Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   SİGARA ZAMMINI PROTESTO EDİYORUM!!! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=122109)

Berr Ak 01-07-2010 01:54

Sigaraya zam yaparak içimi azaltamazsınız sadece insanları daha ucuzunu tüketmeye sevk edersiniz.Bunun bir çare olduğunu düşünmüyorum.İnsanlardan bilinç oluşturmadıktan sonra zam "hikaye".Bence gereksizdi.

CeVHeR 01-07-2010 04:37

Alıntı:

Berr Ak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 699080)
Sigaraya zam yaparak içimi azaltamazsınız sadece insanları daha ucuzunu tüketmeye sevk edersiniz.Bunun bir çare olduğunu düşünmüyorum.İnsanlardan bilinç oluşturmadıktan sonra zam "hikaye".Bence gereksizdi.

Sigaraya zam yaparak içimi azaltamazsınız ama ilkokul çağlarına kadar düşen sigaraya başlama yaşını daha yukarılara çekebilirsiniz ;)
Daha ucuz yöntem ancak tütün alarak sarmak olacaktır, yalnız insanlar belli bir yaşa kadar sigarayı ailelerinden gizli içerler. Bir paket sigara alıp onu saklayabilmek kolaydır ama tütün için aynı şeyi söyleyemeyiz. Ve temini zordur ;)

El Emin 01-07-2010 11:22

Bu yaşıma kadar irademle direndim..
Bu yaşımdan sonrada pahalılığından dolayı içemeyeceğimdir..
Güzel....Çok Güzel..

BuRaK ReiS 01-07-2010 19:29

Yapsınlar abicim.Sigaraya zam yapsınlar.Şu zehire para verceklerine ailelerine harcasınlar. Resmen parayla ölüm satın alıyorlar.

Eşref 01-07-2010 21:08

Alıntı:

Ucuz sigara daha az zehirliyormuş. (Tütün kalitesi düştüğü için) ;ı:

Ömer Bekir 01-07-2010 22:49

Alıntı:

Tam 16 arkadaşım sırf bu yüzden hemde zengin oldukları halde,evet sırf bu yüzden sigarayı bıraktılar..İsterseniz hepsini tek tek sizlere gösteririm..Artık varın gerisini siz düşünün..

hipermuhafazakar 01-07-2010 23:22

Dumanlı havaları arayanlara tavsiyem, Ekrem Dumanlı'nın yazdığı sayfada gezinsinler :hihi2:

Özgür Çağrı 01-07-2010 23:33

Bizim sınıfta tek sigara içmeyen bendim ama bu son zamlardan sonra bana benzeyen 2 arkadaş daha oldu. ( Erkekler )
Yapın valla işe yarıyor ben görüyorum .

Sevban 01-08-2010 02:08

Sigara fiyatları aşağı çekildi biraz... :) Rekabetten dolayı...

unnamed 01-08-2010 02:41

evet şükürler olsunki sigara zammı bir nevide olsa gerçi çekildi...
kimi içer kimi içmez herkesin sonuçta kendi tercihir, ama açık alanda içilene kimse karışmaz. zaten kapalı alanlarda yasak. içmemeyi seçenler içenler içinde lütfen abuk sabuk yorum yapmasınlar, tiryaki olarak buna herşekilde cevabımı veririm....
bu bir hak hukuk meseleside değil...bunu kendine hak zanneden arkdaşlarada olmayacak duaya amin demeyin derim(buda ufak bir tavsiye olsun)

All times are GMT +3. The time now is 20:21.