Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Kültür-Sanat (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=336)
-   -   ATV' nin Dizileri Açılımları Çoktan Başlattı... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=125595)

SSS 03-20-2010 09:40

Alıntı:

DEVRİK CÜMLE Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 720918)
Sizin yandaşınız olmayan, AKP yi pohpohlamayan, Bülent Arınç'ın göz yaşlarını göstermiyorlar diye değil mi? Evet sizin dümen suyunuza gitmeyen bir medya ya ergenekoncudur zaten ya darbeci ya faşisttir.

ÖYLEDİR :saygılar:

Ömer Bekir 03-20-2010 10:42

Aaa..Turşucu gelmiş..;D

Hoş geldin Turşucu..Nasılsın bakalım,keyfin yerinde mi.?

.:Ay_Yıldız:. 03-20-2010 11:11

Bazı kanallarda kültürleri yozlaştırma açılımına başladı. Dikkat ederseniz, farklı dizilerde aynı konular dönüyor. Bu haftalardaki konu, Türk gelenek ve ahlakına uymayan "eve kız atma" empozesi. Bunun örgütlenmiş planlı bir uygulama olduğuna inanıyorum. Ve Reytinglerine bakılırsa başarıyorlar.

Cihan_ŞümuL 03-20-2010 11:26

Alıntı:

DEVRİK CÜMLE Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 720908)
ATV - AKtv oldu, TRT (Tayyip Radyo Televizyon) oldu, Samanyolu, Kanal 7 zaten malum

öyle olsa idi unutulmaz denen ensest ilişkileri millete haklı gerekçelerle sunan dizinin yayınlanmasına izin vermezdi.İzin veriyorsa bence aktv değildir.

bende bir zamanlar öyle sanıyordum.:(

Uysal 03-20-2010 11:30

Ama AKP'liler bihtere behlüle laf ederler damadın kanalındaki bu olaylara ses çıkartmazlar. Bu n e perhız bu ne lahana tursusu. Kaldı ki askı memnu da ensest bır ılıskı de yok. Zira Adnanın karsı behlulun oz yengesı degış yanı aralarında bır akrabalık bagı da yok

.:Ay_Yıldız:. 03-20-2010 11:32

Alıntı:

TAŞ DEVRİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 720938)
Ama AKP'liler bihtere behlüle laf ederler damadın kanalındaki bu olaylara ses çıkartmazlar. Bu n e perhız bu ne lahana tursusu. Kaldı ki askı memnu da ensest bır ılıskı de yok. Zira Adnanın karsı behlulun oz yengesı degış yanı aralarında bır akrabalık bagı da yok

Senin öz olmayan yeğenin gelsin eşine duygusal oyunlar oynasın o zaman görürüm bu yorumunu.

Uysal 03-20-2010 11:33

Ama bu ''ensest'' tabır edılemez bu bir. Ikıncısı oncelıkle kendı yandas kanalınızda yayhınlananlara bakın ondan sonra konusun. Ask ve cezada cocuk dovuluyor uyusturucu makul gorunuyor.

.:Ay_Yıldız:. 03-20-2010 11:35

Alıntı:

TAŞ DEVRİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 720941)
Ama bu ''ensest'' tabır edılemez bu bir. Ikıncısı oncelıkle kendı yandas kanalınızda yayhınlananlara bakın ondan sonra konusun. Ask ve cezada cocuk dovuluyor uyusturucu makul gorunuyor.

Ensest diye tabir edilemezse ahlaksız namussuz bir ilişki diye tabir edilir. Ayrıca ben Atv'deki hiç bir diziyi izlemiyorum bunu bana anlatma.

Uysal 03-20-2010 11:39

He sen STV deki her kılığa giren bir adam var. Adam aslında ölü ama dünyaya geliyor millete yerdım ediyor. Onun hocası var bır de sakallı sözümona ikisi evliya bir orda öbur tarafta bir buradalar.Neydi o 5. boyut mu ne Kollama falan ızlersın sen

.:Ay_Yıldız:. 03-20-2010 11:42

Televizyon benim değil mi? Senin ahlaksız dizilerine karışmıyorsam sen de her ota atlama derim.

All times are GMT +3. The time now is 03:12.