Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Sanatçılar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=393)
-   -   “Ahmet Kaya’nın hiç suçu yoktu, ben çok pişmanım” (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=120947)

Ukbâ 12-10-2009 16:40

Alıntı:

Gençdadaşlar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 692804)
sanat rüzgarını pkkya bağdaştıran kişiler sesiz bir lanettir onların emekleri saygı emek yoktur pkk postu cıkmış ona destek verenlerde bu ülkede yaşamıyormu sanatcı denilen ahmet kaya iti onun gibi edepsiz kişilerde mevcuttut o ölmeseydi öldüreceklerdi az kaldı zamanla kan gölü bir günü olacak sabır taşar kan akar akan kanlar pkk yandaşların sürüsü olur inşallah

Kardeş bu ifadeler sorunu çözmez hatta çok daha ülkeyi karıştırmak isteyenlerin ekmeğine yağ sürer gibi geliyor bana , söylemlerin tamda bu fitneyi çıkarmak isteyenlerin ruh beklentisine işaret ediyor. Evet bu insanlar ülkeye epey bir kötülük etmiş ama kandırılmış onca saf kürtler var onlara onların değer verdiklerine bu şekilde yanaşdığımız sürece bir adım ileriye gidemeyiz. Değilmi ?

DadaşAkp 12-10-2009 17:13

saf kürtler var olduğunu biliyorum komşumda kürt ama vatan sevgisi nedir cok iyi bilir kürt insanların coğu vatanı milleti bayrağı seven bir millet kişiliği vardır ben cok gördüm yaşadım bir kürt vardır sevgi saygıyı bilir bir kürt vardır vatana düşman ekmeğine haram koymasını iyi bilir artık nereye kadar kardeş nereye kadar saf denilen kürt kardeşlerimin coğunun cocuğunu dağlara gönderenlerdemi saf askere silah cekendemi saf ahmet kaya eşşek kadar adam ama aklı fikri nerdeydi pkk bayrağı altında konser şiirler şarkılar budamı saflık eğiitimden geri kalınmış kürt kardeşlerimiz var biliyoruz eğitim alsaydılar saflığı yerine düşüncesini fikrini iyilikten yana kullanırdı malasef günümüzde cok asker şehit oldu cokkk dağa cıkan pkklıların coğu safsa silah kullanmasıda saflığına sığmaz tv gazetelerden teknolijilerden netlerden gelişim oldu hala kürtlerin bazıların da gelişme olmadı bu böle devam eder başımıza bela ülkemize bela olmaktan bıkmazlar idamların yeri olduğu yer sucların azaldığı ülkedir

Üç mevsim 12-10-2009 18:22

Ahmet Kaya'nın bi eli yağda bir eldi baldaydı ha..

Bazıları devletçilik oynamaktan asıl durması gereken yeri unutmuş.

Bu mücadele esasında statüko ile ezilen halk kesimlerinin mücadelesidir. O gün Ahmet Kaya ve Kürt halkına eziyet eden yönetim Ergenekondu, Ergenkon'un başta olduğunu düşünün ondan sonra konuşun. Ahmet Kaya çıkmış isyan etmiş çok mu.. Bunu bu forumda defalarca anlattık artık nasiplenmek isteyene kalmış. Gerisine selama deyip geçeriz, biz anlatmaktan yorulduk bazı kof zihniyetler anlamamaktan yorulmadı.

İki Damla Gözyaşımla Satıldım Pazarlarda
Kırdılar Yüreğimi Kırdılar Azarlarla
Sürgünlere yolladılar
Sabah dörtte yağmurlarla
Ben yandım siz yanmayın Allah aşkına

Asi_isyankar 12-10-2009 20:08

Saf Kürtler var evet.
Ancak saf Kürtlerden çok, çok şey bildiğini sanan
bazı talihsiz şahsiyetler var.. Yazık.. Başka birşey demiyorum..

