Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Fenerbahçe (FB) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=161)
-   -   Türkiye kupası finali TRABZONSPOR :3 FENERBAHÇE : 1 (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=127887)

El Emin 05-07-2010 18:36

Alıntı:

hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 740837)

ne zaman nerede kral olmuştuki fenerbahçe ??? 4 tane kupayla olsa olsa ya kraliçe yada kupa kızı olunur :) ezeli rakipleri sana o kupada kaç kat fark atmış KUPA KATI FARKI

takıyye kralları sizi

Sana birşey diyim mi o dandik kupa müzede olmuş ne olacak olmamış ne olacak.Ben kupan gitmesine hiç üzülmedim fenerin bu derece kötü ve saçma oynamasına kızdım.Küçük hesaplar bize göre değil.

redyellow 05-07-2010 18:49

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 740775)

Günü birlik çıkar dostlukları ne zamandan bu yana dostluk sayılıyor anlamadım ya.Hem başkasının zaferi ile ne avutacağım kendimi paşalar gibi kendi zaferimle sevinirim.

iyi de ben "başkasının zaferi ile avunun" demedim, "günü birlik çıkar dostlukları" edinin demedim ki.

"Biz yalnızız, tek başınayız diye sevinmek yerine "niye yalnızız", "niye dostumuz yok" diye düşünmek daha iyi olmaz mı?"

Dedim.

Neyse uzatmanın pek anlamı yok sanırım.

Madem mennunsunuz yalnızlığınız size hayırlı olsun diyelim kapatalım.

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 740952)

Sana birşey diyim mi o dandik kupa müzede olmuş ne olacak olmamış ne olacak.Ben kupan gitmesine hiç üzülmedim fenerin bu derece kötü ve saçma oynamasına kızdım.Küçük hesaplar bize göre değil.

"dandik kupa"

:)

EpiVaTeS 05-07-2010 18:54

fenerin alamadığı her kupa fenerliler için dandiktir...
alsalardı görürdüm sevinçlerini...

AK_Türk 05-07-2010 18:57

Dandik takımların alamayacağı kadar dandik bi kupa bu Türkiye kupası

hipermuhafazakar 05-07-2010 19:10

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 740952)

Muhammed, fener kupayı en son aldığında sen dünyaya gelmişmiydin ;D

El Emin 05-07-2010 19:11

Benim için gerçekten o kupanın önemi yok her ne ise uzatmayalım çünkü işi cıvıtanlar oluyor bir futbol içinde kırmak kırılmak hoş değil.

El Emin 05-07-2010 19:14

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 740960)
iyi de ben "başkasının zaferi ile avunun" demedim, "günü birlik çıkar dostlukları" edinin demedim ki.

"Biz yalnızız, tek başınayız diye sevinmek yerine "niye yalnızız", "niye dostumuz yok" diye düşünmek daha iyi olmaz mı?"

Dedim.

Neyse uzatmanın pek anlamı yok sanırım.

Madem mennunsunuz yalnızlığınız size hayırlı olsun diyelim kapatalım.

"dandik kupa"

:)

Günümüzde yalnızların özellikleri ortaktır söylemeye kalkışmam herhalde yaşınızdan ötürü kazandığınız deneyime karşı bir ukalalık olur bunu da pek tasvip etmeyeceğimden cevap sizde diyorum.

redyellow 05-07-2010 19:17

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 740968)
Benim için gerçekten o kupanın önemi yok her ne ise uzatmayalım çünkü işi cıvıtanlar oluyor bir futbol içinde kırmak kırılmak hoş değil.

Çok ciddiye alıyorsunuz, arkadaşlar şurda iki lafın belini kırıyorlar:)

Hep ciddi hep ciddi konular sıkıyor insanları bazen böyle stres atıyoruz.

takım için, futbol için asla kimse kimseyi kırmamalı buna aynen katılıyorum.

selamlarımla.

El Emin 05-07-2010 19:19

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 740972)
Çok ciddiye alıyorsunuz, arkadaşlar şurda iki lafın belini kırıyorlar:)

Hep ciddi hep ciddi konular sıkıyor insanları bazen böyle stres atıyoruz.

takım için, futbol için asla kimse kimseyi kırmamalı buna aynen katılıyorum.

selamlarımla.

Yok sizinle her türlü alanda konuşmak hoş arkadaşların takılmasına da kızmıyorum ki sadece cıvıtanlar oluyor bende çabuk parlayan bir yapıya sahibimdir tabi abartıldığı durumlarda ondan konuyu kesmek istedim.:)

redyellow 05-07-2010 19:22

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 740973)

Yok sizinle her türlü alanda konuşmak hoş arkadaşların takılmasına da kızmıyorum ki sadece cıvıtanlar oluyor bende çabuk parlayan bir yapıya sahibimdir tabi abartıldığı durumlarda ondan konuyu kesmek istedim.:)

Ya kızdığınız zaman sen de sizi nasıl 6-0 yenmiştik deyin:)

Şaka bir yana, evet, parlayacağınızı hisedince konuyu kesmek istemeniz güzel.

Parlayacağın zaman bana haber et ben haklarından gelirim bu gslilerin ve beşiktaşlıların:)

All times are GMT +3. The time now is 09:09.