Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Ahmet Türk'e saldırı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=127023)

hipermuhafazakar 04-13-2010 00:19

bunlar kesin saldırı olacağını bile bile gitmişlerdir..senaryo önceden ellerine verilmiştir her zamaki gibi, onu ezberleyip öyle gitmişlerdir..ben böyle inanıyorum.

EpiVaTeS 04-13-2010 00:40

Şahsen A.Türk'e yapılmasına üzüldüm...
zira bu emine ayna gibi değildi...
E.Aynaya vursaydı...
Kalkıp alkışlardım bile...

Hüdaverdi 04-13-2010 04:01

Videosunu demin izledim, A nokta Türk'ün yanındakilerde boş durmamış ki uçan tekmelerle saldırmışlar.
Olayın ardından emniyet müdürü yardımcısı görevden alınmış,ne alaka çözemedim.İlla bazı şeyleri 'yumuşak' göstermek için görevden alınmasımı gerekir insanların ?

A nokta Türk terörist birisi değil mi ? Bu yüzden saldırıların olması gayet doğal.
İnsanlar ''dağa çıksam da şu teröristlerin'' diye devam eden söylemleri oluyor doğal olarak,dağdakilerden tek farkı elinde silah olmayan A nokta Türk'e saldırı yapılmasıda gayet doğal.

Doğru mu ? Değil.Ama hak ediyor mu ? Daha fazlasını.Bu olay bdp nin ekmeğine bal sürecek elbet,bu olay olmasa dahi elbet onlar kendi kendilerinede bal sürecek olaylar yaratır.

İnsanlar artık yediremiyor bdp il teşkilatların açılışında kandilden gelen teröristlerin açılışına katılmasını,bu gelen teröristlerin göz altına alınamayışını,aponun doğdu evi türbeye çevirişini.

Biz 'hoş' yaklaştıkça görüyoruz ki teröristler daha keyfi hareket etmeye başladılar,biz olumlu yaklaştıkça ''belki yumuşarlar gerçekleri görürler'' düşüncesini sahiplendikçe onlar oluşan rahat ortamlarında pkk paçavrasını daha yükseklerde dalgalandırıyorlar.bdp mitinglerinde ''hazır kıta'' gibi duran ve terörist elbisesi giyenler avcı kolunda yürüyerek gövde gösterisi eşliğinde meydanlara geliyorlar bazıları.

Bizim tarafta çok şey gelişti,çok olumlu adımlar atıldı ama onlar aksine gitmiyorlar mı ?
Bunun sonucu insanların bu tür tepkiler vermesi gayet doğal.

Eğitim,herşeyden önce eğitime öncelik verilmeli.Aksi halde Osmanlı imparatorluğu zamanında bilmem ne isimli ''kürt imparatorluğu var'' diye kendilerini avutanlar var oldukça bu karşı duruş devam edecek.Kürtçülük ve Türkçülüğün önüne geçilmedikçe kan akmaya devam edecek malesef.

unnamed 04-13-2010 06:23

Böyle bir saldırı yapılmaması daha iyi olurdu. Zaten ülke olarak Anayasa değişikliği ile boğuşurken şimdi gündeme bu adamlar oturacaktır. Bak işte bize neler yapıyorlar, duruşmaya bile katılamıyoruz, bu insanlar bizleri içlerinde hazmedemiyorlar vb.söylemleri duyarız yakında.

xhidayet 04-13-2010 10:19

Alıntı:

Sivil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 731713)
Karadenizde çok büyük oyunlar oynanıyor.. Rahip cinayetinde, Hrant Dink cinayetinde falan da bunları gördük. İsmail Türüt gibi adamlar olduğu sürece fatihalar yasinler bitmez karadenizde..dikkatli olmak gerek milliyetçilik adı altında ülkeyi karıştıran provakasyonlar gerçekleştiriyolar..

Bir zamanlar bir Vali vardı..eski İstanbul Emniyet Müdürlüğünde de bulunmuştu...

Fındık toplamak için şehre gelen DOĞU lu vatandaşları şehre sokmamak gibi büyük başarılara imza atmıştı...:@

Açıkçası bu provakasyonun yapılamsına sebep: 'Samsun Vali'sinin derhal görevden el çektirilmesi gerek ki...
diğerleri de işlerini adam gibi yapsın...:şaşkın:

Her şeyi bırakın zamanlamaya bakar mısınız?!...???

