![]() |
Bir sünepe gider bir sünepe gelir.chp hep böyledir.
Başaramayacağından eminim,parti ya aynı oyu alır,veya 1-2 puan yükseltir,veya baykalın seri kaseti yüzünden kılıçdaroğluda etkilenir parti şuankinden az oy alır.Bakalım neler olucak. |
Çok güzel bir karar, Chp açısındanda bizim açımızdanda, Chp'de Kılıçdaroğlu başkan olursa Baykal kadar mantıksız ve arsız olacağını sanmıyorum siyaset biraz kaliteli olur. Bizim açımızdan ise; rakip olarak görmek zor, çünkü arada siklet farkı var yani Kılıçdaroğlunun karsısında Bekir Bozdağ, Suat Kılıç gibi önden giden milletvekillerimiz rahatlıkla durabilir. Olay Başbakanımıza intikal etmez bile... Recep Tayyip ERDOĞAN vs Kemal KILIÇDAROĞLU yani sizde bakın şu iki isim yanyana yakışmıyor bile... Birşeyler eksik gibi değil mi? Bugatti Veyron ile Opelin yeni starı İNSİGNİA gibi... Şimdi opel yeni model cıkardı diye tarihmi yazacak? Kendi sınıfında yarışsa yazarda Veyronun karsısına rakip korsa:şaşkın: Kadir Topbaş ile başedemeyen adam Recep Tayyip ERDOĞAN'a rakip;ı: http://img1.loadtr.com/b-343354-opel...ia_limuzin.jpg & http://www.arabaresimlerim.net/data/...tti_veyron.jpg |
Alıntı:
CHP nin alacağı oy azalır veya yükselir bu bizim için önemli değil , parti tüzüğündeki ideolojik cevre ile olan göbek bağı bu dönüşüm ile yer değiştirirse ülkemizdeki demokratik evre çok daha kolay tamamlanır bakın CHP az bir kitleye ve oy oranına sahip te olsa ak partinin aldığı bir çok kararı engelleyebiliyor hukuk katletilip ülkeye bir çok manevi ve maddi zarar verebiliyorlar o yüzden CHP nin bu tavrı bu değişim ile değişirse ülkemiz için çok faydalı olur. Bu arada seyyah kardeşin mukayesisi güzel olmuş.:) |
Görünürde Kılıçdaroğlu ama arkalarda bir yerlerde Baykalın sözü geçmeye devam edecek diye düşünüyorum.
Ta ki Baykal milletvekiliğini bırakır o zaman kılıçdaoğluna gün doğar. |
Kılıçdaroğlu değil miydi başörtü garantisi veren.Bakalım seyr hali nasıl olacak (:
|
chp de II.Kemal dönemi demiştik haklı çıktık.
Şimdi BAYKAL'ın İNTİKAM dönüşünü izleyebiliriz Zira Baykalı rezil rüsvay edenler zaten Kılıçdaroğlu için niyetlenmişlerdi Sonuç doğal Ama Eğer Baykal pes etmez bu rezilliğinin bedelini ödetmeye kalkarsa KURULTAY epey şenlikli geçecek demektir. Yok eğer ellerinde ki diğer kaset ve belgeler ile Baykal'ı teslim almış iseler süreç kılıçdaroğlunun genel başkanlığı ile neticelenir Ancak şunu bilin arkadaşlar Kılıçdaroğlu gerek kızılbaş kimliği ile ve gerek pkk bağlantıları ile Baykal dan daha tehlikeli ve odaklarca kullanılmaya daha müsait bir lider olacaktır Parti başında duran en tehlikeli kukla olabilir |
Ancak şunu bilin arkadaşlar Kılıçdaroğlu gerek kızılbaş kimliği ile ve gerek pkk bağlantıları ile Baykal dan daha tehlikeli ve odaklarca kullanılmaya daha müsait bir lider olacaktır
Parti başında duran en tehlikeli kukla olabilir Kemal kılıçdaroğlu siyaseten yumuşamak zorunda. Baykalı tasviye eden statükocu kesim çok daha fazla halka mal olmak için bu dönüşüme hayati önem verdiği için dönüşüm oluyor yoksa daha kötüsü olacak ise baykaldan kötüsü yoktu . Statüko vesayetci cevre yaptıkları zalimliklerini sürdürmek için daha fazla insana ihtiyacı var. o yüzden kemal beyin geçmişteki tavırları vs gibi yönleri CHP nin kaderi olamayacak mecburen değişmek zorunda kalacak bunu göreceğiz. |
Alıntı:
İdeolojileri ve hedefleri için baskınlar yapan boğazlar kesen türkiyede yer toprağını cephaneliğe çeviren kendi jetlerimizi düşürmeyi camileri bombalamayı planayan odaklar dönüşebilir mi sanıyorsun??? Bu mümkün değil Sadece taktik değiştiriyorlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
İki lafı bir araya getirmiyor diyorsun ama hem şaban dişliyi, hem fıratı ben mi istifa ettirdim? Genel başkanlıkta başarılı olamaz deyin, rakibimiz olamaz vs. deyin ama iki lafı bir araya getiremiyor derseniz ancak kendinizi kandırırsınız. İftiradır, yalandır vs.vs. bunlar ayrı konu, ben doğru, iddiaları gerçek vs. demedim. sadece bir realiteyi ortaya koydum. İftirayla, yalanla iki siyasetciyi görevini bırakmak zorunda bıraktı kılıçdaroğlu, ya bi de doğrularla yapsaydı????? Alıntı:
Eğer benim için KILIÇDAROĞLUNU ÖVÜYOR, SAVUNUYOR derseniz onun yaptığı müfteri durumuna düşersin. İki kişiye istifa ettirmedi mi? Hem şaban dişli hem fırat istifa etmediler mi? Ayıp ediyorsun. Alıntı:
Bu arada hesap sorma makamında olan sizsiniz, o belgeleri vs. kamuoyuna açıklarsınız kılıçdaroğlunun sskdaki durumu ortaya çıkar. Kılıçdaroğluyla, onun zihniyetiyle benim en ufak bir birlikteliğim olmaz, olamaz. Rica ediyorum biraz objektif olun. |
All times are GMT +3. The time now is 10:04. |