Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Ay'ın Enleri ve Ak Üyeleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=222)
-   -   Temmuz Ayı İçin, Ay'ın En'leri Başlamıştır... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=131314)

El Emin 07-02-2010 19:43

Teşekkür ederim yavuz.:)

OTTOMAN 07-02-2010 19:56

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762955)

En Yardımsever Üye: Yalçın Karaca,Gönülden,Ottoman

En iyi Kullanıcı Adı: Ay Yıldız,Ottoman,Minikkelebek

Teşekkür Ederim ...

Fırat 07-02-2010 19:59

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762955)

En iyi İmza: Fırat(o imzayı alacağım )

İmzanın lafı mı olur kardeşlik istersen al beraber kulanalım. Olmaz ben tek kulanayım diyorsan ikisinide al ben kaldırayım kardeşlik. :)

Enlerinde yer verdiğin için çok teşekkür ederim yavuz.. Senin enlerde yer almakta başka bir güzellik..

Feride 07-02-2010 20:00

Akıncı 34 ve Hüdaverdi teşekkürler..

akgurbetci 07-02-2010 21:58

Akinci ak aradasimiz, deger verip benide andiginiz icin tesekkür ederim. Allah razi olsun. ;1

akgurbetci 07-02-2010 22:53

En Aktif Üye: Akinci34, Frukanca Bakis, unnamed, Vuslata hasret

En Kibar Üye: Kiriktesti, Feride, gönülden, ALmi, Nûn, Hatice, Minikelebek, Dugu Seli, Ay yildiz, siyah gül 07, ak sevda, Ak Firtinasi, kübra, hyrnisa, Ak kelebek

En Paylaşımcı Üye: Duygu Seli, gönülden, Hatice, Ottoman, Ertugrul Özgül, Akinci34, Ezel, Faruk ARSLAN, Ümit AK

En Heyecanlı üye: Hüdaverdi

En Sakin Üye:
Enfal, gönülden, Adem Etyemez

En iyi İmza:
kübra (tayyip beyin sesinden dinlemek lazim o siiri), Firat, vaktileyl, Akinci34, Ak Firtinasi

ve kendi imzam :ayutandım:

En iyi Avatar: bariscan (baris hemen simdi), Cihannur (ay yildizimiz), Akinci34 (Filistin), Ak kelebek (Dua), kübra (Cami, Deniz ve cay keyfi), redyellow (kahrolsun pkk)

En iyi Kullanıcı Adı: Furkanca Bakis, Hifz-i Lisan, Vuslata Hasret (ilk basta yeni üye sanmistim kendisi ;1 meger Muhammet Icten kardesimizmis), Ruh-i zar

En Efendi Üye: Ezel, Seyyah, Akinci34, Furkanca Bakis, rizeli, redyellow, Yalcin KARACA, Erhan KARACA, Faruk ARSLAN, bariscan, M-U-R-A-T, tabi ki Noktalarin Efendisi

En iyi Yorum yapan Üye: Yalcin KARACA, Minikkelebek, Firat, Akinci34, Galevera, Nûn, Ukbâ, Feride, bariscan, BenHur, Adem Etyemez, tabi ki Ay yildiz

En Kendine güvenen Üye: rizeli sayesinde cok degerli bir hanimefendi bizim (forum ailesi olarak) sorularimizi cevapladi

En Anlaşılır üye: Firat acik ve net konusuyor bazen 'acaba sinirlendimi simdi' diye düsünüyordum ama anladim ki kendisinin tarzi öyleymis.

En Yeteneğini yansıtan üye: Kiriktesti (özlenenler arasinda)

A
k parti forumda bulunan herkes bir ENdir aslinda... Herkese tesekkürler :saygılar:

El Emin 07-02-2010 23:02

:) eyvALLAH akgurbetçi...:)

OTTOMAN 07-02-2010 23:07

Alıntı:

akgurbetci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763039)

En Paylaşımcı Üye: Duygu Seli, gönülden, Hatice, Ottoman, Ertugrul Özgül, Akinci34, Ezel, Faruk ARSLAN, Ümit AK

Teşekkür Ederim...

İntifada 07-02-2010 23:11

teşekkür ederim akgurbetçi...
onur duydum...

Fırat 07-02-2010 23:27

Alıntı:

akgurbetci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763039)

En Anlaşılır üye: Firat acik ve net konusuyor bazen 'acaba sinirlendimi simdi' diye düsünüyordum ama anladim ki kendisinin tarzi öyleymis.

Tarzım değil sinirliyim..
Enlerinde yer verdiğin için teşekkür ederim kardeşim..

All times are GMT +3. The time now is 20:25.