![]() |
Sözlerimde argo veya hakaret görmedim,görsem zaten yazmazdım kullanmazdım.Eğer birisi veya bir toplum veya dernek vs. artık aklınıza ne geliyorsa,birisine veya bir cemaate bağlı diye illa peşinden gittikleri örnek aldıkları kişinin -kisaygı duyarım kendisine çok- söylemini söylerse veya daha ilerisini yaparsa aynı sözleri çekinmeden kullanırım.Herkesin kendi fikri var bunu kullanmakta hür.Bu özgürlüğünü kullanmadan insanların ayıplayacağı açıklama yapıyorsa ne söylense yeridir.Açıklama yapmışlar neyse ki ama röportaj aynı yerli yerinde.Söylemleri alkışlayan olabilir,ben şak şaklayamam.Sözümden sakınmam,şikayeti olan şikayet butonunu kullanabilir ona göre silinir elbet.Hata ettiysem göden geçirdikten sonra özrümü dilemesini bilirim.
|
şikayet butonuna basmak yerine bizzat sana söylüyorum uslubun hiç hoş değil.. aracısız söylüyorum..
|
Alıntı:
Elbette en basta dindasim olduklari icin yardim etmek boynumun borcudur. Cekemeyenler anten taksin. |
Düzeltmeye özen gösteririm kimsenin kalbinin kırılmasını istemem elbet.
|
Alıntı:
|
Mavi Marmara için Allah'a ne kadar şükretsek azdır.. Müthiş hayırlara vesile oldu..
İsrail'i hâlâ otorite görenleri Allah'a havale ediyorum, hakkımı da asla ve asla helal etmiyorum.. Bugünün yarını da vardır.. vesselam. |
evet cok sey gördük.. mavi marmara üzerinden siyaset yapildigini gördük, sömürü yapildigini gördük, karalama yapildigini gördük bence bunlara verilen enerjiyi orada kaybettigimiz kardeslerimize dua olarak verseydik daha evla olmazmiydi..
|
Alıntı:
Karalama yapıldığını Gülen hoca için söylüyorsanız, siz kutsallık atfettiğiniz için hatayı yakıştıramıyor olabilirsiniz, biraz zihninizi zorlayın.. Kimse karalama yapmıyor, iftira atmak gibi bir gayret sarfetmiyoruz.. Hocaefendi ve uzantılarının bu "otorite" takıntısı müthiş.. İlk şaşırdım, fakat hâlâ hatayı kabul edip, özeleştiri de noksanlık görünce, şaşırdığıma şaşırdım.. Allah doğruyu göstersin, kilitlenmişsiniz siz.. |
Alıntı:
insanlari gruplara ayirma konusunda uzman olan malum zümreler yine dini hassasiyetler üzerinden siyaset yaparak durumdan kendilerine vazife cikariyorlar.. Biz hep mhp yi sehitler üzerinden siyaset yapmakla suclarken su anda resmen ve alenen gazze sehitleri üzerinden birileri siyasi rant elde etmeye calisiyor!.. Kendi marjinal fikirleri cercevesinde dünyayi yorumlamaya calisan bu kitleler kendileri gibi düsünmeyeli neredeyse batil ilan ediyor!.. yaramiz olmadigi icin gocunma derdimiz yok öyle kimseyi savunma derdimizde yok kaldiki biz malum cevreler gibi taassub icinde degilizki birilerini kutsayalim ve hatta daha ileri gidip onun mehdi oldugunu idda edelim.. evet hocaefendiyi seviyor ve saygi duyuyorum ancak bizim sevgimiz, saygimiz sadece belli kriterler icinde degildir bütün Allah dostlarina ayni muhabbeti beslerken onlari isbirlikci, usak ve ciplak uyarici gibi adab siniralrini asan terimlerle adlandirmiyoruz.. Bazi marjinal cevreler nedense "vur, kir,parcala" mantigini sanal alemede tasiyip kendilerince söylemlerden komplo teorileri üretiyor.. Elestirinin bile bir adabi varken sözde islami hassasiyeti oldugunu idda edenler ne dinimize ne örfümüze nede adabimiza yakisan tutum sergilemiyorlar.. not: bu yazim alinti yaptigim sahsi hedef almamistir ancak söylediklerimin yeterince acik oldugundan yola cikarsak kendileri yazdiklarimi üstlerinede alirlarsa bunada saygi duyarim!.. |
Alıntı:
Efendi, birileri İsrail'i otorite kabul edecek sözler sarfediyor, ve sözlerinin arkasında olduğunu ifade ediyor.. Kimseyi batıl ilân etmiyoruz, gel gelelim vicdan sahibi olan bu hatayı savunacak sözler sarfetmez.. Ben üslubuma dikkat ediyorum, sabrım hamdolsun epey var.. Neyse, hocaefendi olduğuna göre vardır bir bildiği, bizim ne haddimize, o diyorsa israil otoritedir, öyledir.. İsrail'den izin almak gerekir, mitingler yaparken de izin almamız gerekir miydi.. aslında yorum yazarken de izin almak gerekir mi bilemiyorum.. (Mehdi hususuna yanıt bile vermiyorum, iyi araştırdıktan sonra yorum yapınız..) Vakit yazarı Ali Karahasanoğlu güzel söylüyor, "Bu işte bir yanlışlık yok mu hocam? hep bize “izin” aldırıyorsun.." |
All times are GMT +3. The time now is 03:25. |