Ölen bir insanın ardından "Şerefsiz" diyen kişi
veya kişilere ne denmeli biliyor musunuz.?
"İnsanlıktan nasibini henüz pek alamamış.." denmeli...!

hipermuhafazakar 12-11-2009 23:16

Alıntı:

Asi_isyankar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 692897)
Saf Kürtler var evet.
Ancak saf Kürtlerden çok, çok şey bildiğini sanan
bazı talihsiz şahsiyetler var.. Yazık.. Başka birşey demiyorum..

Ölen bir insanın ardından "Şerefsiz" diyen kişi
veya kişilere ne denmeli biliyor musunuz.?
"İnsanlıktan nasibini henüz pek alamamış.." denmeli...!

Sen misin insanlık öğretecek kişi ??? Biz ne gösteriyoruz , pkk - öcalan bayraklarıyla olan (yani pkk'ya) verdiği konseri ! Böyle yapanı varın siz tanımlayın bakalım görelim. Meseleyi başka mecraalara çekmeyin. Kanında bozukluk olmayan o konseri gören her Türk şerefsiz der, ve azdır bile.

Asıl insanlıktan nasibi olmayan, o bayraklar altında o hainlere konser verendir ve bu kansızı hala korumaya çalışan zavallılardır.

erdemkepenek 12-12-2009 00:44

İsmini zikredip prim vermemeli. Onun nasıl bir insan olduğunu tartışmaya gerek yok ! Bölücü başından bir farkı yok. Ha adamın ölüp ölmediği de meçhul:)

EZEL 12-19-2009 08:01

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 692451)
Evet budur.
Ahmet Kaya'ya en şoven tepkiyi verip en azılı sanatçı düşmanı Serdar Ortaç'tı.
ÖZÜR DİLEDİ.

Gerçek ve olması gereken buydu.

Şimdi sıra, Magazin Gazetecileri Derneği' ödül töreninde Kaya'ya linç girişiminde bulunan Serdar Ortaç ve avanesinin peşinden gidip ertesi günlerde Ahmet Kaya adına başlatılan psikolojik harbte, manşetine Ahmet Kaya'nın fotomontaj olan bi fotoğrafını koyup "VAY ŞEREFSİZ" yazan HÜRRİYET Gazetesindedir.

Özür sırası sizdedir.
Ortaç dahi diledi.
Dilemez iseniz o iki kelimeyi sizin alnınıza yapıştırmak da bizim en doğal hakkımız:

VAY ŞEREFSİZ HÜRRİYET!.

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 692522)
Ahmet baba yaşasaydıda bugünleri görseydi. Onu devletin yalakası köpeği olup satanlar tarih önünde hesap verecekler !

Alıntı:

Asi_isyankar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 692616)
Allah kimsenin hakkını kimsenin yanına bırakmaz.
Ahmet Kaya'ya hala bir "hain(!)" gibi bakanlar
büyük bir talihsizlik içerisindeler...

"Beni bilimle anla iki gözüm, felsefeyle anla
ve tarihle yargıla.."
Ahmet Kaya...

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

58 SANİYEDEN İTİBAREN İZLEYİN
VALLAHİ APOYU ÖZLEDİK DİYEN BİRİNİ SAVUNMAK NE GİBİ BİR GAFLETTİR ARKADAŞLAR ? BAŞBAKANIN BU GÖRÜNTÜLERDEN HABERİ OLSA ODA AHMET KAYANIN ADINI ANMAZDI...

HALA AHMET KAYAYIMI SAVUNUYORSUNUZ ? ADAM HAİN İŞTE HAİNLİĞE KILIF BULUNMAZ HAİNLERİN KAFASI KOPARILIR ...

Üç mevsim 12-19-2009 13:28

Şu sokak serserisi ülkücülerden bin kat daha değerlidir Ahmet Kaya gözümde. Andımız konusundaki mesajımı aynen buraya aktarıyorum; "İnsanları zorla Türk yapma projesinin aşağı yukarı 100. senesinde ıkçılar dalya diyorlar ama dönüp arkaya baktığımzıda bir arpa boyu yol yok, olamaz da. Adam kendini Ahmet diye tarif ediyor bizimkiler tutturmuş yok sen Ahmet değil Mehmetsin. Adam ya Ahmetim diyor hayır Mehmetsin. En sonunda adam Ahmetim ulan diye patlayınca pirincin taşını ayıklamak bize düşüyor. Bazı kafasızlar yüzünden ülkenin geldiği karmaşayı çözmek için uğraş dur şimdi."

