anlanıyorsa o şekilde anladım siz başka şekilde kullandıysanız belirtin ama olduğu gibi kullanmışsanız ayıp oluyor....
|
Ben burada tartışılan konu neyse o manada söyledim. Kim nasıl kim tarafından terbiye edilir o manada söyledim. Umarım daha aydınlatıcı olmuştur.
|
sudaduran |
10-20-2009 20:31 |
Alıntı:
(Mesaj 679422)
Ya sen golleri getirde benim kalbim insin sanane benim kalbimden felan. Evet golleri bekliyorum hadi bakalım. Sakın lafını yeme olurmu
|
dediğim gibi golleri gösterirsem kalbine iner fenerlide olsa insan insandır:w: o yüzden sana bayrağımızın her yerde dalgalandığını gösteren bi foto koyacam ama üzülme:):):) İ ŞTE ŞANLI BAYRAĞIMIZ NERELERE DİKİLİYOR BAK BİZ KALENİZİ ÇOKTAN FETHETTİK
:hihi2:
http://www.ezikfb.com/haberrsm/manset_souness.png
|
Ertuğrul ÖZGÜL |
10-20-2009 20:31 |
Alıntı:
(Mesaj 679445)
Ben burada tartışılan konu neyse o manada söyledim. Kim nasıl kim tarafından terbiye edilir o manada söyledim. Umarım daha aydınlatıcı olmuştur.
|
O zaman bende sizden terbiyenizi takınmanızı rica ediyorum bence o kelime uygun bir kelime değil lütfen cevaplarımızda ve yorumlarımızda hakarete varan kelimeler kullanmayalım.....
|
YuZaRSiF |
10-20-2009 20:33 |
Alıntı:
(Mesaj 679451)
O zaman bende sizden terbiyenizi takınmanızı rica ediyorum bence o kelime uygun bir kelime değil lütfen cevaplarımızda ve yorumlarımızda hakarete varan kelimeler kullanmayalım.....
|
Neden ben Fenerbahçeli olduğum için ve işinize gelmediği için değil mi ? Ben terbiyemi bozmadım diğeri senin düşüncen saygım sende bana saygı duymak zorundasın.
|
All times are GMT +3. The time now is 17:19. |
|