Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Yanlı haber yaptığını düşündüğünüz tv haber bülteni hangisidir? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=124718)

hipermuhafazakar 02-21-2010 01:31

Alıntı:

uranyum Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 717333)
:güzel::güzel::güzel:

yukarıdada enleri yazdım.düşünmeye de yasak koyacaklar:)ama ben seviyorum ak patilileri ve cemaattekileri ve ülkemin insanlarını...

yazdıklarımda seviyesiz hiçbir kelime olmamsına ragmen seviyesizlikle itham edilmek yalan yakıştırması yapmak pek de adilane değil ya neyse...:)

hayırlı geceler....

Samanyolu TV'ye laf etmek, onu gözlerden gönüllerden düşürtecek yazılar yazmak, hele Star gibi bir kanalla yan yana koymak seviyesizliğin en önde gidenidir ! Böyle yaparak anca kendinizi mahvedersiniz, başka hiçbirşeyi değiştiremezsiniz.

Cihan_ŞümuL 02-21-2010 01:37

Alıntı:

hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 717478)
Samanyolu TV'ye laf etmek, onu gözlerden gönüllerden düşürtecek yazılar yazmak, hele Star gibi bir kanalla yan yana koymak seviyesizliğin en önde gidenidir ! Böyle yaparak anca kendinizi mahvedersiniz, başka hiçbirşeyi değiştiremezsiniz.

çok özür efendim yanlış anlattım kendimi.

ben onu starla aynı kefeye koymadım.koymam da .

şu anlamda dedim.

star bu hükümeti kötülemek için o kadar saçma yalan yanlış haber yapıyor.kinleri dündar ın gözünden okunuyor.

samanyolu ise tam tersi.

ikisini zıt örnek olarak vermiştim ama bu şekilde anlayacagınız aklıma gelmemişti.o şekilde anladıgınız içindi demek o hiddet.haklısınız.:)

redyellow 02-21-2010 01:40

Alıntı:

hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 717478)

Uslubunuz hiç güzel olmamış.

Samanyolunu yanlı görmek suç mu?

Bakın yanlı diyoruz, kötü,ahlaksız vs. değil.

YANLI.

STV yanlı yayın yapmaktadır, bu doğrudur.

TV5 de yanlı yayın yapmaktadır, bu da doğrudur.

Burda mühim olan bu YANLI ne tarafdan?

doğrudan yana mı yanlışdan yana mı?

Bu başlığın sorusuna mesela ben tüm kanallar yanlı yayın yapıyor diyerek cevapladım kendime.

Yanlı olmayan kanal yoktur.

Artı samanyoluna da laf edilebilir başkasına da, mühim olan o lafın içinde kötü söz, hakaret vs. olmasın.

Biraz daha dikkat etseydiniz uslubunuza daha hoş olurdu diye düşünüyorum.

Takdir sizlerin!

redyellow 02-21-2010 01:42

aha ben yazıyı yazarken sayın uranyum gerekli açıklamayı yapmış zaten:)

Özgür Çağrı 02-21-2010 01:43

say say say bitmezki :)

show kanald star stv kanal7 tv5 bengütürk halktv avrasya vs. vs.

herkes bir tarafı tutuyor.

ne demişler düşünmek taraf olmaktır

Hiç kimse çenesini yormasın Türkiyedeki tek tarafsız kanal trt kanallarıdır. Diğerlerinin tarafsızlığı lafta.

ama şıklardan en taraflı olan starı işaretledim :)

İsmail EKİCİ 02-21-2010 01:45

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 717483)
Uslubunuz hiç güzel olmamış.

Samanyolunu yanlı görmek suç mu?

Bakın yanlı diyoruz, kötü,ahlaksız vs. değil.

YANLI.

STV yanlı yayın yapmaktadır, bu doğrudur.

TV5 de yanlı yayın yapmaktadır, bu da doğrudur.

Burda mühim olan bu YANLI ne tarafdan?

doğrudan yana mı yanlışdan yana mı?

Bu başlığın sorusuna mesela ben tüm kanallar yanlı yayın yapıyor diyerek cevapladım kendime.

Yanlı olmayan kanal yoktur.

Artı samanyoluna da laf edilebilir başkasına da, mühim olan o lafın içinde kötü söz, hakaret vs. olmasın.

Biraz daha dikkat etseydiniz uslubunuza daha hoş olurdu diye düşünüyorum.

Takdir sizlerin!

Ben Yanlı haber yaptığını düşünmediğim bir kanal yok derken bunları kastetmiştim

baştan sonuna kadar katılıyorum yazınıza.

Ukbâ 02-21-2010 10:19

Demokrasi ve millet karşıtı her tür haber ideolojik bahceyi besler. O yüzden miletin değerinden uzak haber yapan bütün kanallar taraflıdır. Taraflı olmaktan daha çok hangi tarafta olduğunun hesabını yapmak gerek. Kimin hangi tarafta olduğuda belli zaten. Kartel basın ve avaneleri milletin karşısındadır her zaman.

Furkan-ı İcmal 02-21-2010 10:37

Samanyolu Televizyonu, Atv, Kanal 7, 24 tv, Samanyolu Haber, İlk aklıma gelenler. Habewrcilik muhalif olmaktır. Habercilik soru sormaktır. Habercilik Laik Çağdaş ve modern bir ülkeden yana olmaktır. Ama bu kanallarda hiçbiri yok. Birilerinin Ulusal Kanal, ART, Star tv, Haber Türk gibi televizyonlardan ders alması lazım

Ertuğrul ÖZGÜL 02-21-2010 10:40

Sabah sabah güldürdün beni....;D

Furkan-ı İcmal 02-21-2010 10:42

Biz de sizin halinize bakıp bakıp gülüyruz kanallarınızın iftira atmak fitne çıkarıp ortalığı karıstırmak için yazdığı senaryolar ve komplo teorileri sit-kom dizi tadında.

All times are GMT +3. The time now is 05:42.