Ahmet Kaya'nın şunca yıllık hayatının içerisinden cımbızla çekilmiş bir videoyu temcit pilavı yaparak onu karalamak tarihi gerçeğe saygısızlıktır. Zamanı okuyamayanlar.. Zaman kurbanı diyelim onlara yanlış algılara sahipler. Ahmet Kaya bunu Öcalan yakalandıktan sonra söylemiş. O dönemi incelerseniz APO yakalanınca barış umudu doğmuştu şimdikine benzer bir ümit ışığı görünüyordu, herkes artık terörün bitebileceğini söylüyordu. Bu şarkı bunun üzerine söylenmişti.

O dönemi yaşayan bir Kürt için bu sıradan bir videodur. Ama rahat koltuğunda oturanlar için "ooo hain" durumudur. Güneydoğu'yu zerre bilen orada PKK ile Kürtlerin arasında böyle keskin çizgiler olmadığını dönemin ruhu gereği olamayacağını; PKK'nın, devletin bölgede yaptığı zulümlere başkaldırdığı için ister istemez halk tarafından tutulduğunu anlar.

Hiçbirşey bilmeden ya da Güneydoğu zulmünü inkar ederek, deve kuşu gibi tek taraflı kof bir zihniyetle ikide bir Ahmet Kaya'ya hain, şerefsiz diyenlerin zerre ciddiyeti yoktur, cehaletlerine acırım.

Hadi ırkçı zümreyi biliyorduk da AK Parti içinde sokak zihniyetine sahip bu kadar zavallı olduğunu bilmiyorduk.

El Emin 12-19-2009 14:01

Geçte olsa birşeyleri anlamak ve özür dilemekte bir erdemdir.
En büyük erdem ise hatayı yapmamaktır.
İnsanlık halidir o çağın getirmiş olduğu hatalardan dolayı olabilir.
Anlaması ve açıklaması güzel.Sanatçılarımızın bir çoğunun demokratik açılıma ve hükümetimize sahip çıkması da beni çok sevindiriyor...

hipermuhafazakar 12-19-2009 14:07

Özgün İradesiz genç, benim gözümdede serseri ülkücüler ahmet kayayı savunmaya kalkan zavallılardan daha değerlidir. Hemde dağlar kadar fark ile.

O video birçok şeyin aslını gösteriyor, boşuna hikayeler üretmeyin bize. PKK 70'li yıllardan beri vardı ve öldürüyordu. Ve bu terör örgütü ahmeti mehmet yapılıyo diye falan kurulmadı. Düşmanın düğmeye basmasıyla kuruldu ve yaşadı. En kahpe yollarla onbinlerce vatandaşımızı askerimizi katletti. Kundaktaki bebeleri doğmamış bebeleri bile öldürdüler sen kalkmış onların resimleriyle verilen konsere yok yakalanmadan önceydi, yok cımbızlıyorsunuz diyorsun ! Tam ama tam DTP AĞZI KONUŞUYORSUN ! Asıl böyle konuşanların AK Parti forumunda ne işi var. Neymiş devletin bölgede yaptığı zulümlerden dolayı pkk'yı tutuyorlarmış. PKK'nın 30 yıldır yaptığı neydi peki ???

ahmet kayamı dinliyorsunuz kimi dinliyorsanız dinleyin umurumuzda değil. ama kalkıpta tarihin kahpe en kanlı terör örgütünün Türk milletinin can düşmanın resimleri bayrakları destekleri altında konser veren bir şerefsizi bize savunmaya kalkmayın!!!

All times are GMT +3. The time now is 19:41.