Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Kuran ve Sosyalizm (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=127326)

novek 04-17-2010 21:17

Alıntı:

crownless king Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 734545)
o zaman seni akıl süzgecinden geçirip tekrar komünizmi analiz etmeye davet ediyorum..
işe marxın ateist olduğunu kavramakla başlayabilirsin.

hristiyan bir din adamı ne demiş biliyormusun.
ben kapitalizmi markstan öğrendim.
karşı çıkmam gerekginide incilden ogrendim demiş.

Erhan KARACA 04-17-2010 21:18

Novek liderin önderin vesairen kim? hayatta sosyalizm adına örnek aldıgın kişi kim?

crownless king 04-17-2010 21:19

Alıntı:

yeahh Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 734551)
E konu nereye geldi şimdi.Ahmet Altan'da ateist soysuzun teki ama sırf belli çevreleri hedef alıyor diye bayılanlar var adama hem de muhafazakar çevreden..

ateist olmak başka. insanlara ateizmi aşılamak başka. ;)
hem ahmet altanın ateist olduğuna dair elinde belgeler varmı ben ilk defa senden duyuyorumda.

novek 04-17-2010 21:21

Alıntı:

Erhan KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 734555)
Novek liderin önderin vesairen kim? hayatta sosyalizm adına örnek aldıgın kişi kim?

işçiler-emekçiler.
sömürülenler.

crownless king 04-17-2010 21:22

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 734553)

hristiyan bir din adamı ne demiş biliyormusun.
ben kapitalizmi markstan öğrendim.
karşı çıkmam gerekginide incilden ogrendim demiş.

marx ta demiştirki. din halkın afyonudur. :D peki açıp hiç kuran okumuşmudur. sosyalizmin bazı unsurları kuranda zaten var. (yoksulu gözetme mesela)
ama komünizmin diğer unsurlarıda her yeri kırıp geçiriyor. bu ne yaman çelişkidir novek. sen halk için varım diyeceksin diğer yandan halkı katledeceksin. astığım astık kestiğim kestik diyeceksin. kısaca çarşıçarşıya karşı. komünizm kendine de karşı:D

Erhan KARACA 04-17-2010 21:23

Bla bla bla.. Ak partiye oy vermeyecegin aşikar kime oy vereceksin peki. sömürülen Chp'ye mi işçi dogu perinçek'e mi? milleti ak parti'den sogutup hangi siyasi partiye yönlendirmeye çalışıyorsun.. yoksa ak parti olmasında kim olursa olsun mu diyorsun..?

novek 04-17-2010 21:25

Alıntı:

crownless king Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 734562)
marx ta demiştirki. din halkın afyonudur. :D peki açıp hiç kuran okumuşmudur. sosyalizmin bazı unsurları kuranda zaten var. (yoksulu gözetme mesela)
ama komünizmin diğer unsurlarıda her yeri kırıp geçiriyor. bu ne yaman çelişkidir novek. sen halk için varım diyeceksin diğer yandan halkı katledeceksin. astığım astık kestiğim kestik diyeceksin. kısaca çarşıçarşıya karşı. komünizm kendine de karşı:D

o afyonu dini suistimal ederler anlamında kullandıgını soyleyenlerde var
yani işçileri kandırmak için zengin sınıf tarafından din afyon olarak kullanılır demiş.
"yani din afyondur. " başka bişey
dini afyon olarak kullanırlar başka bişey.

crownless king 04-17-2010 21:25

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 734560)
işçiler-emekçiler.
sömürülenler.

sömürülenler-işçiler-emekçiler komünizme oy verseydi komünizm iktidar olurdu bu ülkede bu ülkeyi geç tüm dünyada. :hmm:hmm

sen onu bunu bırak bu meseleyi açıkla bakalım.

novek 04-17-2010 21:26

Alıntı:

Erhan KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 734563)
Bla bla bla.. Ak partiye oy vermeyecegin aşikar kime oy vereceksin peki. sömürülen Chp'ye mi işçi dogu perinçek'e mi? milleti ak parti'den sogutup hangi siyasi partiye yönlendirmeye çalışıyorsun.. yoksa ak parti olmasında kim olursa olsun mu diyorsun..?

emin ol 2007 de ak partiye vermiştim.

novek 04-17-2010 21:26

Alıntı:

crownless king Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 734565)
sömürülenler-işçiler-emekçiler komünizme oy verseydi komünizm iktidar olurdu bu ülkede bu ülkeyi geç tüm dünyada. :hmm:hmm

sen onu bunu bırak bu meseleyi açıkla bakalım.

bugun kime komunist desen öcü demiş gibi korkuyor elbette oy vermez oyle bir anti propaganda yapmıslarki.

All times are GMT +3. The time now is 13:18.