Eshefle kınıyorum...:kızdım:

Akl-ı Selim 04-13-2010 10:59

Arkadaşlar bunun doğru ve yanlışlığını bile burada tartışıyor olmak bence bir handikap ve açılımı kavrayamama...........
lütfen yarın vereceğimiz muhtemel şehitler şuanki milliyetçi duygularınızın hiçbirini teskin etmeyecektir.

herkes akl-ı selim ile hareket etmeli..En azından bu açılımın ne manaya geldiğini bilen bilmesi gereken bizler ...........

Ukbâ 04-13-2010 11:06

Alıntı:

Akl-ı Selim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 732042)
Arkadaşlar bunun doğru ve yanlışlığını bile burada tartışıyor olmak bence bir handikap ve açılımı kavrayamama...........
lütfen yarın vereceğimiz muhtemel şehitler şuanki milliyetçi duygularınızın hiçbirini teskin etmeyecektir.

herkes akl-ı selim ile hareket etmeli..En azından bu açılımın ne manaya geldiğini bilen bilmesi gereken bizler ...........

Kesinlikle partimizin başlatmış olduğu açılıma kurşun sıkma anlamına gelebilecek provakasyon bile diyebilirz. Haketti etmedi mevzularının yapılması şu sürecte abesle iştigal. Bir takım hassasiyetler gözetilmeden hissi yanaşılmaması umudu ile.

Hüdaverdi 04-13-2010 15:01

Şuda çok acı bir herçek. 1'isi eylemci,1'isi yoldan geçen kişi ölüyor olaylarda ve öldüren koruyucu 'maşa' olarak gündeme düşmüyor ama bu yumruklu saldırıyı yapan vatandaş hemen 'maşa' olarak gündeme düşüyor.Baya ilginç.

Bir diğer trajikomik olay ise Ah nokta Türk hastaneye kaldırılırken hastane önünde bir grup 'kürdistan seninle gurur duyuyor' diye çemkirmiş.

Her nedense samanyoluhaber saldırıyı gerçekleştirene karşı ''alçak'' demesine rağmen,kürdistan diyenlere neden 'yumuşak' davranıyor ? Hangi hakla ?

Veya,internethaber.comda yazan hadi özışık,saldırıyı yapana karşı ''soytarı'' diyebiliyor ve yalakalık yapabiliyorda,ne de kürdistan diye ahmet türkü kaşılayanlara sessiz ? ''Ona atılan tokat bana atılmıştır'' diyen yalakalar yaladıklarıyla boğulur.

Bazıları hoş görülü,sakin görüneyim derken ''kürtçümü'' oluyor farkında olmadan ?

Ukbâ 04-13-2010 15:10

Hüdaverdi kardeş seni anlıyorum. Lakin hissi davranıyorsun. Her iki tarafın hoşgörüsüzlüğünden beslediğimiz mihrakların bize zarar verdiğini görmek için ne kadar da kavga etmemiz gerekecek . Ortada suclu arama yerine ülkenin içinde olduğu sıkıntılı sancılı dönemi dikkate almadan birilerinin ateşlemek istediği fitil olmama adına kim akıllı ise onun sağduyusu millet olarak bizi bir arada tutacaktır , yoksa hamaset yaparak artistlik yaparak duygusal davranarak bu işler düzmez , ortada adice tasarlanmış provakasyon var bırakalım ona yapılmış da diğerlerine yapılmamış diye ortalığı germeye çalışan fitne yuvalarına imkan vermeyelim ne dersin , bu tür durumlar ile ne millet sevgisi ne vatan sevgisi ölcülür milletini seven devletini seven adam oyuna gelmez oyuna gelmemenin adıda her şeye rağmen sağduyu elden bırakmamaktır , yığınla insanalrın duygularını sömüren basın ve sivil toplum hatta siyasi kanat varken birde bunlara biz alet olmayalım.

izmirliii 04-13-2010 15:19

Alıntı:

hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 731881)
tamam saldırının arka planında başka hesaplar planlar olabilir ama bu ahmet türkü bu kadar adam yerine koymanıza değer vermenize şaşmamak elde değil..kimmiş ahmet türk ??? ne kadarda zayıf hafızalısınız, milleti içerden yakıcak fitne ateşlerinde ilk ateşi yakanlardan biri değilmiydi uzun zamanlar ??? ne faydası olmuş ahmet türkün ???

http://www.stargazete.com/politika/a...ber-139576.htm

katılıyorum

All times are GMT +3. The time now is 03:39.