Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Başınızı açın problem çözülsün! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=126242)

redyellow 03-30-2010 16:59

Alıntı:

Başınızı açın problem çözülsün!
Bunu söylemek ahlaksızlıktır, alçaklıktır.

Nokta.

Hakan Özkan 03-30-2010 20:28

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 725446)

Bunu söylemek ahlaksızlıktır, alçaklıktır.

Nokta.

Hemde nasıl. İnsanlık onurunu hiçe sayan hazımsızlar elbet cezalarını çekecekler

Özgür Çağrı 03-30-2010 20:41

Niye Şaşırıyoruz ?

Chp
İzmir
Başörtüsü yasağı

gayet normal geldi şahsen ..!

Hakan Özkan 03-30-2010 20:43

Bölgesel ve kumsal yönü ile öyle Furkan kardeş sorun köhne zihniyetin bataklığı.

siyah gül 07 03-31-2010 13:05

Biz onların bu yaptığına şaşırmıyoruz sadece bizim halkımız uyuyorsa onların uyanmasını istiyoruz cehape zihniyetinin seçim öncesi çarşaf açılımı yapıp seçim sonrası çarşaf yırtan bi zihniyet olduğunu biliyoruz sadece Atatürk ün arkasına sığınan bu zihniyete inanan halkımız insanı var malesef onların gerçekleri görmelerini

Ve kirli ellerin Başörtümüzden çekilmesini istiyoruz sadece
Çok şeymi bu isteğimiz :(

Feride 03-31-2010 13:25

Alıntı:

siyah gül 07 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 725716)
Biz onların bu yaptığına şaşırmıyoruz sadece bizim halkımız uyuyorsa onların uyanmasını istiyoruz cehape zihniyetinin seçim öncesi çarşaf açılımı yapıp seçim sonrası çarşaf yırtan bi zihniyet olduğunu biliyoruz sadece Atatürk ün arkasına sığınan bu zihniyete inanan halkımız insanı var malesef onların gerçekleri görmelerini

Ve kirli ellerin Başörtümüzden çekilmesini istiyoruz sadece
Çok şeymi bu isteğimiz :(

Çok şey mi istiyoruz..!! cümlesini duymak dahi ne kadar hazin geliyor bana..

Dini inançların, bu şekilde (sözde!) bir halk temsilcisi tarafından ayaklar altına alınması ne kadar trajik bir durum..

Bunlar başlarını yastığa koyunca rahat uyuyabiliyorlar mı acep. Gerçekten merak ediyorum. Rahat olmasalar yaparlar mı diyoruz mutlaka..Öyle evet..Göz göre göre insanların hakkını gaspedip, sonra da gayet rahat bir edayla başınızı açın, kurtulun!! diyebilenlerin nasıl bir halet, nasıl bir vicdan anlayışı içerisinde olduklarını anlayamıyorum..Anlamak da istemiyorum..

Allah hidayet versin demekle yetiniyorum.. Zira, bu zamana kadar ki bunca yürek feryadına kulak tıkayan bir zihniyete daha başka ne denilebilir ki..!

BlueMoon 03-31-2010 15:02

başörtüsüne karşı çıkanların imanı da şüpheli.

daha düne kadar "islamcılık tehlikesi baş gösteriyor" diyenler bu zihniyetler değilmiydi ?

redyellow 03-31-2010 16:43

Alıntı:

Olcay ATAY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 725744)
başörtüsüne karşı çıkanların imanı da şüpheli.

daha düne kadar "islamcılık tehlikesi baş gösteriyor" diyenler bu zihniyetler değilmiydi ?

İNSANLIĞI DA ŞÜPHELİ...

Feride 03-31-2010 18:35

Alıntı:

Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 725739)
Dünya değiştiği halde bizdeki aklı evvel olan yasakçı zihniyetin değişmemekte direnmesi sürekli dehşetengiz tavırlar sergilemesi vahşettir.Kanunsuz olduğu gibi keyfi noktalara sahip olan yasağın sık sık karşımıza çıkması üzüntü verici.

Yalnış olan bu uygulamayı ısrarla yürütmeye çalışanların vicdan balanslarında büyük hasar olduğunu düşünüyorum. Toplumun dokusuna büyük zarar veren bu tür olaylar farklı giyim , farklı anlayışların bir arada yaşama heyacanını katlettiğine günden güne bireylere sızan fitnenin başını çekebileceğine dikkat çekmek isterim.

Vicdan balanslarındaki hasarın büyük hem de çok büyük olduğu aşikâr..Çok güzel söyledin gerçekten..

İnşaAllah bu hasar, daha derin yaralara sebebiyet vermeden bir an evvel kapanır (hayırlısıyla)..

All times are GMT +3. The time now is 06:18.