![]() |
Alıntı:
ÖYLEDİR :saygılar: |
Aaa..Turşucu gelmiş..;D
Hoş geldin Turşucu..Nasılsın bakalım,keyfin yerinde mi.? |
Bazı kanallarda kültürleri yozlaştırma açılımına başladı. Dikkat ederseniz, farklı dizilerde aynı konular dönüyor. Bu haftalardaki konu, Türk gelenek ve ahlakına uymayan "eve kız atma" empozesi. Bunun örgütlenmiş planlı bir uygulama olduğuna inanıyorum. Ve Reytinglerine bakılırsa başarıyorlar.
|
Alıntı:
bende bir zamanlar öyle sanıyordum.:( |
Ama AKP'liler bihtere behlüle laf ederler damadın kanalındaki bu olaylara ses çıkartmazlar. Bu n e perhız bu ne lahana tursusu. Kaldı ki askı memnu da ensest bır ılıskı de yok. Zira Adnanın karsı behlulun oz yengesı degış yanı aralarında bır akrabalık bagı da yok
|
Alıntı:
|
Ama bu ''ensest'' tabır edılemez bu bir. Ikıncısı oncelıkle kendı yandas kanalınızda yayhınlananlara bakın ondan sonra konusun. Ask ve cezada cocuk dovuluyor uyusturucu makul gorunuyor.
|
Alıntı:
|
He sen STV deki her kılığa giren bir adam var. Adam aslında ölü ama dünyaya geliyor millete yerdım ediyor. Onun hocası var bır de sakallı sözümona ikisi evliya bir orda öbur tarafta bir buradalar.Neydi o 5. boyut mu ne Kollama falan ızlersın sen
|
Televizyon benim değil mi? Senin ahlaksız dizilerine karışmıyorsam sen de her ota atlama derim.
|
All times are GMT +3. The time now is 03:12. |