Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Projelerimiz (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=114)
-   -   Belediyeler Ne Yapmalı? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=131102)

RDönmezs 11-27-2010 22:41

günün ortasında sokakları kazmayacak.
asfalt çalışması yapmayacak.
ulaşıma zam yapmayacak.

sadettin al 12-02-2010 20:32

Alıntı:

BuRaK ReiS;7

[SIZE=4
Nickli Üyeden Alıntı
1-Her hafta belirsiz günlerde sokağa çıkmalı.Özellikle pazarı gezmeli.Esnafa hal hatır sormalı.[/SIZE]
2-Belediyelerin kapısını halka açmalı ve sorunu olan vatandaşla birebir görüşebilmeli.
3-Belediye bütçesini geliştirerek hem yolsuzluğu önlemeli hem de belediye için daha fazla daha kaliteli ve daha planlı bir hizmet sunmalı.
4-Bulunduğu il veya ilçelerde o bölgenin tarımıyla ilgili festivaller düzenlemeli(zeytin festivali vs.) ve bunları geliştirmeli(sanayi ve tarımla ilgili olarak)
5-Ayrıca kendi ekibini de iyi seçmeli.Ekibinde ki insanlar gerçekten halktan olmalı ve mühendis veya mimar olursa olmasa da en azından belediyecilikten anlayan bir çalışma grubu kurmalı.
6-Ayrıca bulunduğu şehrin tarihini ve kültürünü iyi bilmeli ve bununla ilgili konferans ve geceler düzenlemeli.
7-Ayrıca belediyenin sitesinde ''BİZE ULAŞIN''bölümü açılmalı;1

kardeş sen fatih belediyesine gelsene yazdıklarının aşağı yukarı çoğu mevcut burada:evet::evet:

AKTURKS 02-28-2011 18:31

1.. MEHTER TAKIMI BİZ ÇOÇUKLUĞUMUZDA HAFTADA EN AZ BİR KERE MEHTER TAKIMI MARŞLARINI HEYECAN İLE DİNLER BAKARDIK MAHALLELERDE VE SOKAKLARDA RUHUMUZA GİRDİ.BUNLARIN ŞİMDİKİ GELECEĞE İYİ YANSIYACAĞINI BAŞKA ARTILARI DA OLDUĞUNUDA DÜŞÜNÜYORUM TEKRAR ESKİSİ GİBİ BU TİP FAALİYETLER YAPILIP GENÇLİĞE ÇOÇUKLARIMIZA SOYUMUZU TARİHİMİZİ BİLMEMİZİ ANLATMAMIZI GEREKTİRECEK BUDA OLMUMLU YANSIYACAKTIR DİYE DÜŞÜNÜRÜM ...
2.BİRKAÇ KELİME İLE BAŞTA SU , ELEKTRİK OLMAK ÜZERE TASARRUFU ANLATMAMIZ VE UYGULATMAMIZ GEREK NEDEN ? EĞER JAPONYA GİBİ KAMU ÇALIŞANLARI VE MİLLETİ GİBİ TASARRUFU DÜŞÜNÜRSEK 580 MİLYAR DOLAR YAKIN GERÇEKTEN TASARRUFUMUZ GSMH YA YANSIYACAKTIR BUNU BEN ARAŞTIRMADIN DEĞERLİ BİR İNSANIN ARAŞTIRMASINI SİZE YAZMAYA ÇALIŞIYORUM BENCE TASARRUFTA ÇOK BENCİL VE BİLİNÇSİSİZ BUNUNLA İLGİLİ KAMPANYALAR BİLGİLENDİRMELER VEYADA TV OLSUN RADYO OLSUN FAZLACA İNSANLARIMIZA ANLATABİLECEĞİMİZ ÖRNEK VERİP DUYARLI OLMAYA ÇAĞIRACAĞIMIZ SEÇENEK ÇOK ...

fikret şimşek 06-04-2011 03:03

Belediyelerin şuan yaptığı tek şey var oda; Partiye üye olmuş, parası dayısı olanları önce sözleşmeli işe almak, sonrada kadroya geçirmek. Ama ALLAH !!! büyüktür ve hesap günü mutlaka gelecektir !!..

fikret şimşek 06-04-2011 03:06

Alıntı:

akobalı-akkurt Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769214)
16 - HER BELEDİYE ORGANİK TARIM LA ALAKALI ,EĞİTİM VERMELİ LABARATUVARLARI İLEDE ÇİFTÇİYE KARŞILIKSIZ DESTEK VERMELİDİR...

Ziraat Mühendisini işe almayan belediye, bunu kiminle yapacak?

BlueMoon 06-04-2011 10:16

güzel yazmışsın ama bunların gerçekleşmesi birden olmaz. yavaş yavaş ilk önce altyapısını oluşturmak gerek. halk birden bire değişikliğe hazır değil.

benim de bir projem var. laiklik ve anayasanın değiştirilemez denilen maddeleri tartışmaya açılmalı. laikliğin gereği tartışılmalı.

akobalı-akkurt 06-27-2011 04:41

Alıntı:

BlueMoon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 899953)
güzel yazmışsın ama bunların gerçekleşmesi birden olmaz. yavaş yavaş ilk önce altyapısını oluşturmak gerek. halk birden bire değişikliğe hazır değil.

benim de bir projem var. laiklik ve anayasanın değiştirilemez denilen maddeleri tartışmaya açılmalı. laikliğin gereği tartışılmalı.

laik sistemde bu işlerin gerçekleşmesi zaten mümkün değildir...

bgs0 10-28-2013 00:22

Turizm adına yapılan projelerin ekonomiyi olumlu yönden etkilediği kesindir.

Bence şu anda en çok önem verilmesi gerekenler , çevre düzenlemeleri ve turizmi canlandıracak projelerdir.

pak 07-03-2017 01:45

3. madde için :
Gösterişe gerek yok. İyi planlanmış, bölge insanı için yeterli kapasitelerde, kaynak israfı olmayan, verimli ibadet yerleri yapılmalı.

msabri 07-03-2017 08:42

En önemlisi de yerlere eşcinsellerin katvisitlerini atanları bulup cezalandırmalı.

All times are GMT +3. The time now is 04:58.