Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Organizasyonlar ve Kampanyalar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=115)
-   -   DEV TURBAN HAREKATI (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=11952)

amasralii74.5 01-25-2008 03:13

DEV TURBAN HAREKATI

ok arka
Alıntı:

YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

laterna68 Nickli Üyeden Alıntı
mhp ye muhtaçlık konusunda katılmıyorum amasralı..evet onların katılımı şart fakat bu muhtaçlık değil beraber hareket etme diyelim...

evet. meclis bu demektir zaten. ne güzel 2 parti beraber bir konuda anlaşıyor. demokrasi budur

arkadaşlar bu konuyu daha sonra da foruma taşıyalım olur mu?bakın neler oluyor göreceğiz. mhp nin demokrasi anlayışı neymiş?yasa metnindeki anlaşmadan sonra forumda paylaşalım ok?
unutmayın ama olur mu?

ahmike 01-25-2008 03:14

DEV TURBAN HAREKATI

Aslında Ab ' te girme amaçlarının çogu özgürlükler için bence....

YavuzSultanSelim 01-25-2008 03:16

DEV TURBAN HAREKATI

mhp yi biliyoruz ztn. ama burdaki uzlaşma güzel sadece

ahmike 01-25-2008 03:17

DEV TURBAN HAREKATI

Zaten Mhp yaklaşmassa AKP ' ye çok şeyler kaybeder....

amasralii74.5 01-25-2008 03:19

DEV TURBAN HAREKATI

bu arada madem demokrasi diyoruz siz de çok partili sistemlere geri dönmemezi mi isterdiniz yoksa bakın benim 400- yada 410 vekil sayısına ulaşmak gibi bir hayalim var bu gerçekleşirse eğer yasalar daha rahat çıkar, demokratikleşmenin önü açılmaz mı?
o zaman demokrasi olmaz mı?bu partiye oy veren milyonların oyları demokrasiye bir katkı değil mi?
unutmayalım ki ak partinin mecliste olması başlı başına bir demokrasi örneğidir.

laterna68 01-25-2008 03:20

DEV TURBAN HAREKATI

mhp bu tavrından vazgeçerse ya da böyle hareket etmezse bir daha ki seçimlerde barajı geçemez...

YavuzSultanSelim 01-25-2008 03:20

DEV TURBAN HAREKATI

Alıntı:

amasralii74.5 Nickli Üyeden Alıntı
bu arada madem demokrasi diyoruz siz de çok partili sistemlere geri dönmemezi mi isterdiniz yoksa bakın benim 400- yada 410 vekil sayısına ulaşmak gibi bir hayalim var bu gerçekleşirse eğer yasalar daha rahat çıkar, demokratikleşmenin önü açılmaz mı?
o zaman demokrasi olmaz mı?bu partiye oy veren milyonların oyları demokrasiye bir katkı değil mi?
unutmayalım ki ak partinin mecliste olması başlı başına bir demokrasi örneğidir.

400 milletvekili olması gerçekten çok güzel olur. benim de hayalim bu. inşallah o günleride göreceğiz

ahmike 01-25-2008 03:20

DEV TURBAN HAREKATI

Alıntı:

amasralii74.5 Nickli Üyeden Alıntı

Elbette öyledir.... Ama eger diger partilerde ülke için katkıya destek olursa tam demokrasi olur...

amasralii74.5 01-25-2008 03:25

DEV TURBAN HAREKATI

evet barajı geçemez bence de
bize verdiği destek sadece birdaha meclise girmek için barajı geçmek için
başörtüsüne özgürlük istedikleri için değil.
bakın sayın abdullah gül e de bu şekilde destek verdiler
vermeselerdi ne olurdu?birdahaki seçimde MHP NAKAVT
aynı şekilde bu yasaya da destek veriyor ama gönülsüz
kızlarımız okusun ama başörtülü çalışmasın diyorlar.oy avcıları bunlar oyyyyy
inanın ellerinde fırsat olsa ak partiyi bir kaşık suda boğarlar
ama biz buradayken biz dimdik ayaktayken değil bir bardak suda okyanuslarda bile bizi boğamazlar

YavuzSultanSelim 01-25-2008 03:27

DEV TURBAN HAREKATI

bizi sevdiklerinden değil çıkarları için destek veriyorlar ztn

All times are GMT +3. The time now is 10:49.