Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Erdoğan Köşke, Kurtulmuş..... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=132428)

Cihannur 07-19-2010 13:35

Alıntı:

Vuslata Hasret Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771070)

Kesinlikle aynı düşüncedeyim ve Başbakanın yerini dolduracak bir adam daha göremiyorum ve acaba oylarımız düşer mi diye düşünüyorum.

AK Parti, düzenleyeceği 2011 Genel Seçimi Kampanyasıyla birlikte kuruluşunun 10. yılı olan 2011 yılında kurumsallaşmasını tamamlayabilirse, AK Parti'nin Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra gelecek olan genel başkanları büyük hatalar yapmadıkları sürece % 40'lar civarında kemikleşmekte olan oyumuzu hemen hemen her seçimde koruyabiliriz inşaallah.

El Emin 07-19-2010 13:38

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771136)
AK Parti, 2011 Genel Seçimi Kampanyasıyla birlikte kuruluşunun 10. yılı olan 2011 yılında kurumsallaşmasını tamamlayabilirse, AK Parti'nin Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra gelecek olan genel başkanları büyük hatalar yapmadıkları sürece % 40'lar civarında kemikleşmekte olan oyumuzu hemen hemen her seçimde koruyabiliriz inşaallah.

Evet sizin dediğinize katılıyorum fakat yinede başbakanın yerine geçecek adam çok dikkatli seçilmeli..

Cihannur 07-19-2010 13:51

Alıntı:

Vuslata Hasret Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771138)

Evet sizin dediğinize katılıyorum fakat yinede başbakanın yerine geçecek adam çok dikkatli seçilmeli..

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra AK Parti Genel Başkanı olabilecek kişilerden bazılarının isimleri şunlardır: Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan, Suat Kılıç.

Yukarıda isimlerini yazdığım bu 4 insan da AK Parti Genel Başkanlığını başarıyla yapabilecek düzeydedirler ve; iyi, bilgili ve başarılı insanlardır. AK Parti'nin delegelerine güveniyorum. AK Parti Delegeleri, AK Parti'nin Recep Tayyip Erdoğan'dan sonraki genel başkanlarının da; iyi, bilgili ve başarılı insanlar olmalarını sağlayacaklardır inşaallah.

El Emin 07-19-2010 13:56

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771143)
Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra AK Parti Genel Başkanı olabilecek kişilerden bazılarının isimleri şunlardır: Abdulllah Gül, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan, Suat Kılıç.

Yukarıda isminlerini yazdığım bu 4 insan da AK Parti Genel Başkanlığını başarıyla yapabilecek düzeydedirler ve; iyi, bilgili ve başarılı insanlardır. AK Parti'nin delegelerine güveniyorum. AK Parti Delegeleri, AK Parti'nin Recep Tayyip Erdoğan'dan sonraki genel başkanlarının da; iyi, bilgili ve başarılı insanlar olmalarını sağlayacaklardır inşaallah.

inşaALLAH...Ben suat kılıç veya ahmet davutoğlu olsun isterim...

İntifada 07-19-2010 21:51

Valla dilim varmıyorda bu süleyman demirel yine bi yerlerden kopup gelip başbakan olmasın :)
Çok sever böyle durumları...

Fırat 07-19-2010 22:00

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771383)
Valla dilim varmıyorda bu süleyman demirel yine bi yerlerden kopup gelip başbakan olmasın :)
Çok sever böyle durumları...

Gaptırmaz kimseye diyorsun kardeşlik :)

zilzal 07-19-2010 22:50

Parsellenmiş devlet,o Cumhurbaşkanı,bu başbakan,o bakan,bu şu şu bu,

Tek adam ve tek parti zihniyetini eleştirenlere bak.:güzel:

SİZİN PLANLARINIZ VARDA,ALEMLERİN RABBİNİN NE PLANLARI OLDUĞUNU HİÇ DÜŞÜNMÜYORMUSUNUZ?YOKSA CHP LEŞİYORMUSUNUZ?

İntifada 07-19-2010 22:54

Alıntı:

zilzal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771426)

SİZİN PLANLARINIZ VARDA,ALEMLERİN RABBİNİN NE PLANLARI OLDUĞUNU HİÇ DÜŞÜNMÜYORMUSUNUZ?YOKSA CHP LEŞİYORMUSUNUZ?

seçimlere tek partimi giriyor?saçmalamaya gerek yok...
Anlatın halka kendinizi gelin iktidara siz oluşturun kabineyi...

zilzal 07-19-2010 22:59

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771433)
seçimlere tek partimi giriyor?saçmalamaya gerek yok...
Anlatın halka kendinizi gelin iktidara siz oluşturun kabineyi...

oyunlarınızdan milletin beyni sulandı,gerçekleri göremez oldular,

AKP-CHP-MHP kıskacında kaldılar,(itiraf edeyim)bunların içinde en iyi DEMOGOJİYİ yapanın peşine takıldılar.

akparti olmazsa GAVUR CHP GELİR ...PEH.
.

Fırat 07-19-2010 23:00

Alıntı:

zilzal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771426)

Kim yapacaktık peki, muhalefette eli kolu düzgün bir adam gösterebilir misiniz?

All times are GMT +3. The time now is 06:13.