Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   Mustafa Sarıgül;'Çömezlerini gönderme, gücün yetiyorsa sen gel' (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=120682)

ishakyilmaz 12-07-2009 16:45

Alıntı:

Çizmeli Kedi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 691650)
Tabi tabi işinize gelmeyince yargıya böyle çamur atın ama olay ergenekon tertibine geldımı yargı bagımsız oylemı ama ucu sıze dokununca yargıya hukukla hakaretler yagdırın bu ne ıkı yuzluluk boyle

İki yüzlülüğün ne demek olduğunu araştır önce?Senin sapla-samanı birbirine karıştırdığın ayan beyan ortada!Senin mantığına göre milyonların görüşü değilde,onların görüşü hakimdir öyle mi?Yani milyonlar verilmiş olan bu iki karardada(bunlar en belirgini olduğu için örnek veriyorum)taraflı karar verildiğine adları kadar eminken,siz ve sizin gibi düşünen üç-beş kişi kararları doğru bulup milyonlara dayatmaya çalışıyorsunuz!Yokya demezler mi o zaman!Lütfen bu kadarda garabette düşmeyiniz.

MaU_95 12-07-2009 16:45

Şahsen %30'un altına düşeceğimizi sanmıyorum. Çok üstüne bile çıkabiliriz.
Sarıgül MHP ve CHP oylarını bölecek gibi duruyor. Sarıgül solun Erdoğan'ı olur. Burada CHP'nin nüfusunu medya üstünde nasıl kullanacağı asıl soru. Hatta Sarıgül'ün en büyük problemi bu olacak. Mason medya kurtarıcı olarak Sarıgül'e sarılırsa CHP'yi büyük bir yıkım bekliyor demektir. Kapılar ardında neler konuşulacak? Nasıl anlaşmalar yapılacak?
Bekleyip göreceğiz...

Çizmeli Kedi 12-07-2009 16:49

Kusura bakmayında sizin adalet bazkanlıgınız o hakımlere savcılşara mufettısler gonderıp sıyası baskkılar yapıyorsa ergenekon savcısı bıle uzerımde sıyası baskı var dıyorsa İsmaıl aga tarıkatına dava acan bır hakım sırf kamelyadan dolayı bır suru haksızlıga ugruyorsa sızın demokrası ve hukuk mantalıtenızden suphe ederız bılaer cunkı sızler pkk lıların ayaklarına yargısc goturup onları serbest bıraktırdfınız elı kanlı terorıstler sayenızde elı koluınu salalyarak gezıyor

Ukbâ 12-07-2009 17:05

Alıntı:

Çizmeli Kedi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 691664)
Kusura bakmayında sizin adalet bazkanlıgınız o hakımlere savcılşara mufettısler gonderıp sıyası baskkılar yapıyorsa ergenekon savcısı bıle uzerımde sıyası baskı var dıyorsa İsmaıl aga tarıkatına dava acan bır hakım sırf kamelyadan dolayı bır suru haksızlıga ugruyorsa sızın demokrası ve hukuk mantalıtenızden suphe ederız bılaer cunkı sızler pkk lıların ayaklarına yargısc goturup onları serbest bıraktırdfınız elı kanlı terorıstler sayenızde elı koluınu salalyarak gezıyor

Çok kirlenmiş ve şartlanmış dimağınız var . Hangi birinden sizi temizlemek gerek inan bilmiyorum. Yahu defalarca söyledik ideolojik düşünce ile adalet sağlanmıyor güçlü olanın veya iktidarın şekil verdiği hukuk ile hukuk normları yakalanmaz biz diyoruz ki gelişmiş ülkelerde mevcut olan normları ülkemize kazandırsak bize yeterli , geçmişte nasıl Atatürk bir dönem demokrasiyi aldı bize monte etti ise şimdide batıda gelişmiş modern kurumları alalım kendimize monte edelim o vakit kimlerin kararları ideolojik ve haksızlıklar ile dolu olduğunu anlarız.

tolga_09 12-07-2009 17:27

Mustafa Sarıgül ve soros arasındaki bağlantıyı anlatan içerisinde bilgi üniversitesi öğretim görevlilerininde adının geçtiği bir yazı okumuştum forum da ama bulamadım.O okuduklarımdan sonra Sarıgül hakkındaki düşüncelerimde farklılıklar meydana geldi.

MaU_95 12-07-2009 18:01

Alıntı:

Çizmeli Kedi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 691664)

Siyasi baskı öle olmaz. Kafana yatmayan adamı asarsın yada gazetenin baş sayfasına postal resmi koyarsın. "Ordu Göreve!" çığırtkanlığı yaparsın, ya da daha iyisi şehitleri ve ailelerini kullanarak siyaset yaparsın, şehit yakınlarını meclise getirip bağırtırsın, hiç bir baskı sonuç vermedi mi? Partiyi kapatırsın, yine mi olmadı? Darbe yaparsın olur biter...

Müfettişler her zaman denetim yapacak ondan kaçış yok kusura bakmasın kimse. Ergenekon savcısına yapılan baskı nerden nasıl geliyor, at gözlüklerini çıkarın da bakın hele.

Yanlızca çatışmalara katılmayanlar bırakılıyor! Ve bu yasayı Ak Parti getirmedi!!!

All times are GMT +3. The time now is 18:27.